GrdobanS
Elita
- Poruka
- 23.470
Nikome ni ne trebas tamo. A ni bilo gde.Neću u Jevropu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikome ni ne trebas tamo. A ni bilo gde.Neću u Jevropu!
Obišao sam sve od Njemačke i Češke do Turske, a ti nisi mrdnuo dalje od Stare Pazovema nes ti nigde dalje iz toga gde si sad.
Tesla da je ostao tamo, ili bi ga ubili ili bi ga marginalizovali "kao ludaka".Rade Šerbedžija i Tesla su Ličani, dakle Dinarci.
Neću da Srbija ide u Jevropu, na to sam mislio. Ja i slični meni ćemo je kočiti na tom putu do sudnjeg a dana, a ima nas srećom par miliona.Nikome ni ne trebas tamo. A ni bilo gde.

I dalje je Dinarac, čak tipičan predstavnik po fizičkom izgledu.Tesla da je ostao tamo, ili bi ga ubili ili bi ga marginalizovali "kao ludaka".
oma se vidi da si svetski covekObišao sam sve od Nemačke i Češke do Turske, a ti nisi mrdnuo dalje od Stare Pazove
Lopov i nasilnik, psihopata, neandertalac, četniče, politički mikrob, ratni zločinci, lopuža... fino društvo.Niđe veze.
Dragan Đilas, AV, Milorad Dodik, Draško Stanivuković, Željka Cvijanović, Ratko Mladić, Radovan Karadžić, Milka Forcan itd.
Nikome i ne treba.Neću da Srbija ide u Jevropu
Krishna u Beč, krishna iz Beča.Obišao sam sve od Nemačke i Češke do Turske, a ti nisi mrdnuo dalje od Stare Pazove
I to vlasnik pasoša od 2 države.oma se vidi da si svetski covek
Putovnica kao drugi pasoš. Prava junačka etika.I to vlasnik pasoša od 2 države.
Može mi se da imam 2 pasoša.Putovnica kao drugi pasoš. Prava junačka etika.
Kao mrziš Hrvatsku i EU a opet parazitski uzimaš , krčmiš i isisavaš njihove resurse i dragocenosti.Može mi se da imam 2 pasoša.
Ti si to ljubomoran na mene!Zamisli, mrziš Hrvatsku i EU a opet parazitski uzimaš , krčmiš i isisavaš njihove resurse i dragocenosti.
Pa za takve parazite ne da je ETIAS nego najstroži vizni režim, kao npr. onaj prema Rusiji.
Vidis, i meni Dinarci idu na krac, ako eto bas pricamo o osecanjima, mitovima itd. na sta vi volite da se lozite.Ali zato uvjek sa ciganoidima, msm na tebe.
Dobar vic.Ti si to ljubomoran na mene!
Sačuvaj Bože i svi sveci.Ajde da ti sredinim da p***š jednu Ruskinju
Sad si sjetio Boga i svetaca nekrste jedan!Dobar vic.
Sačuvaj Bože i svi sveci.
Glavni razlog zašto je (zapadni) Balkan rupa sveta i Evrope te bure baruta. Koji Nemci, Englezi i ostalo.Vidis, i meni Dinarci idu na krac, ako eto bas pricamo o osecanjima, mitovima itd. na sta vi volite da se lozite.
Dinarski karakter ne volim uopste.
Kaže to paganin-politeista prerušen u hrišćanina.Sad si sjetio Boga i svetaca nekrste jedan!
Dobar vic.Kaže to paganin-politeista prerušen u hrišćanina.
Nije vic nego realnost. Uostalom, tvoja sorta sama kaže da su ih ustaše POKRŠTAVALE , ne prekrštavale nego pokrštavale.Dobar vic.
Zaista?Ko kaže da treba? Pa takvo nešto će kažu samo oni kojima Srbija služi kao krava muzara!
Ti nemoj.Odakle ti to da mi je iko od Srba sem moje stvarne familije, familija?Ni pojedine članove svoje familije ne gotovim baš nešto.
Ti sinko ne znaš šta pričaš. Zadnji pagani u Evropi su bili Litvanci koji su hristijanizovani u dalekom 14-om vjeku.Nije vic nego realnost. Uostalom, tvoja sorta sama kaže da su ih ustaše POKRŠTAVALE , ne prekrštavale nego pokrštavale.
Dakle, pagani i šlus.