Izigravanje poverenja doktor pacijent zbog politicke i moralne situacije u Srbiji

Umri_muski

Legenda
Poruka
72.472
U razgovoru sa jednim hirurgom, ispalo je jednostavno objasnjenje.....povodom raznih spinova koji lekari rade zbog instrukcija njihove institucije, npr sta je dobro a sta lose, sta moze a sta ne moze , sve nesto u magli dok ne calnes lovu...

Covek je to jednostavno nazvao izigravanje poverenja lekar pacijent, jer pacijent ne zna i stavlja se u poverenje prema lekaru , a ako mu lekar manipulise i spinuje njegove opcije, to je drastican primer ovoga, iako su Srbi navikli na to i smatraju to normalnim cak i pozeljnim...

Za razliku od koliko kostaju ruke bosanskog pravila, koje je dobra stvar, ili srednje dobra, ovo mast greese mastiljanje je uzasno losa stvar a jos jedna je od posledica dugotrajnog carovanja priglupih slojeva u Srbiji koji su na kraju postali idoli svima....i starijima i mladjima...

Reper, tj orjenitiri u svakom slucaju..

Odvojio sam muku koja ne ide na dusu medicinskog osoblja a to je teska mentalna i ekonomska situacija u Srbiji..

Vecina pacijenata ima ogranicenja okruzenja, koliko ja vidim, a ne samih sebe...
Zznaci zive u okruzenjima , porodicama gde su prisiljeni zbog organizacije i novca da se ponasaju nezdravo pa i posle oboljevanja nastavljaju delimicno da se ponasaju nezdravo , plus imaju i otezane stvari u okruzenju....npr ja imam gazdu koji me potkrada , a to je pocelo kad sam bio povredjen pa nisam mogao da se mrdam , tj pocelo je pre ali se bezobrazluk povecao , naravno , koga mozes ebati ,njega razvaljuj, klasicna srpska prica...

Ta srpska prica nije ovde pomenuta u smislu okolnosti nego u smislu medicinskih okolnosti , jer dodatno finansijsko opterecenje na vec postojece opterecenje i preseljenje i nezzasticenost od lopova u srbiji , i shvaanje da gradjanin treba da obezbedi dokazni materijal policiji , koja je mnogo obucenija da pribavi dokazne materijale, a ne samo da sprovede dokazne postupke, to su nebo i zemlja, totalno dve odvojene stvari....

To znaci da je kapacitet policije minimalizovan ili je radna aktivnost policije minimalizovana, jedno od ta dva a mozda i oba...

Back