Schrodinger
Veoma poznat
- Poruka
- 14.710
Mislis srednjoskolaca?Studenti imaju veliku podrsku naroda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis srednjoskolaca?Studenti imaju veliku podrsku naroda...
Sve stranke su protiv studenataTrenutno Djilas ima realnu sansu da uzme Beograd a ti navijas za njega da postigne i vise.
On sve isto prica 10 godina unazad.
Imaju podrsku vecu od svih opozicionih stranaka zajedno...Mislis srednjoskolaca?
Znaci nasilje je u redu, dok je u tvom interesu. Demokratija 1/1U subotu je miran protest prekinut brutalnim napadom za vreme 15 minuta odavanja pošte poginulima
ovo što se dešava je samo posledica, narod je besan
Nisu reagovali na "karnevalske" proteste, logično je da dođe do radikalizacije
Znaš onu pesmu "ko ne sluša pesmu, slušaće oluju"
A gde je koren toga, kako smo upali u taj začarani krug (ja mislim da je uzrok komunizam, ali to je sad i nebitno). Svi narodi su isti, samo su prošli kroz drugačije okolnosti koje su ih drugačije formirale, otišli su drugim tokom.Narod da je sposoban da se dogovori i samoorganizuje, već bi to uradio do sada. Ova, ovakva Srbija je proizvod srpskog naroda. Isto kao i sama SNS i sve ostale stranke. Nije nam to zlo niko nametnuo, sami smo ga napravili. Rezultat je naše gluposti, pohlepe, lakomislenosti, nebrige, nesposobnosti da delujemo za opšte dobro itd.
S druge strane, iako ne pretenduju da se bave politikom i vode zemlju, studenti su trenutno najbolje što Srbija ima, zajedno sa svojim profesorima i neukaljanim pojedincima i organizacijama. Oni hoće bolju Srbiju, ali još nisu ukapirali da niko neće tu Srbiju da napravi za njih. Moraće oni sami da je naprave.
Ukoliko to ne učine, gledaćemo za par godina novi SNS, koji možda izraste upravo iz tih narodnih zborova. Baš kao što se 5. oktobar pretvorio u veliko razočarenje, isto će biti i sa ovime.
To je zapravo najgori deo drustva... sada se jasno pokazalo.Studente i Profesore podržava intelektualna elita, mladi ljudi, urbaniji itd..
To i nije jedan plenum nego niz plenuma. Jedan odluči jedno a drugi drugo. Isto važi za zborove. Valjda neće tako i kad dodju izbori i ako odluče da izadju. Dve kolone maksimalno - akademska i opoziciona. Već se probalo sa pet plus lista i uvek debakl.
5.Oktobra je bila kradja i morali su upadi. On ima "legitimnu" kao vlast i samo šteta time
Zborovi - Da! Naravno! Što pre. Tako se plamen pobune javlja i održava kapilarno i po selima, a ne samo po većim gradovima gde ima studenata
Ma kakav Djilas, Cute mute, Marinke itd Ovi protesti nisu samo protiv vucicaNe znamo koliko će kolona biti na izborima. Ne vidim da je neko pokrenuo temu o Prelaznoj Vladi čiji koncept su iznele SSP, Srce, NPS i Nada.
Demokratska stranka i Ekološki Ustanak ( Ćuta ) nisu potpisali ovaj predlog i koncept Prelazne Vlade.
O tome se mnogo piše na mreži X.
Zato mislim da će na nekim izborima, ma kad da se dese, biti možda 3 kolone, ili dve.. Sve zavisi od DS-a, da li će moći i hteti da uđe u koaliciju sa vanparlamentarnim strankama.
Narodna stranka i Pokret "Dosta je bilo" nisu jedine vanparlamentarne stranke. Svi zaboravljamo Borisa Tadića i njegovu Socijaldemokratsku stranku.
Da su SSP tj da je Dragan Đilas podržao Tadića u drugom krugu beogradskih izbora, ne bismo danas imali Šapića...ali...
Prvo moraju da se dese izbori a posle njih idu protesti zbog krađe.
Zborovi DA ali samo da animiraju građane i pokažu vlasti da ih narod ne podržava.
Ali, sam taj naziv zbor podseća na one zborove radnih ljudi..posle Drugog svetskog rata.
Okupljanja građana, zborovi mogu da zažive u manjim sredinama, u onima koje nisu posetili studenti. U Beogradu se takođe održavaju zborovi, ali ih je teže organizovati. Ljudi se slabo poznaju, u manjim mestima je drugačije.
Ali, vlast ne može da se osvoji na zboru građana.
I mislim da ti zborovi mogu da ugase studentske proteste, i jako mi je žao zbog toga.
O Prelaznoj Vladi ću pisati na novoj temi ( iskreno, nisam videla da li je takva tema otvorena ).
U subotu je miran protest prekinut brutalnim napadom za vreme 15 minuta odavanja pošte poginulima
ovo što se dešava je samo posledica, narod je besan
Nisu reagovali na "karnevalske" proteste, logično je da dođe do radikalizacije
Znaš onu pesmu "ko ne sluša pesmu, slušaće oluju"
Onu kojom je Mila Pajić provocira Srbe proterane u Tuđmanovoj “Oluji”?Znaš onu pesmu "ko ne sluša pesmu, slušaće oluju"
Ne znamo koliko će kolona biti na izborima. Ne vidim da je neko pokrenuo temu o Prelaznoj Vladi čiji koncept su iznele SSP, Srce, NPS i Nada.
Demokratska stranka i Ekološki Ustanak ( Ćuta ) nisu potpisali ovaj predlog i koncept Prelazne Vlade.
O tome se mnogo piše na mreži X.
Zato mislim da će na nekim izborima, ma kad da se dese, biti možda 3 kolone, ili dve.. Sve zavisi od DS-a, da li će moći i hteti da uđe u koaliciju sa vanparlamentarnim strankama.
Narodna stranka i Pokret "Dosta je bilo" nisu jedine vanparlamentarne stranke. Svi zaboravljamo Borisa Tadića i njegovu Socijaldemokratsku stranku.
Da su SSP tj da je Dragan Đilas podržao Tadića u drugom krugu beogradskih izbora, ne bismo danas imali Šapića...ali...
Prvo moraju da se dese izbori a posle njih idu protesti zbog krađe.
Zborovi DA ali samo da animiraju građane i pokažu vlasti da ih narod ne podržava.
Ali, sam taj naziv zbor podseća na one zborove radnih ljudi..posle Drugog svetskog rata.
Okupljanja građana, zborovi mogu da zažive u manjim sredinama, u onima koje nisu posetili studenti. U Beogradu se takođe održavaju zborovi, ali ih je teže organizovati. Ljudi se slabo poznaju, u manjim mestima je drugačije.
Ali, vlast ne može da se osvoji na zboru građana.
I mislim da ti zborovi mogu da ugase studentske proteste, i jako mi je žao zbog toga.
O Prelaznoj Vladi ću pisati na novoj temi ( iskreno, nisam videla da li je takva tema otvorena ).
Kako je moguće unapred znati i to?Prvo moraju da se dese izbori a posle njih idu protesti zbog krađe.
I ne treba, izvlače se već 25 godina.Neće Dačić rizikovati da sam ide na izbore, eto njega u pokretu za državu. Onog Ružića će izbaciti pre ili kasnije. Ako je SPS bila na ivici cenzusa prošli put teško da se mogu na sledećim izvući.
Prika zborovi građana su najbolja stvar koja se desila, tek sad je Vučić pukaoProtesti koji se vrše već nekoliko meseci, otišli su u drugi pravac. Posle veličanstvenog skupa prošle subote, ove nedelje vandalizmi. Plenum mi deluje da više nema ideju šta dalje i velika je šteta da se ovo sad upropasti a odlično je krenulo svrgavanje. Mada ni da šetnjicama ništa se ne postiže. Treba osnovati Plenum-Studenti pokret, jer se napravila dobra podloga i garantovano su mu studenti otkinuli dobar procenat. Ova jaja i blokade bezrazližne vode u propast protesta. RTS blokada je bila opravdano, ovo sada ove nedelje što se pravi autogolovi koji mu samo daju šansu da se izvuče uz mat pozicije. Odvući će veliki broj ljudi od daljeg protesta
Ne slazem se sa tim da radikalizacija protesta dovodi do toga da je ljudima dosta svega, od setanja se vise nista ne moze postici.slažem se...radikalizacija protesta vodi do toga da većina gubi interesovanje da bude deo te priče...to je autogo kao one dimne bombe u Skupštini....za tri četiri meseca protesta Vučić je izgubio bar 10% svojih vernika....sa vandalizmom vernici mu se polako vraćaju jer to potvrđuje njegovu tezu o obojenoj revoluciji tj. pokušaju nasilne smene režima bez izbora...proteste treba vratiti na nivo pre 15.03. da se ne bi ugasili
sve stranke su vuciceve.Sve stranke su protiv studenata
bilo je i vreme da pokazu svoja lica.Protesti koji se vrše već nekoliko meseci, otišli su u drugi pravac. Posle veličanstvenog skupa prošle subote, ove nedelje vandalizmi. Plenum mi deluje da više nema ideju šta dalje i velika je šteta da se ovo sad upropasti a odlično je krenulo svrgavanje. Mada ni da šetnjicama ništa se ne postiže. Treba osnovati Plenum-Studenti pokret, jer se napravila dobra podloga i garantovano su mu studenti otkinuli dobar procenat. Ova jaja i blokade bezrazližne vode u propast protesta. RTS blokada je bila opravdano, ovo sada ove nedelje što se pravi autogolovi koji mu samo daju šansu da se izvuče uz mat pozicije. Odvući će veliki broj ljudi od daljeg protesta
kako kome. neki smo govorili kako ce da ispadne. ali je vecina bila ubedjena da dolaze bolja vremena.Baš kao što se 5. oktobar pretvorio u veliko razočarenje, isto će biti i sa ovime.
gde je link? a zasto vi sns nikad nemate linkove da ih postavite? jel zato sto lazete? naravno!
a, minimalno ?... Jedan odluči jedno a drugi drugo. Isto važi za zborove. Valjda neće tako i kad dodju izbori i ako odluče da izadju. Dve kolone maksimalno - akademska i opoziciona.
Tri kolone je minimalno (jer opozicija izlazi sigurno u dve), pa Akademska,..Već se probalo sa pet plus lista i uvek debakl.
slažem se...radikalizacija protesta vodi do toga da većina gubi interesovanje da bude deo te priče...to je autogo kao one dimne bombe u Skupštini....za tri četiri meseca protesta Vučić je izgubio bar 10% svojih vernika....sa vandalizmom vernici mu se polako vraćaju jer to potvrđuje njegovu tezu o obojenoj revoluciji tj. pokušaju nasilne smene režima bez izbora...proteste treba vratiti na nivo pre 15.03. da se ne bi ugasili
Је л неко доказао да се баш на пленуму договорило да се користе јаја уа гађање лопова ? Или су то урадили грађани, као што су урадили у Обреновцу.Protesti koji se vrše već nekoliko meseci, otišli su u drugi pravac. Posle veličanstvenog skupa prošle subote, ove nedelje vandalizmi. Plenum mi deluje da više nema ideju šta dalje i velika je šteta da se ovo sad upropasti a odlično je krenulo svrgavanje. Mada ni da šetnjicama ništa se ne postiže. Treba osnovati Plenum-Studenti pokret, jer se napravila dobra podloga i garantovano su mu studenti otkinuli dobar procenat. Ova jaja i blokade bezrazližne vode u propast protesta. RTS blokada je bila opravdano, ovo sada ove nedelje što se pravi autogolovi koji mu samo daju šansu da se izvuče uz mat pozicije. Odvući će veliki broj ljudi od daljeg protesta
Protesti koji se vrše već nekoliko meseci, otišli su u drugi pravac. Posle veličanstvenog skupa prošle subote, ove nedelje vandalizmi. Plenum mi deluje da više nema ideju šta dalje i velika je šteta da se ovo sad upropasti a odlično je krenulo svrgavanje. Mada ni da šetnjicama ništa se ne postiže. Treba osnovati Plenum-Studenti pokret, jer se napravila dobra podloga i garantovano su mu studenti otkinuli dobar procenat. Ova jaja i blokade bezrazližne vode u propast protesta. RTS blokada je bila opravdano, ovo sada ove nedelje što se pravi autogolovi koji mu samo daju šansu da se izvuče uz mat pozicije. Odvući će veliki broj ljudi od daljeg protesta
Све је то лепо међутим добро већ разрађена тактика СПС зашто су све време на власти. Када потроше једног члана они га се отресу истрошен одрадио свој посао.Ružic čim je javno podržao proteste i prisustvovao čak zna mnogo bolje izgleda stanje SPS-a
Пре комунизма имали смо период током власти Карађорђевића, посебно у другој половини 20их и почетком 30их година када су се разне јајаре поприлично обогатиле.A gde je koren toga, kako smo upali u taj začarani krug (ja mislim da je uzrok komunizam, ali to je sad i nebitno).