ZAVOĐENJE..........................

Sinoć u gradu gledam tri devojčice, ma možda imaju 15-16 godina. Namontirale se i izlaze u grad. Jedna od njih ima toliko kratak minić, da više pokazuje nego što skriva. Video sam ih samo u prolazu, jer sam prošao kolima............. samo činilo mi se da ne očekuju mnogo "priče"?!?

da..strasno je ponekad izaci na ulicu i videti danasnje klinke...sve je to ultra kratko, ulutra nasminkano..ultra u nebesima...zalosno..(cast izuzetcima)...kod mnogih je novac dobio isuvise veliki znacaj u odnosu na neke normalne ljudske vrednosti..

a sto je najgore uzori su im zvezde folka sa granda,djogani itd

no na zalost, i takve ce se devojke snaci, mozda cak i bolje nego one koje su ostale normalne u svom ovom haous..

(zahvaljujući muškoj populaciji)

Pa možda jesi u pravu. Ipak, kako možeš da se zaljubiš u nečiju priču ako nisi siguran da se zeza ili je ozbiljan. Ovde ne možeš znati ko je kada ozbiljan. Evo mene pre neki dan napadoše zbog teme zato što su mislili da sam mrtva ozbiljna i zbunjena. A sve zato što nisam stavila potrebne smajlije. Dakle, baš se zaljubiti pričom, nije mi jasno. Može da te privuče, ali nešto više. Ne znam.

Smajliji samo smetaju ovdje, kvare! Ja bih ih ukinula!
Tvoja tema je bila dobra, ali i najbolje stvari nekada krenu stramputicom:lol:

Maloprije sam rekla, rijeci su ovdje suplje, sustina je izmedju redova, pazljivo citas, niko se ne zeza non-stop.
Iskrena prica se prepozna, iskren covjek se prepozna, pa makar se on krio iza maske najsurovijeg, najnepristupacnijeg zajebanta..........
Ne znam Trecice, los mi je dan, pa mozda lupam gluposti

Smajliji samo smetaju ovdje, kvare! Ja bih ih ukinula!
Tvoja tema je bila dobra, ali i najbolje stvari nekada krenu stramputicom:lol:

Maloprije sam rekla, rijeci su ovdje suplje, sustina je izmedju redova, pazljivo citas, niko se ne zeza non-stop.
Iskrena prica se prepozna, iskren covjek se prepozna, pa makar se on krio iza maske najsurovijeg, najnepristupacnijeg zajebanta..........
Ne znam Trecice, los mi je dan, pa mozda lupam gluposti

a mozda imas period pa si nervozna

Tackice daju na opustenosti, kao, nesto bih jos napisala, ali i ne moram, napisacu drugi put.

aha. i ja se opustam tako. legnem na tu tipku i gledam kako se tackice isrtavaju po monitoru.
i ja sam hteo nesto da napisem, pa sam napisao ovo.
nekima bi mozda bilo cudno, ali posto je na temi zavodjenje, najverovatnije smo provaljeni.
a i ako nismo sada cemo biti. tj ja. a tebi ne vredi da se pravdas, bice samo gore.
gotovo. sada, kada smo malo zavodili jedno drugo, mozemo da se povucemo.
u svakom slucaju, dali smo doprinos temi. svakako se nece pretvoriti u neku polemiku, jer nema o cemu da se diskutuje.
eto ja napisao, mada nisam morao.

Nisam mislila na glupavu pricu u prazno, nego prosto da nasa komunikacija ima na tezini, da ne bude formalna, da me zainteresuje i zaintrigira a da to bude negde zaokruzeno sarmantnim flertovanjem.

@georgejjune- Nema potrebe biti bukvalista, svako moze da cuti. Ne mislim da cuti bez razloga, i ne mislim da je to odlika misterioznosti, mislim da u nekom kljucnom momentu zastane toliko da mi nesto ostane nejasno potpuno, jer dokle god nesto ima da se istrazuje, lovi i slicno - zanimljivo je.
Meni bar, dokle god je nesto opasno zanimljivo je, ali na bezazlen nacin.

Ne zezam se. Ozbiljno sam te pitala. Baš ovih dana mislim o tome. Moja drugarica je pre sto godina govorila kako veruje da kada misli intenzivno na nekog tipa, ničim izazvano, da mora biti da on misli na nju. E sada se meni dešava nešto. Mislim na jednog baš intenzivno, a ništa nije izazvalo to i setila se njene rečenice, pa se mislim da li on to misli na mene. :) Kako znati te stvari i šta nam to uopšte i znači?
Zato te pitam, da li misliš da ćeš misleći na nekoga naterati da se nešto dogodi ili si imao nešto drugo na pameti?

Ako ti je zelja prejaka ugasice se ,kad nesto zelis moras i u tome da budes umerena
to je kao smirenje uma , tako sam chitao

A za tu pricu o devojcicama, jedna stvar, bez uvrede apsolutno, ali se sere mi se od te prica da izvestan broj ljudi pljuje te klinkice sponzorusice(molim da se niko ne oseti prozvanim, posto ne ciljam, nego samo iz nekog iskustva, a podstakla me prica) i dize u nebesa lepe, prirodne i slicno ce se gotovo svaki okrenuti za njima i zverati jer boze-moj- to je tako instikt nalozio.

Nisam mislila na glupavu pricu u prazno, nego prosto da nasa komunikacija ima na tezini, da ne bude formalna, da me zainteresuje i zaintrigira a da to bude negde zaokruzeno sarmantnim flertovanjem.
@georgejjune- Nema potrebe biti bukvalista, svako moze da cuti. Ne mislim da cuti bez razloga, i ne mislim da je to odlika misterioznosti, mislim da u nekom kljucnom momentu zastane toliko da mi nesto ostane nejasno potpuno, jer dokle god nesto ima da se istrazuje, lovi i slicno - zanimljivo je.
Meni bar, dokle god je nesto opasno zanimljivo je, ali na bezazlen nacin.

Ok..vidim da znas sta zelis..samo meni nije inspirativno..bas tu dozu misterioznosti nekom ''priustiti''..pogotovo ako je devojka mladja recimo 5-10 god i znam sta ocekuje..da kazem klinacki toplo-hladno..mislim da me kapiras..sam sebi postajem dosadan i smesan ako to radim.

A za tu pricu o devojcicama, jedna stvar, bez uvrede apsolutno, ali se sere mi se od te prica da izvestan broj ljudi pljuje te klinkice sponzorusice(molim da se niko ne oseti prozvanim, posto ne ciljam, nego samo iz nekog iskustva, a podstakla me prica) i dize u nebesa lepe, prirodne i slicno ce se gotovo svaki okrenuti za njima i zverati jer boze-moj- to je tako instikt nalozio.

instinkt
jes' svi muskarci nose gen zvizdanja u sebi. tome je nemoguce odupreti se.
to mozda ima veze sa stereotipom uspesnosti, posedovanjem naljboljeg primerka, a samim tim dizanje cene samome sebi. norme vrednosti, na zalost, vecini diktiraju drugi. ali sva sreca pa se svi ne uklapaju u vecinu. u stvari, niko se ne uklapa u vecinu, samo se neki vise ili manje trude.

instinkt* my mistake u brzini kucanja.

@george- Nisam ja mislila na toplo-hladno, masis poentu, i nisam misilla na ono -e necu da joj se javljam tri dana da bi se ona nalozila itd-, mislim na spontane reakcije koje su same po sebi zanimljive, ne volim dosadne i monotone osobe, i ne mislim da sada neko treba namerno da precuti i namerno da bude misteriozan jer je to, zaboga, tako kuuul.Ne, ciljam upravo na spontanost, ali i na otvoren flert i izazov, a kada je neko inteligentan, zna da sklopi recenicu, kada neko ima smisla, sarma taj flert je utoliko zanimljiviji.
Ako je neko , ***** mu mater, glup, nedotupavan, ogranicen itd i flert ce biti te prirode.

aha. i ja se opustam tako. legnem na tu tipku i gledam kako se tackice isrtavaju po monitoru.

Mislila sam na tri tacke na kraju recenice, ili kad se te tri tacke pretvore u pet ili sest ili vise tackica, ili kad se premeste na sredinu recenice, to su tackice koje znace "i tako dalje", i ne opustaju one mene kad ih gledam, nego kad se one pojave to znaci da opusteno pisem, to znaci da sam ja vec opustena.

da..strasno je ponekad izaci na ulicu i videti danasnje klinke...sve je to ultra kratko, ulutra nasminkano..ultra u nebesima...zalosno..(cast izuzetcima)...kod mnogih je novac dobio isuvise veliki znacaj u odnosu na neke normalne ljudske vrednosti..

a sto je najgore uzori su im zvezde folka sa granda,djogani itd

no na zalost, i takve ce se devojke snaci, mozda cak i bolje nego one koje su ostale normalne u svom ovom haous..

(zahvaljujući muškoj populaciji)

I to je zivot nikad se ne zna ( kao i sa klonovima ;) )

Mislila sam na tri tacke na kraju recenice, ili kad se te tri tacke pretvore u pet ili sest ili vise tackica, ili kad se premeste na sredinu recenice, to su tackice koje znace "i tako dalje", i ne opustaju one mene kad ih gledam, nego kad se one pojave to znaci da opusteno pisem, to znaci da sam ja vec opustena.

aha... sad mi je mnogo jasnije sta si htela da kazes

Back