Zbog načelnika leskovačke psihijatrije i njegovih fotografija reagovala i ministarka

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.110
...

Zbog načelnika leskovačke psihijatrije i njegovih fotografija reagovala i ministarka​

https://jugpress.com/zbog-nacelnika...-njegovih-fotografija-reagovala-i-ministarka/
Fotografije koje je načelnik leskovačke psihijatrije Goran Tojaga sam objavljivao na društvenim mrežama obišle su jutros Srbiju i pokrenule lavinu negativnih komentara na njegov račun, prenose beogradski mediji.
Ministarka zdravlja Danica Grujičić naložila je direktoru Opšte bolnice Leskovac da hitno preduzme mere povodom fotografija sa društvenih mreža na kojima se nalazi doktor i načelnik Službe psihijatrije na kojima se pojavljuje sa oružjem.
– Obaviću razgovor sa doktorom u ponedeljak. Tačno je da me je ministarka Grujičić zvala pre par sati. U ponedeljak ćemo odlučiti šta i kako dalje – kazao je direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević za beogradske medije.
Dimitrijević navodi da je on jedan od najboljih stručnjaka u svojoj oblasti u Leskovcu i veoma predan lekar, piše Direktno.

...

Don-Goran-Tojaga.jpg

Може да буде и класичан сексизам и дискриминација, јер када то уради згодна девојка није проблем.
Да се нека Сана Марин сликала овако, ко би јој замерио....

lara-croft-cosplay-costume-201.jpg

Може да буде и класичан сексизам и дискриминација, јер када то уради згодна девојка није проблем.
Да се нека Сана Марин сликала овако, ко би јој замерио....

lara-croft-cosplay-costume-201.jpg
107994f9-8333-43c9-93b0-26172b2c724e.jpg

Uuuu što sam ja sa njom rokao a imala i najludje magije

Неопростивом грешком система постављена је права особа на право место - професорка, докторка Даница Грујичић. Без обзира на неке раније "гафове", показала се достојном и способном да се са оним што је преостало од здравственог система носи са незапамћеном ситуацијом коју нису изазвали, али су урадили и више од могућег да ублаже последице. Хвала им свима.

Gluposti I zamajavanje i ovako već napacenog naroda.
Zašto je pogrešno i greh slikati se sa oružjem?
Можда зато што је то мало болесно? Пуцао сам у своје време из свакаквог пешадијског оружја, али ми никада није пало на памет да се сликам. То ипак служи искључиво за убијање, зар не?

Можда зато што је то мало болесно? Пуцао сам у своје време из свакаквог пешадијског оружја, али ми никада није пало на памет да се сликам. То ипак служи искључиво за убијање, зар не?

mi se ni u vojsci nismo slikali sa oružjem, nikog to nije palilo,
al posle nas su počele već slike sa oružjem , tamo negde iza 1995 kako je turbo folk zagazio
zamislite sliku svog dede ili oca iz JNA sa oružjem?! maloumno

Zašto bi bilo bolesno,čovek voli oružje ili lov,kao što neko voli npr.automobile.

Nije malo, odokativno mi čovek nekako deluje kao neko kome trebaju medicinske usluge baš tamo gde je direktor - na psihijatriji.

Back