- Poruka
- 43.701
Pod hitno da se zakljuca tema
Gloopa
I matora je !
Gloopa
I matora je !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili lozi muza sa mnom..Mada mislim i da me samo lozi, jer je izbegavala susrete van posla..ali zato dok radimo cesto se ne odvaja od mene, pa tako dugo sedimo i zezamo se, sto ne radi sa drugim kolegama.
Sa 17 se krili samo od njenih roditelja..
a sad opasnih muzeva koji bi svasta mogli da urade kad bi nas nasli u jeku strasti i uzivanja jos..
ali poenta i jeste u tome..adrenalin!!!Ta slast tudjeg,skrivenog.
Zena sa obavezom je sigurna,ona je zdrava ..ona zna sta zeli i uziva max u onome sto joj pruzas i da ste zajedno samo 10 min za nju je to citava vecnost..
Ali ti to neces nikada razumeti.
Pod hitno da se zakljuca tema
Gloopa
I matora je !

Nisam pratio jel su se uzeli na kraju?
Pa jel da propustim neku..?
Na koji nacin ...?
Kako aktivirati senzor koji pali zelenu sijalicu..?
Vecina uvek iz prve kaze ne..?koji strah vlada medju forumasicama..zele ..zelele bi..ali....??
Koliki je njihov strah da se opuste u sekundarnu vezu,,?
Kroz koje provere moramo proci da bi nasa tajna veza imala pozitivan start..?
Prvenstvo imaju lepse polovine,,
ajde,,,,,,da cujem![]()

Ako si u mogućnosti sve do jedne.
Sta je tu strasno ?Pa to su u suštini jako strašne stvari..![]()

Udate najlakse padaju, jer duvaju sve one fore o propustenim prilikama, srodnim dusama, vecitoj ljubavi koja ih negde ceka... Lol.
Ko? Ta udata facinacija ili tema?

Zena koja drzi do braka,odgajanja dece pada izricito ako smatra da si diskretan,nezan i Ok za nju.Udate najlakse padaju, jer duvaju sve one fore o propustenim prilikama, srodnim dusama, vecitoj ljubavi koja ih negde ceka... Lol.

Udate najlakse padaju, jer duvaju sve one fore o propustenim prilikama, srodnim dusama, vecitoj ljubavi koja ih negde ceka... Lol.
Da one su stalno u depresiji, i cesto sanjaju snove, neostvarene.![]()
koji smor mora je lozis natenane da se oseti sigurno uz garantovanu diskreciju