Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
Gazdarica:Ne razumijem... Zasto mislis da vas je ocrnio? :?
U tom trenu mi je delovalo kao da su sve devojke ravnodušne na mauški svet i da im je
samo bitna priča...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Ne razumijem... Zasto mislis da vas je ocrnio? :?
web_master:Da nisi nešto pobrkala? Dela dolaze posle zavodjenja![]()
Najvise prica moze da utice na zavodenje,pa tek onda izgled i neke druge stvari.Psihologue:Koliko priča može uticati na zavođenje?
Psihologue:Koliko priča može uticati na zavođenje?
snowflower:Prica moze da utice mnogo na zavodjenje.E sad pozitivno ili negativno.Vise mogu pozitivno da deluju oci,govor tela,neki gest...ali naravno i prica ali nekada sam ishod neke price moze da bude porazavajuci.
Psihologue:Koliko priča može uticati na zavođenje?
U filmu ljubavni terapeut Wil Smith tvrdi da 90 posto onoga sto mi govorimo zeni ne dolazi iz nasih usta![]()
Na forumima dosta,a u rl zavisi..Koliko priča može uticati na zavođenje?
Na forumima dosta,a u rl zavisi..![]()
To je manje više tačno... Možda nije 90% nego 76% ili 67 u zavisnosti od osobe
U suštini može se na hiljade načina iskazati jedna rečenica, iliti misao.. dok će jedna biti privlačna, druga će postići kontraproduktivne efekte.
Naročito ako je u pitanju ZAVOĐENJE.
Čitao sam baš o tome. Iznenadili bi ste se ukoliko bi vam otkrio koliki deo ljudi u današnjem svetu nema osnovnih sposobnosti za dobru komunikaciju!
Znaci nije tu poenta u rečenicama, nego u sveukupnoj komunikaciji.

Koliko priča može uticati na zavođenje?
To pitanje sam cekala. Mislis da svako moze da bude Seherezada sa pricama iz hiljadu i jedne noci?
Može da zavede priča uključujući boju glasa, kulturu, duhovitost, obrazovanje,..., sadržaj priče, priča koja odaje pouzdanu osobu ( ne hvalisavca ),.... a može i ćutanje, to je već faza kada bride obrazi (pomalo) i kada je sve jasno i kada bi svaki pogled bio nasmejan.
A STO ZENA?
prica se na nasim podnebljima ocekuje od muskarca.
da li gresim?
Koliko priča može uticati na zavođenje?
ne secam se posto sam '78 da je ikada devojka vodila pricu u njihovim i mojim zavodjenjima.Ako ti ocekujes to od muskarca to znaci da se na nasim podnebljima to ocekuje od muskarca. Ti si sa nasih podneblja.