Zborovi uništavaju proteste

i jos im je drzava rekla da ce dobiti kad nadoknade .. ja stvarno ne vidim problem , svako je krojac svoje sudbine , ja da sam Vucic ja bi sve koje nece da rade zamenio sa ljudima koji hoce da rade .. studenti isto tako , hoce nece, njihov izbor...samo osnovna skola je obavezna , onaj koga nema bez njega se moze ..
Neke ljude ništa nije sramota
Liče na one Hrvate - ili divljaju ili kukaju kako su na šteti siroti i nesretni

i jos im je drzava rekla da ce dobiti kad nadoknade .. ja stvarno ne vidim problem , svako je krojac svoje sudbine , ja da sam Vucic ja bi sve koje nece da rade zamenio sa ljudima koji hoce da rade .. studenti isto tako , hoce nece, njihov izbor...samo osnovna skola je obavezna , onaj koga nema bez njega se moze ..
Nema dovoljno kadra za zamenu + Vučić je presednik države. Ne bi trebalo da se bavi zapošljavanjima i otpuštanjima. Nikako da se naučite redu. Zato nam je ovakva država.

Nema dovoljno kadra za zamenu + Vučić je presednik države. Ne bi trebalo da se bavi zapošljavanjima i otpuštanjima. Nikako da se naučite redu. Zato nam je ovakva država.
Dodji u MAXI nema otpuštanja, dočekaš penziju ko da je socijalizam.
A ne tu one vaše ŽUTE FIRME TRANGE FRANGE bravo konju, evo ti još da vučeš, oćeš ugovor o rsdu? ja da te izdržavam? koje bolovanje? mrš napolje...
Iebu vas vaši a ne ovi na vlasti

Nema veze, ti i ja smo progutali knedlu i prihvatili realnost
Od domaćih bitangi nema leba
Nema gorih od domaćih. Sve te firme, koje su se otvarale početkom 2000. - ih su bile teško izrabljivačke i poslovale su mimo zakona. Ljudi prijavljivani na minimalac, pa dobijali ostatak u koverti. Na 200 zaposlenih nije bio niko ko vodi računa o bezbednosti u radu i slična sranja.Radilo se po 12 sati dnevno mimo zakona. Onda su ušli stranci i naučili nas redu, ali ih je bilo malo. Tek nakon završetka svetske ekonomske krize, od 2012. ih je došlo više i zaveli su red. To je Vučić sebi prepisao kao lični uspeh, iako ništa nema veze sa njim. No i danas ima onih koji posluju kao privatnici sa početka 2000.-tuh. Imaš onu Perutninu Ptuj. Kupili neki Ukrajinci. Iživljavaju se. Užas. Imam nekog tamo,pa znam

Back