Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Скини се са тог говнета од фејсбука и коначно одрасти.
Prosto, kratko i jasno.
Jednom i sa tobom da se slozim 100%.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Скини се са тог говнета од фејсбука и коначно одрасти.
Juce mi na fb neko poslao poruku u kojoj me je izvredjao.
E sad sve ja to razumem dok nije doslo do pominjanja dece,
I detalja od pre 5 godina, koji su, po toj osobi bili pokazatelj toga koliko sam losa.
A ogranicila je celu pricu na moje selo. Kaze najruznija sam u mom selu. (Lakse mi je kad nije I sire)
Elem, osta mi taj ruzan osecaj, da me neko posmatra I mrzi.
I nije mi bitan razlog, nek mrzi.
Ono sto ne razumem, je zasto bi se neko secao mojih stvari pre 5 godina?
Mojih koraka?
Zasto bi to neko analizirao?
Da li takve stvari prelaze u bolest?
Tesim se, jer je uglavnom poenta kako sam ruzna, pa imam osecaj da je neka tinejdzerka ili neka sto nije odrasla.
I nadam se da nije opasna.
Da li se vama desavaju takve stvari?
I sta radite onda?
Mene kopka odakle u selu apartmanMora se priznati da taj momenat priči daje zanimljiv ton.
Brate, seoski turizam i to...![]()
Pa seoski turizam je etno kuća sa ćilimčićima ili salaš. A Čičak ipak previše drži do sebe i Prada cipela da bi zakoračila iz neke takve ruralne atmosfere.
A ti Čičak zabravljaš šta pišeš. Zar ne zakuka nekom prilikom da želiš da prodaš kuću i odseliš se u NS pošto u tvom selu nema kulturnog uzdizanja u vidu pozorišta, bioskopa i sl?
То си ти, Чичак, откачила неког момка из свог села пре удаје, па ти се сад свети![]()
I detalja od pre 5 godina, koji su, po toj osobi bili pokazatelj toga koliko sam losa.
A ogranicila je celu pricu na moje selo. Kaze najruznija sam u mom selu. (Lakse mi je kad nije I sire)
Mojih koraka?
Tesim se, jer je uglavnom poenta kako sam ruzna, pa imam osecaj da je neka tinejdzerka ili neka sto nije odrasla.
I sta radite onda?
Mojih koraka?
I sta radite onda?
Samo ignorisanje, ali potpuno, nikakvo pokazivanje da te to dotice ili zanima ili da objasnjavas da te ne zanima, dakle za takve pacijente je smrt da ih ne primecujes (tj da se tako ponasas, a naravno da primecujes)Ne znam ko je.
Vrv neki lazan profil, jer ne mogu ni da udjem ni da odgovorim, mada ne bih ni odgovorila. Nisam ja taj tip.
Ja cu iskulirati. Ali mi ostaje u glavi osecaj da me neko mrzi. I ko zna na sta je taj neko spreman. To je ono ruzno.
femme fataleMa jok.
Nisam fame fatale.
Vodi racuna koga prihvatas na fb za prijatelje. Od njih 300 koliko ih imam, 100 i nesto znam licno, ostale znam ko su. I povremeno brisem ljude. Pogotovo kada krenu sa neumesnim komentarima koji veze sa mozgom nemaju.
Ljudi imaju potrebu da sebe izdizu tako sto druge blate, to nije nista novo. Izbrisi je sa liste priajtelja i cao.
Ma nemam ja tamo ni 50 prijatelja. Kakvi...
I nije mi prijatelj na fb...
inace, sad je promenila nik u Marina Maric![]()
Ne znam ko je.
Vrv neki lazan profil, jer ne mogu ni da udjem ni da odgovorim, mada ne bih ni odgovorila. Nisam ja taj tip.
Ja cu iskulirati. Ali mi ostaje u glavi osecaj da me neko mrzi. I ko zna na sta je taj neko spreman. To je ono ruzno.
Da. Ali ova je iznela neke stvari iz mog licnog zivota. Tacnije sa mog vencanja. Detalje koje zna neko ko je dobar samnom.
I sto bi neko to komentarisao. Bilo je pre 5 godina. Ja se ne secam... I nije mi bitno... ali ocigledno postoje osobe kojima je to vrlo vazno. I od toga p4ave scenariJo za neverovati