ForestGreen
Veoma poznat
- Poruka
- 10.853
Kakav poraz? Počeo si da haluciniraš, a?![]()
Пораз за тебе кад нећеш да прихватиш истину него крећеш да млатиш и лажеш. Углавном да трабуњаш нешто невезано. Прихвати неки пут да ниси у праву.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pile moje, živim na Dedinju u kući svoga dede, napravljenoj 1932.g...Možda, ako, msm, ne veruješ, da nekako udesimo viđenje...?E da te pitam nešto , je l' su tvoji opelješili ovih par baba na Dedinju...ono došli iz hrvatske k'o šatro izbeglice iako hrvatica/bugarin i zaređali po nesrećnim babama ...msm ličiš ?
Ako jeste ti , samo što vam inspekcija sa sve panduracijom nije zakucala , prijavljeni ste![]()
The most logical thing for NATO is to continue the air war, which is very effective.
Trebao si da pripomogneš tužilaštvu i podneseš dokaze da je Šešelj nagovorio ćetnike da pišaju u terezin bazen! To bi bilo od ključnog značaja, a zaboravili su!Šešeljeva krivica je utvrđena van svake razumne sumnje, tako da je samo pitanje da li će dobiti 15, 18 ili 20 godina robije.
E sad, ostaje žal što nikada neće odgovarati za zločine počinjene u Srbiji.
On kaže da je kopnena ofanziva loše rešenje i da je logično nastaviti bombardovanje iz vazduha.
Pa da nisi možda mislio da će zaustaviti bombardivanje, pre nego što Miloševićev režim kapitulira i preda Kosovo NATO paktu na upravljanje?
Svi oni haluciniraju....
Pile moje, živim na Dedinju u kući svoga dede, napravljenoj 1932.g...Možda, ako, msm, ne veruješ, da nekako udesimo viđenje...?![]()
The most logical thing for NATO is to continue the air war, which is very effective.
Trebao si da pripomogneš tužilaštvu i podneseš dokaze da je Šešelj nagovorio ćetnike da pišaju u terezin bazen! To bi bilo od ključnog značaja, a zaboravili su!
Копнена офанзива је била неуспешна. Добили су голему киту од Приштинског корпуса. Зато су кренули као пице из ваздуха да бомбардују цивилне објекте.
Једну истину не можеш да сакријеш а то је истина да је дупло више страдало цивила од војника!!!
Ah, kakve mudre reči! Izgleda da su banane bile prezrele!Da rezimiramo:
Seselj je VEC ODAVNO hladan politicki les.....
On u danasnjoj politici Srbije vise nista nema da trazi. Tocak istorije se nece okrenuti u nazad.
Ako ne dobije BAREM 25 godina, smatracu sud u Hagu PROSRPSKI.
I kako kaze izreka: "PUSTIMO MRTVIMA DA SAHRANE SVOJE MRTVE"
Napred radikali!
Ima malo samo vlage u podrumu...Ali ja pomislio na spavaće sobe na spratu...Ili uz kamin u salonu...Šteta...Neka fala, alergična sam na vlagu , a te stare kućerine su po pravilu pune vlage![]()
Da rezimiramo:
Seselj je VEC ODAVNO hladan politicki les.....
On u danasnjoj politici Srbije vise nista nema da trazi. Tocak istorije se nece okrenuti u nazad.
Ako ne dobije BAREM 25 godina, smatracu sud u Hagu PROSRPSKI.
I kako kaze izreka: "PUSTIMO MRTVIMA DA SAHRANE SVOJE MRTVE"
Napred radikali!
Ne omalovažavaj srpske žrtve! Toliko si glup da ne možeš da zaključiš zašto se ne zna tačan broj žrtava!Ne lupetaj.
Broj žrtava NATO bombardovanja nije nikada tačno utvrđen, toliko je SPS-ovcima i radikalima bilo stalo do srpskog naroda.
Ono jeste...imali su preča posla...bili su suviše zauzeti deljenjem stanova po Beogradu!
Ne lupetaj.
Broj žrtava NATO bombardovanja nije nikada tačno utvrđen, toliko je SPS-ovcima i radikalima bilo stalo do srpskog naroda.
Ono jeste...imali su preča posla...bili su suviše zauzeti deljenjem stanova po Beogradu!
Ima malo samo vlage u podrumu...Ali ja pomislio na spavaće sobe na spratu...Ili uz kamin u salonu...Šteta...
Opet si odvalio golemu glupost.
Mozes li ti ikad ista da napises a da to ne bude bljuzga?
Не лупетам. Копнена офанзива никако није могла освојити положаје Приштинског корпуса!
Да, зато је сад тај СПС стуб твоје жуте куће. Видиш ли ти колико си лицемеран?
Žutaći su "moji" isto koliko i tvoji. El može bez podmetačina ili nisi sposoban za civilizovanu diskusiju?
Bio je tada neki smrad Komrakov grlavni na RTS-u, pa objavili pobedu nad NATO-om a potpisali kapitulaciju i dali Kosovo...Ne lupetaj.
U svakoj evropskoj zemlji ima oko 2-3% ekstremno nacionalisticki nastrojenih biraca i partija.
U Srbiji to moze biti DUPLO - do 5-6% od svih biraca.
Ali, vise od toga - NE!
Ne omalovažavaj srpske žrtve! Toliko si glup da ne možeš da zaključiš zašto se ne zna tačan broj žrtava!