Završne reči na suđenju Šešelju

Па ти ниси цивилизован! Пљујеш тај СПС а сутра би хтео да твоји идоли буду са њима само како би твоје дупе било сигурно? Зар то није лицемерство?

Oni nisu moji idoli, kao što ti to podmuklo podmećeš. Od cele te ekipe, jedino sam poštovao Z. Đinđića.

Ali kapiram te...u sopstvenoj nemoći ne biraš sredstva.

Žutaći su "moji" isto koliko i tvoji. El može bez podmetačina ili nisi sposoban za civilizovanu diskusiju?

Ne, oni nikada nisu bili za civilizovanu diskusiju.

U civilizovanoj diskusiji ne bi imali sta da traze.

Ugledaju se na svog vodju u hagu, koji je zaprepastio ceo normalan svet svojim primitivizmom i vulgarnoscu...

Ali, to nije bilo ni spontano ni slucajno: ON JAKO DOBRO ZNA DA KROZ NJEGOVO PONASANJE SVET OCENJUJE SVE SRBE......

Kao divlje, primitivne, brutalne, vulgarne.....

ON JE NANEO SVOJIM VULGARNIM NASTUPOM OGROMNU BLAMAZU SRBIJI PRED SVETOM!...

Poslednja izmena:
Oni nisu moji idoli, kao što ti to podmuklo podmećeš. Od cele te ekipe, jedino sam poštovao Z. Đinđića.

Ти си немоћан јер покушаваш овим путем да се извучеш али не иде то тако лако код мене.
Идол ти је мафијаш који је рекао да се бомбардује Србија? Фино, исти си ко бананамен.

Аха, па и ти си од оних који су тражили бомбардовање...па није чудо што пљујеш по жртвама које су ваше бомбе убиле... лицемери ...бљак.

Ugledaju se na svog vodju u hagu, koji je zaprepastio ceo normalan svet svojim primitivizmom i vulgarnoscu...

Ali, to nije bilo ni spontano ni slucajno: ON JAKO DOBRO ZNA DA KROZ NJEGOVO PONASANJE SVET OCENJUJE SVE SRBE......

ON JAKO DOBRO ZNA DA KROZ NJEGOVO PONASANJE SVET OCENJUJE SVE SRBE......
Za vas svaka diskusija u kojoj budete potučeni argumentima je necivilizovana! No, dobro, ko gubi ima pravo da se ljuti!

ON JAKO DOBRO ZNA DA KROZ NJEGOVO PONASANJE SVET OCENJUJE SVE SRBE......

Da Blajbi...Šešelj je poznat po tome što se ponaša kao drogirani majmun, a izgleda da se nažalost njegovi fanovi ugledaju na njega.

Ти си немоћан јер покушаваш овим путем да се извучеш али не иде то тако лако код мене.
Идол ти је мафијаш који је рекао да се бомбардује Србија? Фино, исти си ко бананамен.

Ne, nisam rekao da mi je idol, nego da sam ga poštovao jer je jedini imao muda da kaže narodu istinu u oči...i to više puta.

A inače, nema većeg kriminalca i zločinca od Vojislava Šešelja. Ruke su mu krvave do lakata.

Ne, nisam rekao da mi je idol, nego da sam ga poštovao jer je jedini imao muda da kaže narodu istinu u oči...i to više puta.

A inače, nema većeg kriminalca i zločinca od Vojislava Šešelja. Ruke su mu krvave do lakata.

Јесте, ено га Шешељ у Хагу, све су му крваве руке.
Твој Зоки није имао муда, он је био марионета. И данас имаш марионете. Ено их, воде нашу државу у пропаст.

Diskusija?

Pa ovde cim vam "ne krene" prelazite na licne uvrede i provokacije, a sef vam tamo u Hagu psuje kao najgori primitivac i kocijas!

TO ti zoves "civilizovanim diskusijama"?

Док тај исти хашки трибунал, наравно поштујући сва његова права, човјека држи у ћелији и суди му већ 9 година.

И онда се нађе неко да их опсује.....срамота.

Manje kazne dobijaju npr. oni koji su direktni ucesnici u zlocinackim poduhvatima su maltene 15 rupa na svirali ovog suda i dobili su relativno male kazne dok su njihovi pretpostavljeni ideoloski inicijatori, sto j besmisleno. Na sudjenju dok sam pratio nisam primetio da je donesen ijedan dokaz koji Seselja posredno ili neposredno trereti za izvrseno delo. Bez obzira da li je to tacno ili njegova krivica i umesanost u spaljivanje camija i silovanje nekih muslimanki je velika koliko i njegov uticaj na Uragane u USA(mada za uragane je lakse dokazati). Svakom po zasluzi tj. svakom po politickoj poziciji koju je izgradio naspram Zapada.

Ne lupetaj.

Broj žrtava NATO bombardovanja nije nikada tačno utvrđen, toliko je SPS-ovcima i radikalima bilo stalo do srpskog naroda.

Ono jeste...imali su preča posla...bili su suviše zauzeti deljenjem stanova po Beogradu!

ЛАЖОВЕ !!!

Ту манттру понављате скоро 12 година да прикријете свој колаборационизам!

СВЕ ЖРТВЕ НАТО НАЦИЗМА ИЗ 1999 СУ ЗАБЕЛЕЖЕНЕ И ТАДАШЊИ МИП ЈЕ ТО ОБЈАВИО
КАО "БЕЛУ КЊИГУ" на енглеском и српском језику АЛИ........

ПЛАЋЕНИЧКИ 5.октобарски олош, предвођен Војиславом КОШТУНИЦОМ је УНИШТИО 2001.године
целокупан тираж који се затекао у СМИП-у !!!!

За извођење ових прљавих послова био је задужен Гњиланац Горан СВИЛАНИ, кога су метнули
на место "министра иностраних (не)дела" !!

Него:
"У ЦАРА ТРОЈАНА КОЗЈЕ УШИ!"

ЕВО УНИШТНИХ КЊИГА У ПДФ-у:

Слободно преузмите, књиге високог квалитета, спремног за штампу, у пдф формату (на енглеском):

NATO AGGRESSION AGAINST THE FEDERAL REPUBLIC OF YUGOSLAVIA - Documents Part One:

ISBN-86-7549-178-6-Part-One.pdf

NATO AGGRESSION AGAINST THE FEDERAL REPUBLIC OF YUGOSLAVIA - Documents Part Two:

ISBN-86-7549-178-6-Part-Two.pdf

NATO Crimes in Yugoslavia - Documentary Evidence 24 March - 24 April 1999 - Part One:

ISBN-86-7549-124-7.pdf

NATO Crimes in Yugoslavia - Documentary Evidence 25 April - 10 June 1999 - Part Two:

ISBN-86-7549-134-4.pdf

Слободно дистрибуирате и промовишете овај доказ НАТО агресије.

http://beoforum.rs/sve-knjige-beogr...bele-knjige-nato-agresija-na-srbiju-1999.html

Back