ZAVOĐENJE..........................

Mozda zvuci kao isprazna prica, ali u principu nemam nameru da objasnjavam, kod mene je tako - fizicki izgled nije broj 1.
Intelektualno lozenje, misterioznost a otvorenost, blagi bezazleni flert, koja opaska, pogled, sarm.
Znaci, nikad, ali nikad u zivotu me nije privukao lik koji je samo lep.
Sta ja imam od toga?Um..let me think..nothing?
ALi kada lik ima pricu, kada ima sarm, ima inteligenciju i sposobnost da me iznenadi(time ne mislim na materijalna iznenadjenja, i slicna sranja, nego da kaze nesto da JA ostanem zbunjena, a ne razjasni mi do kraja...

Uopšte ne zvuči kao isprazna priča. I ja tako gledam. Da, da. Isto tako. Sad, kada si ovako napisala onda ispadne da i jeste priča u neku ruku najbitnija. A u stvari je tu stav, možda bih stil trebalo da kažem, presudan. Ne znam, kada neko kaže priča, zamišljam tipa koji blebeće o nečemu bez smisla. ono što neke žene pričaju, oećavao mi kule i gradove. Ta rečenica meni nikada neće biti jasna.

A šta je to tačno priča kojom se zavodi? Kada se tako kaže obično pomislim na neko vezivanje stvari u mašnice i slično. Meni je zavođenje mnogo kompleksnije. Kako neko može da se npr. zaljubi samo preko priče?

Nauchno je dokazano da telepatija postoji bez obzira sto se neka osoba ne vidi putem misli
To je telepatija ,u to ne ulazim sire neka nauchnici rade...

Dosta sam ja ubacivala devojke u svoj ljubavni zivot. Gospodjica topmodelsica htela je da proba nove stvari pa sam se zalila decku da hocu da ubacimo devojke u ljubavni zivot, i onda se od tada sve vreme pitam "Otkud ovolike devojke i sta ima je, sto su posandrcale, kao neki zombijim ni za sta se ne pitaju, nista od njih ne zavisi, niko ih nista ne pita, a one se samo pojavljuju, izranjaju i javljaju se, juhu, evo me"...Nikako da se setim u cemu je stvar.

Dosta sam ja ubacivala devojke u svoj ljubavni zivot. Gospodjica topmodelsica htela je da proba nove stvari pa sam se zalila decku da hoce da ubacimo devojke u ljubavni zivot, i onda se sve vreme pitam "Otkud ovolike devojke i sta ima je, sto su posandrcale, kao neki zombijim ni za sta se ne pitaju, nista od njih ne zavisi, niko ih nista ne pita, a one se samo pojavljuju, izranjaju i javljaju se, juhu, evo me"...

SHOW.....
e ziva bila
ja sam otisao da sanjam :D

Uopšte ne zvuči kao isprazna priča. I ja tako gledam. Da, da. Isto tako. Sad, kada si ovako napisala onda ispadne da i jeste priča u neku ruku najbitnija. A u stvari je tu stav, možda bih stil trebalo da kažem, presudan. Ne znam, kada neko kaže priča, zamišljam tipa koji blebeće o nečemu bez smisla. ono što neke žene pričaju, oećavao mi kule i gradove. Ta rečenica meni nikada neće biti jasna.

Ovdje, mnogo toga mozes saznati o osobi, cak i ako ona govori sasvim oprecno onom sto jeste, ne mozes sakriti istinu, izmedju redova je sustina.................
Ovdje nisu bitne same rijeci, one su suplje, bitno je.............ne znam opisati, bitan je neki utisak koji ostavlja!

U rl, dobra prica muskarcu mnogo znaci, birane rijeci uz stav, sigurnost..................tada sve ostalo pada u vodu, ni izgled nije bitan, ni status nije bitan, njegova prica ocarava, pa makar to bilo blebetanje, ako je uramljeno da valja!

Evo npr. ovako! Mozga te nekada neko fascinira svojom pricom na forumu, njegovim stavovima.........sta znam, moguce je!

Pa možda jesi u pravu. Ipak, kako možeš da se zaljubiš u nečiju priču ako nisi siguran da se zeza ili je ozbiljan. Ovde ne možeš znati ko je kada ozbiljan. Evo mene pre neki dan napadoše zbog teme zato što su mislili da sam mrtva ozbiljna i zbunjena. A sve zato što nisam stavila potrebne smajlije. Dakle, baš se zaljubiti pričom, nije mi jasno. Može da te privuče, ali nešto više. Ne znam.

Ovdje, mnogo toga mozes saznati o osobi, cak i ako ona govori sasvim oprecno onom sto jeste, ne mozes sakriti istinu, izmedju redova je sustina.................
Ovdje nisu bitne same rijeci, one su suplje, bitno je.............ne znam opisati, bitan je neki utisak koji ostavlja!

U rl, dobra prica muskarcu mnogo znaci, birane rijeci uz stav, sigurnost..................tada sve ostalo pada u vodu, ni izgled nije bitan, ni status nije bitan, njegova prica ocarava, pa makar to bilo blebetanje, ako je uramljeno da valja!

mudro zbori leptirica....dela,a ne reci...

Snaga misli je cudo .To je nauchno dokazano....chitao sam kad sam bio mali ,jos u osn. skoli .
Mislim da i ti znash samo se zezash

Ne zezam se. Ozbiljno sam te pitala. Baš ovih dana mislim o tome. Moja drugarica je pre sto godina govorila kako veruje da kada misli intenzivno na nekog tipa, ničim izazvano, da mora biti da on misli na nju. E sada se meni dešava nešto. Mislim na jednog baš intenzivno, a ništa nije izazvalo to i setila se njene rečenice, pa se mislim da li on to misli na mene. :) Kako znati te stvari i šta nam to uopšte i znači?
Zato te pitam, da li misliš da ćeš misleći na nekoga naterati da se nešto dogodi ili si imao nešto drugo na pameti?

Back