Zavodjenje i hipokrecija

valjda treba nešto da bude i u samoj vezi. Ako sama veza, u koju su oboje ušli sa potpunom željom, ne znači baš ništa, onda ćemo imati jedno stalno previranje jer stalno stižu mlađe slađe i mlađi slađi, što se mene tiče. I čemu to onda treba da vodi, da li neko može da kaže??

Koketiranjem ne treba da se bave venčani van svog braka, jer time ta treća osoba biva izmanipulisana. Ako nekom ne valja u braku, nek se lepo razvede, a ne da zavodi, pa posle nema hrabrosti ni da završi započeto sa devojkom, ni da se razvede od žene. Ali izgleda da ipak ima previše takvih likova...

Nekad pomislim da bi nam možda antiemancipacija dobro došla... toliko su mi neke moderne pojave u muško ženskim odnosima postale odvratne.

hoces reci da je brak prevazidjena institucija...da se trebamo vratiti animalnim porivima recimo...fornikacija na ulici bez selekcije i kriterija...pa ko koga dovati...ojha

pazi meni nekad bgd u nekimtrenucima deluje bas takav ali ne krecem su tom svetu jos i to ima neku privlacnost
to je valjda dionizijski
dionizijske svecanosti to je mozda bilo na godisnjem nivou da se resetujes i zene isto su ucestvovale
kao lepo je ali verovatno ima neka kvaka.
kad padnes niko nece da te drzi zapravo mozda roditelji kako znaju i umeju
mozda nes da padnesh.

e blajbi, htela sam da ti preporucim film, zove se afterman iz 1985.
pocinje scenom nekrofilije nakon koje iz hm, polu zaledjene partnerke izlazi crv koji tip sasvim prirodno pojede. nakon par scena silovanja sto muskaraca, sto zena, kopanja ociju, crnih misa, bez dijaloga i bez emancipacije, al' sve prirodno i varvarski, na kraju ljudi ipak funkcionisu u paru. mislim, to je samo film, ali bas je onako, nagonski i animalan a i verujem da bi tako nesto i bilo da se kojim slucajem vratimo na taj nivo. bez glume, bez drustvene hipokrizije pa dokle stignemo :p

Na muskarci je da navaljuje, a na zeni da prihvati ili odbije....

Nekada se neki muskarac dopadne zeni, pa ona postaje zavodnica, koketa u zelji da ga pridobije za sebe.

To je NORMALNO STANJE STVARI.

SVAKA ZENA nosi koketu u sebi, manje ili vise.

Ako zena zavodi i koketira van braka, onda se to smatra kao vrlina....A ako zavodi i koketira u braku - kao mana!?

Kako to?

Nije valjda da se sa potpisom u crkvi ili opstini gasi DAR ZA ZAVODJENJE?

Naravno da ne...

Zasto smo onda svi HIPOKRITE?

Kada cemo se jednom PONASATI PRIRODNO, a ne biti uvek ukalupljeni u razne moralne okvire koje nam namece drustvo, a pricati kako smo slobodni?
da ti da baba jedan savet
mojne da bukvalno prevodis reci iz spanskog
zvuci glupavo u srpskom :sad2:
missim hipócrita je licemer
hipocresía je hipokrizija il licemerje
i tako
nemam vise sta da kazem, jer si uvek toliko iskljuciv da nema diskusije sa tobom :neutral:

Ниси начисто.
Прво причаш о мајкама које брину о деци, као, вртићи, бабе, деде-то је за тебе "неваспитано" васпитање, сад о мајкама које флертују, промискуитету, превазиђености брачне заједнице. Океј, присуствујемо нечему новом, структуисању нових модела и односа у браку, породици, али ако се залажеш за нешто што искључује нешто друго, онда прича нема сврху.

e blajbi, htela sam da ti preporucim film, zove se afterman iz 1985.
pocinje scenom nekrofilije nakon koje iz hm, polu zaledjene partnerke izlazi crv koji tip sasvim prirodno pojede. nakon par scena silovanja sto muskaraca, sto zena, kopanja ociju, crnih misa, bez dijaloga i bez emancipacije, al' sve prirodno i varvarski, na kraju ljudi ipak funkcionisu u paru. mislim, to je samo film, ali bas je onako, nagonski i animalan a i verujem da bi tako nesto i bilo da se kojim slucajem vratimo na taj nivo. bez glume, bez drustvene hipokrizije pa dokle stignemo :p

neka hvala
vise volim licemerje :aha:

Back