ZAVOĐENJE..........................

Fluid

...Kako shvatiti neshvatljivo, kako opisati fluid, kako tumačiti energiju o kojoj ne govore fizika i hemija? Šta je to što me tera da drhtim, crvenim, što me nekim čudnim strahom ispunjava.
Kakva to sila vlada svakim mojim pokretom, zbog čega drhtim od svakog tvog dodira?Dovoljno je samo da me pogledaš i nasmešiš se, da mi ruku kroz kosu provučeš. Ne to nije ljubav. To je ludilo!!!
Možda sam sve samo sanjala. Zbog čega mi usne tako gore? Ne verujem da snovi mogu biti tako moćni. Stvarno si me držao za ruku, grlio kao staru prijateljicu i pričao tiho i zavodljivo...

Pa sad vidite sta te zavodljive reci rade zenama!

Iza price idu dela, razume se, jer u suprotnom prica ne opstaje.
Tvrdim da te ne moze zavesti niko ako to ne zelis. Ovo napred je veliki fluid, a za pocetak mora postojati bar onaj malecni.
Kazu, naucnici (pa ko bi drugi), da se ljudi privuku u prve 3 sekunde kada se vide, onako nesvesno, a onda krene zavodjenje...pokretima na koje opet (ne)svesno reagujemo i naravno, recima...a onda krece zurka

Psihologue:
Koliko priča može uticati na zavođenje?

Pa kod mene je presudna!! Al ne ona tipa jao stalno pravim lapsuse kad je neka lepa devojka pored mene, jede mi se nesto slatko mada ne znam sta ce mi kad imam tebe.... i ostala kenjaza! Jednom mi je prisao tip koji je fizicki ruzan neprivlacan, i ja sam u tom trenutku imala decka vec 2 god i za mene tipovi nisu postojali ako me razumete na sta mislim.... pricali smo ja sam bila nezainteresovana totalno, ali posto sam bila smorena ajde da se i ja malo potrudim u konverzaciji.. pricali smo 3 sata i kako je vreme odmicalo sve sam vise i vise bila fascinirana njegovom svestranoscu, erudicijom, duhovitoscu.. ma decko iz mojih snova... Nastavili smo da se dopisujemo narednih 7 dana i sve vise i vise smo se dopadali jedno drugom. Ja shvatim da njega zelim za dugu i ozbiljnu vezu, raskinem sa tadasnjim deckom i istog dana se smuvam sa ovim.. bili smo zajedno 2,5 god i pre nedelju dana se veza zavrsila.. upravo jer nam je ponestalo tema za razgovor... vezivala nas samo jos strast ali kad se cujemo vise smo cutali.... Tako da meni je zaista bitna prica, ako ja nemam sta da pricam s njim sta ce mi onda... da ga setam? ne hvala

U filmu ljubavni terapeut Wil Smith tvrdi da 90 posto onoga sto mi govorimo zeni ne dolazi iz nasih usta :)

To je manje više tačno... Možda nije 90% nego 76% ili 67 u zavisnosti od osobe

U suštini može se na hiljade načina iskazati jedna rečenica, iliti misao.. dok će jedna biti privlačna, druga će postići kontraproduktivne efekte.

Naročito ako je u pitanju ZAVOĐENJE.

Čitao sam baš o tome. Iznenadili bi ste se ukoliko bi vam otkrio koliki deo ljudi u današnjem svetu nema osnovnih sposobnosti za dobru komunikaciju!

Znaci nije tu poenta u rečenicama, nego u sveukupnoj komunikaciji.

To je manje više tačno... Možda nije 90% nego 76% ili 67 u zavisnosti od osobe

U suštini može se na hiljade načina iskazati jedna rečenica, iliti misao.. dok će jedna biti privlačna, druga će postići kontraproduktivne efekte.

Naročito ako je u pitanju ZAVOĐENJE.

Čitao sam baš o tome. Iznenadili bi ste se ukoliko bi vam otkrio koliki deo ljudi u današnjem svetu nema osnovnih sposobnosti za dobru komunikaciju!

Znaci nije tu poenta u rečenicama, nego u sveukupnoj komunikaciji.

Ti mi grobar pricaj o tome.Ne postoji pravda od strane choveka ako nebo ili svevishnja sila ne
kaze drugacije
Ti chitao, ah a praksa nista ?! :) :lol::lol:

Može da zavede priča uključujući boju glasa, kulturu, duhovitost, obrazovanje,..., sadržaj priče, priča koja odaje pouzdanu osobu ( ne hvalisavca ),.... a može i ćutanje, to je već faza kada bride obrazi (pomalo) i kada je sve jasno i kada bi svaki pogled bio nasmejan.

Back