ZAVOĐENJE..........................

Moze dosta , samo retko ko to ume.

Evo da uzmem jedan primer , one forumshe sa u proseku 2 posta , koji startuju forumashice preko pp-a. To nema bash veze mnogo sa zavodjenjem , ali ima sa umetnoscu izrazavanja.
Moj utisak je da su ti ljudi operisani od toga. I svi su kao u nekoj euforicnoj zurbi , ili sta vec. A ceo pp im zvuci kao da nikad nisu nista obrnuli u zivotu...bez uvrede , ali valjda ste i sami zakljucili na osnovu broja forumshica koje su vas oterale u pm...da vam je pristup katastrofalan.

zavodjenje je bre umetnost...potrebna je i spontanost i opustenost i obostrana zelja za pricom ni o cemu,a samo da bi se pricalo...

zavodjenje je odredjeni oblik erotike,a erotika je spora,pa i zavodjenje treba da bude sporo,u smislu da pokreti budu spori...da se nijedno ne trza od pokreta onog drugog,npr u klubu kad moras da pricas na uvo,pa krenes polako ka glavi da se glava ne bi istripovala da hoces da je poljubis,pa da se izmakne...a cak iako se javi ideja u toj glavi tipa "sad ce da me poljubi!",kolena se oduzimaju,adrenalin skace i...nema poljupca,al' srce i dalje tuce k'o ludo,i tvoja glava to primecuje i drago joj je,pa se jos vise odvazavas,naravno i dalje u granicama umerenosti....

mozda bi odgovarala kratka "definicija":

Zavodjenje je kad oboje znate da zelite istu stvar, "al' sreca je lepa samo dok se ceka,dok od sebe samo nagovestaj da"...

Moze dosta , samo retko ko to ume.

Evo da uzmem jedan primer , one forumshe sa u proseku 2 posta , koji startuju forumashice preko pp-a. To nema bash veze mnogo sa zavodjenjem , ali ima sa umetnoscu izrazavanja.
Moj utisak je da su ti ljudi operisani od toga. I svi su kao u nekoj euforicnoj zurbi , ili sta vec. A ceo pp im zvuci kao da nikad nisu nista obrnuli u zivotu...bez uvrede , ali valjda ste i sami zakljucili na osnovu broja forumshica koje su vas oterale u pm...da vam je pristup katastrofalan.

Ovo treba uramiti..koliko gluposti..ne zasluzuje ni da se bolduje.

Mnogo.
Ne vrede nikakva faca, bicepsi, tricepsi i sve ostalo :lol: (što reče savic dr) ako je priča prazna.
A mene je lako zavesti pravim rečima. :wink:

И ја некако овако мислим...:D:D:D, само су такве жене вредне труда...
А и, као што каже мој брат, како да торбам неког с ким немам шта да причам....

И ја некако овако мислим...:D:D:D, само су такве жене вредне труда...
А и, као што каже мој брат, како да торбам неког с ким немам шта да причам....

Ma ok to..ali ja sam upoznao neke devojke..koje su jake samo na recima.:???:..o tome se radi..zato one i padaju na matore 'iskusne' pevce..

Back