Zavist/ljubomora ili prosto zloba?

Juce mi na fb neko poslao poruku u kojoj me je izvredjao.
E sad sve ja to razumem dok nije doslo do pominjanja dece,
I detalja od pre 5 godina, koji su, po toj osobi bili pokazatelj toga koliko sam losa.
A ogranicila je celu pricu na moje selo. Kaze najruznija sam u mom selu. (Lakse mi je kad nije I sire :lol: )

Elem, osta mi taj ruzan osecaj, da me neko posmatra I mrzi.
I nije mi bitan razlog, nek mrzi.

Ono sto ne razumem, je zasto bi se neko secao mojih stvari pre 5 godina?
Mojih koraka?
Zasto bi to neko analizirao?
Da li takve stvari prelaze u bolest?

Tesim se, jer je uglavnom poenta kako sam ruzna, pa imam osecaj da je neka tinejdzerka ili neka sto nije odrasla.
I nadam se da nije opasna.

Da li se vama desavaju takve stvari?
I sta radite onda?

Zloba ne brini se, zalosno ali istinito, ima i takvih ljudi. Ali njih same zloba izjeda, ti nastavi svojim putem i takva kakva si.

A ti Čičak zabravljaš šta pišeš. Zar ne zakuka nekom prilikom da želiš da prodaš kuću i odseliš se u NS pošto u tvom selu nema kulturnog uzdizanja u vidu pozorišta, bioskopa i sl?

Pa skoro da nema.
Nemoj biti bukvalista.
Naravno da imamo pozoriste I to pozoriste je I bioskop.
Ali predstave su retke. Nazalost. :aha:

- - - - - - - - - -

То си ти, Чичак, откачила неког момка из свог села пре удаје, па ти се сад свети :zper:

Ma jok.
Nisam fame fatale.

I detalja od pre 5 godina, koji su, po toj osobi bili pokazatelj toga koliko sam losa.
A ogranicila je celu pricu na moje selo. Kaze najruznija sam u mom selu. (Lakse mi je kad nije I sire :lol: )

Mojih koraka?

Tesim se, jer je uglavnom poenta kako sam ruzna, pa imam osecaj da je neka tinejdzerka ili neka sto nije odrasla.

I sta radite onda?

Vodi racuna koga prihvatas na fb za prijatelje. Od njih 300 koliko ih imam, 100 i nesto znam licno, ostale znam ko su. I povremeno brisem ljude. Pogotovo kada krenu sa neumesnim komentarima koji veze sa mozgom nemaju.

Ljudi imaju potrebu da sebe izdizu tako sto druge blate, to nije nista novo. Izbrisi je sa liste priajtelja i cao.

Mojih koraka?

I sta radite onda?

nije te izvređala, nego ti otvorila oči...svi normalni vide ono što ti ne želiš da vidiš

a šta si mislila, nedela se zaboravljaju, pojela maca? :lol:

Ne znam ko je.
Vrv neki lazan profil, jer ne mogu ni da udjem ni da odgovorim, mada ne bih ni odgovorila. Nisam ja taj tip.
Ja cu iskulirati. Ali mi ostaje u glavi osecaj da me neko mrzi. I ko zna na sta je taj neko spreman. To je ono ruzno.
Samo ignorisanje, ali potpuno, nikakvo pokazivanje da te to dotice ili zanima ili da objasnjavas da te ne zanima, dakle za takve pacijente je smrt da ih ne primecujes (tj da se tako ponasas, a naravno da primecujes)

To sto te neko mrzi je klasika, pa cak mozes da shvatis i kao kompliment, samo beznacajne ljude niko ne uznemirava;)

A takvi nisu ni na sta spremni, inace se ne bi krili iza laznih profila i ne bi se krili uopste, kukavicluk klasican! Jedino zadovoljstvo koje mozes toj jadi da priustis je da pokazes da se plasis ili nerviras!!!

Posto je to ocigledno neko iz tvog sela, ne govori bas nikom sta se desilo, jer ce prica svakako da procuri i direktno ces hraniti sujetu te osobe!

Cuti i cekaj, sigurna sam da ce se otkriti ko je, a kad do toga dodje, najbolje je da se pravis da uopste nemas pojma o cemu se radi :lol:

- - - - - - - - - -

Ma jok.
Nisam fame fatale.
femme fatale

Vodi racuna koga prihvatas na fb za prijatelje. Od njih 300 koliko ih imam, 100 i nesto znam licno, ostale znam ko su. I povremeno brisem ljude. Pogotovo kada krenu sa neumesnim komentarima koji veze sa mozgom nemaju.

Ljudi imaju potrebu da sebe izdizu tako sto druge blate, to nije nista novo. Izbrisi je sa liste priajtelja i cao.

Ma nemam ja tamo ni 50 prijatelja. Kakvi...
I nije mi prijatelj na fb...

inace, sad je promenila nik u Marina Maric :lol:

Ne znam ko je.
Vrv neki lazan profil, jer ne mogu ni da udjem ni da odgovorim, mada ne bih ni odgovorila. Nisam ja taj tip.
Ja cu iskulirati. Ali mi ostaje u glavi osecaj da me neko mrzi. I ko zna na sta je taj neko spreman. To je ono ruzno.

ako taj...neko zna nesto sto ne bi trebalo da zna ili nesto sto objektivno
samo mali broj ljudi o tebi zna onda realno imas problem
i sjedi pa razmisli odakle toj osobi sve to

no, ako samo lupeta i prepricava seoske tracheve + ti prezentira svoje komplekse
onda te zabole pedu
racunaj je/ga u obozavatelje :lol:

Da. Ali ova je iznela neke stvari iz mog licnog zivota. Tacnije sa mog vencanja. Detalje koje zna neko ko je dobar samnom.
I sto bi neko to komentarisao. Bilo je pre 5 godina. Ja se ne secam... I nije mi bitno... ali ocigledno postoje osobe kojima je to vrlo vazno. I od toga p4ave scenariJo za neverovati

a pa to je lako; pakuje ti cijelu tu pricu neka "drugarica"
koju ti je recimo muz iskuliro...dogadja se to
i obicno je gadnije od obicne svaleracije :lol:

Sta god da je razlog za takvo ponasanje ne postoji opravdanje. Neki ljudi su jednostavno nasilni. Odgovornost za nasilje je njihova ma koliko se trudili da je prebace na zrtvu. Svakom od nas su se nekad neki ljudi zamerili ali vecini ne pada na pamet da ih vijaju i da im se svete. Onima koji to rade tesko da i profesionalac moze pomoci.

Back