Jimmy.B
Aktivan član
- Poruka
- 1.462
zar to nisu reci thompsona iz njegove pesme ..?Znaš onu pesmu "ko ne sluša pesmu, slušaće oluju"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zar to nisu reci thompsona iz njegove pesme ..?Znaš onu pesmu "ko ne sluša pesmu, slušaće oluju"
Da li malo kontas da oni navodno "vaši" koji su promenili ulicu šetnje , su to uradili smišljeno zbog toga što se uveče desilo .U subotu je miran protest prekinut brutalnim napadom za vreme 15 minuta odavanja pošte poginulima
ovo što se dešava je samo posledica, narod je besan
Nisu reagovali na "karnevalske" proteste, logično je da dođe do radikalizacije
Znaš onu pesmu "ko ne sluša pesmu, slušaće oluju"
Koga briga sto ti ne vidisRešenje pritisak RTS-a i izbori za par meseci. Ne vidim drugo rešenje
Bjelo dugmezar to nisu reci thompsona iz njegove pesme ..?
Da, taj je bio težak lopov, trebalo bi mi srušiti spomenik i preimenovati ime trga.Пре комунизма имали смо период током власти Карађорђевића, посебно у другој половини 20их и почетком 30их година када су се разне јајаре поприлично обогатиле.
Непосредно пре тога, одмах по завршетку Првог Светског Рата, Пашићев син, Раде Пашић, се такође дебело обогатио на рачун државе. Па ни сам Пашић није био ништа посебно, заиста не заслужује никакво место нити споменик у центру града.
Verovatno je bilo najmanje korupcije, ali nije ni imalo odakle da se masovno krade. Tj. nije krala svaka šuša, ali su visoki funkcioneri otimali tuđu imovinu i stvorili novu komunističku elitu.Пре Карађорђевића имали смо Обреновиће, који су буквално издали интересе државе и били под заштитом АУ монархије, на штету Срба.
Вучић и његова клика ти је спој најгорег од Обреновићке и Карађорђевићке власти, са добром дозом комунистичког апарата.
Историјски (барем по подацима, нисам тад био ни рођен), вероватно је доба најмање корупције у српском друштву било крајем 60их и почетком 70их, када су покренути велики пројекти у земљи.
Tad je bilo pozitivnih pomaka. Ali apetiti za lopovlukom su i tad bili veliki, nije se uradila lustracija, samo se možda umerenije kralo nego posle.Други најбољи период је вероватно током слабе Коштуничине власти, пошто тада није било централне партије нити личности.
@Бран Мутимировић kaže nije ovo cilj?Protesti koji se vrše već nekoliko meseci, otišli su u drugi pravac. Posle veličanstvenog skupa prošle subote, ove nedelje vandalizmi. Plenum mi deluje da više nema ideju šta dalje i velika je šteta da se ovo sad upropasti a odlično je krenulo svrgavanje. Mada ni da šetnjicama ništa se ne postiže. Treba osnovati Plenum-Studenti pokret, jer se napravila dobra podloga i garantovano su mu studenti otkinuli dobar procenat. Ova jaja i blokade bezrazližne vode u propast protesta. RTS blokada je bila opravdano, ovo sada ove nedelje što se pravi autogolovi koji mu samo daju šansu da se izvuče uz mat pozicije. Odvući će veliki broj ljudi od daljeg protesta
čude se profesori zašto nema plate?I pre 15. marta bilo je da srednjoškolci, studenti, građani, pojure nekog ko se kolima zabode u njih. Ili izađe iz auta da se bije, pa ga pojure a on beži.
A na 15. mart, kad su demonstranti bili najmirniji, dobili su zvučni top.
Znači, miran ili nemiran, oni će da posežu za silom, a narod iako je tu i tamo odgovarao, protesti se nisu smanjivali.
Narod nema tu silu koja može protiv naoružanih batinaša i policije, ali jajisanjem pokazuje da ih se ne plaši, a razbijanje straha u narodu je najveća opasnost po režim.
Zborovi - Da! Naravno! Što pre. Tako se plamen pobune javlja i održava kapilarno i po selima, a ne samo po većim gradovima gde ima studenata.
Bijelo Dugmezar to nisu reci thompsona iz njegove pesme ..?
i jos im je drzava rekla da ce dobiti kad nadoknade .. ja stvarno ne vidim problem , svako je krojac svoje sudbine , ja da sam Vucic ja bi sve koje nece da rade zamenio sa ljudima koji hoce da rade .. studenti isto tako , hoce nece, njihov izbor...samo osnovna skola je obavezna , onaj koga nema bez njega se moze ..čude se profesori zašto nema plate?
Jedini način da se taj krug prekine jeste uspostavljanje meritokratije, iza koje bi stajala oružana sila, verovatno vojna. Srbi još uvek nisu spremni za demokratiju. Tek nakon rušenja ove vlasti sledi ogroman posao odvajanja žita od kukolja.A gde je koren toga, kako smo upali u taj začarani krug (ja mislim da je uzrok komunizam, ali to je sad i nebitno). Svi narodi su isti, samo su prošli kroz drugačije okolnosti koje su ih drugačije formirale, otišli su drugim tokom.
Ali verujem da je sad nikad bolja šansa da se taj krug prekine.
Studenti ne treba da odustanu, još smo daleko od kraja, čak i da sutra ovaj ode. Ali moraju da se uz njih nauče nečemu i valjda su se bar malo opametili. Mislim bar onaj psihički i moralno zdrav deo stanovništva.
Nakon promena, gvozdenom metlom se obračunavamo s rusofilijomJedini način da se taj krug prekine jeste uspostavljanje meritokratije, iza koje bi stajala oružana sila, verovatno vojna. Srbi još uvek nisu spremni za demokratiju. Tek nakon rušenja ove vlasti sledi ogroman posao odvajanja žita od kukolja.
Vi ste belgijska firma, i nezavisni ste od SNS mafijasa, koliko-toliko.čude se profesori zašto nema plate?
evo ja radim u firmi koju su mnogi bojkotovali a mi smo pod bojkotom radili
sa druge strane postoje firme koje kad bojkotuju slabo ko ulazi
sad se vidi koja firma je važnija
kad dupe ogladni demokratiji ne veruje
Nije u redu potcenjivati demokratske potencijale Srba, naročito danas, kada u uslovima nasilne i medijske represije, narod ogovara demokratski.Jedini način da se taj krug prekine jeste uspostavljanje meritokratije, iza koje bi stajala oružana sila, verovatno vojna. Srbi još uvek nisu spremni za demokratiju. Tek nakon rušenja ove vlasti sledi ogroman posao odvajanja žita od kukolja.
To možeš da nagoveštavaš ako podržavaš ava. Narod sa jakim slovenofilnim sentimentom, pretiš da ćeš mu to oduzeti, i onda pasivizuješ njegovu borbu za slobodu.Nakon promena, gvozdenom metlom se obračunavamo s rusofilijom
Da li malo kontas da oni navodno "vaši" koji su promenili ulicu šetnje , su to uradili smišljeno zbog toga što se uveče desilo .
Ne bi moglo u drugoj ulici .
Razmisli .
To , nikako , prijatelju , samo da liče na besmislene .Da bi mogao da učestvuješ u diskusiji moraš da naučiš da pišeš smislene rečenice, a ne da lomimo glavu šta je pisac hteo da kaže.
Заборавио си увод.Protesti koji se vrše već nekoliko meseci, otišli su u drugi pravac. Posle veličanstvenog skupa prošle subote, ove nedelje vandalizmi. Plenum mi deluje da više nema ideju šta dalje i velika je šteta da se ovo sad upropasti a odlično je krenulo svrgavanje. Mada ni da šetnjicama ništa se ne postiže. Treba osnovati Plenum-Studenti pokret, jer se napravila dobra podloga i garantovano su mu studenti otkinuli dobar procenat. Ova jaja i blokade bezrazližne vode u propast protesta. RTS blokada je bila opravdano, ovo sada ove nedelje što se pravi autogolovi koji mu samo daju šansu da se izvuče uz mat pozicije. Odvući će veliki broj ljudi od daljeg protesta
jel radiš ti negde pa znaš?Vi ste belgijska firma, i nezavisni ste od SNS mafijasa, koliko-toliko.
Drugi ljudi nemaju taj luksuz, i SNS mafijasi su im okupirali licni dohodak.
Ne, finansira me baba.jel radiš ti negde pa znaš?
ti si 1 od 100.000.000 žutih koje finansira najbliža rodbina dok oni vrte visoke politike o fensi radnom mestu sa debelom platomNe, finansira me baba.
Znaš šta je danas Ponoš rekao na radijuti si 1 od 100.000.000 žutih koje finansira najbliža rodbina dok oni vrte visoke politike o fensi radnom mestu sa debelom platom
naravno na klupi u parkiću ispred zgrade sa pivom u rukama
kad opravdaju medjusobno svoj nerad napišu stručnu X objavicu pošalicu
Irone, ja za razliku od tebe nikad nisam bio zuti.ti si 1 od 100.000.000 žutih koje finansira najbliža rodbina dok oni vrte visoke politike o fensi radnom mestu sa debelom platom
naravno na klupi u parkiću ispred zgrade sa pivom u rukama
kad opravdaju medjusobno svoj nerad napišu stručnu X objavicu pošalicu
ma nemoj da te sramota kad je mufte svejedno crven žut crn ili onaj ldp rozeIrone, ja za razliku od tebe nikad nisam bio zuti.
Moja baba je humana zena.
Pivo i generalno bilo koji alkohol ne volim, ali moze pileca krilca.
Jaki su mi to slovenofili koji patološki mrze Poljake, Čehe, Slovence, Ukrajince te pogotovo Hrvate.Narod sa jakim slovenofilnim sentimentom
Sve češće nešto razmišljam, sad kad su nas svi otkačili pa nabili da smrdimo pod jednu šljivu...Jaki su mi to slovenofili koji patološki mrze Poljake, Čehe, Slovence, Ukrajince te pogotovo Hrvate.