ZAZ zaraza

Šta lupetate bre?
Žena dolazi na festival na kom je jedan od učesnika i oni određuju cenu karte jer ljudi imaju troškove. Aj vi organizujte festival sa toliko učesnika za džabe!:evil:
Osim toga, ona živi od pesme i peva po ulicama, pa plati onaj kome se sviđa onoliko koliko mu se sviđa, a ko radije sluša Karleušu taj prođe.

Iebo te komentar 'šta lupetate'... s obzirom da ponajviše odvaljuješ...
Obično najviše i larmaju oni koji najmanje pojma o materiji imaju, pa na viku i dreku 'vataju...

Заз је своје рекла...
Не слажем се са поентом пјесме јер, добра воља и љубав би требала да се опјева као приоритет, над новцем, лимузином, особљем, шанелом... а да се ово друго не представља као лоше, јер само карактери људи могу бити лоши, а не те ствари које је она тако представила у пјесми...

Не свиђа ми се оволика сензација око заз, најпре зато што већина фанова као саоcјећају се са њом у пјесмама, и на тренутак тј. док слушају пјесму помисле то је то, а у ствари размишљање им се разликује за 180 степени, хоћу да кажем класично лицемјерје...

Poslednja izmena:
realno, mozhemo popljuvati 90% umetnika za tekstove koje pishu. Ili su licemerni, ili plitki, ili bezvezni ili besmisleni.
Mislim, ja jedino flojdima ne mogu naci zamerke za tekstove. Ovo ostalo shto slusham, kukala im majka za literarni talenat.
Iskreno, jedini razlog shto me zaz nervira je to shto mene generalno nerviraju hipsteri, a ona im je himnu napisala.
Pritom, muzika je na najprostijem nivou. Pepersima su tekstovi ubi bozhe, al im je muzika vrhunska. Ova ne mozhe bash da se pohvali slichnom situacijom.

realno, mozhemo popljuvati 90% umetnika za tekstove koje pishu. Ili su licemerni, ili plitki, ili bezvezni ili besmisleni.
Mislim, ja jedino flojdima ne mogu naci zamerke za tekstove. Ovo ostalo shto slusham, kukala im majka za literarni talenat.
Iskreno, jedini razlog shto me zaz nervira je to shto mene generalno nerviraju hipsteri, a ona im je himnu napisala.
Pritom, muzika je na najprostijem nivou. Pepersima su tekstovi ubi bozhe, al im je muzika vrhunska. Ova ne mozhe bash da se pohvali slichnom situacijom.

Ti mali da ćutiš , tebi je i Queen sranje.
Odo na Fb da te izmlatim.

Od para koje ostanu kad se isplati tech crew za koncert ;)! S obzirom da po tube-u imaš snimaka sa njenih koncerata koji su popunjeni koliko i Rammstein na snimku sa Volkerball-a...
Niko nije ni rekao da ona ne drži koncerte, zar ne dolazi i kod nas? U čemu je problem? Ona ima da ponudi, narod hoće da plati.
Voli da peva i po ulicama, tako je i počela i ne stidi se toga.
I dalje mi je smešno što je ljudi ne vole zbog navodne dvoličnosti, kao peva jedno, a radi drugo.:roll:
Kapiram da se nekome ne sviđa ni ona ni njene pesme, ali prozivanje tog tipa mi je smešno.

Neverovatno je kako naš narod u svemu otkrije teoriju zavere. Nije to što se nama čini, nego je ono što se vama čini.
Aj odrastite!

svaka ti je na mestu:)
:hvala:
Zovi me Njegoš :mrgreen: ("Narod je stoka jedna grdna, dobre ćudi kad joj leđa kliču" :))

Mislim da je vec ovo drugo stupilo na snagu :D :D

Pa vidim :D

Jeste glupo što su se svi toliko zakačili za nju ko da je s Jupitera i ima dve glave i tri sise,
a kako živi me baš briga, ako je volim ili ne, to je zbog muzike i toga
da li mi ritam i atmosfera same pesme prijaju ili ne, tekst je poslednje na šta obraćam pažnju, a ima ona boljih pesama od te.
I ako je licemerna- to je njena loša osobina, nije mi rod ni pomoz' bog da bi me pogađalo.

Eto, kad dođe, oženit ću je, pa ću vam javiti da li je licemerna (naročito u krevetu :mrgreen:)

Zaza čokoladica :heart:

Back