Zavesti udatu zenu..

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sa 17 se krili samo od njenih roditelja..:lol:
a sad opasnih muzeva koji bi svasta mogli da urade kad bi nas nasli u jeku strasti i uzivanja jos..:sad2:
ali poenta i jeste u tome..adrenalin!!!Ta slast tudjeg,skrivenog.
Zena sa obavezom je sigurna,ona je zdrava ..ona zna sta zeli i uziva max u onome sto joj pruzas i da ste zajedno samo 10 min za nju je to citava vecnost..;)
Ali ti to neces nikada razumeti.

Adrenalin ? Pa za to imaš javni seks pobogu, al' dobro, može je tebi veći adrenalin kad se kriješ nego kada si otkriven...

Na koji nacin ...?
Kako aktivirati senzor koji pali zelenu sijalicu..?
Vecina uvek iz prve kaze ne..?koji strah vlada medju forumasicama..zele ..zelele bi..ali....??:andjeo:
Koliki je njihov strah da se opuste u sekundarnu vezu,,?
Kroz koje provere moramo proci da bi nasa tajna veza imala pozitivan start..?

Prvenstvo imaju lepse polovine,,

ajde,,,,,,da cujem :ceka:

Pa to su u suštini jako strašne stvari..:eek:

Da one su stalno u depresiji, i cesto sanjaju snove, neostvarene.:D

zena o kojoj sam pricao na predjasnjim stranama a sa kojom sam se muvao na poslu je takodje u depri. Poveravala mi se kako nema sa kim da se druzi, kako se boji za posao i sl. ali nista negativno nije rekla o muzu. Pitao sam je da izadjemo na pice posle posla, ali je odbila. Iako pijemo svaki dan na poslu zajedno u kancelariji, cesto budemo sami, nije htela da izadjemo posle posla. Deluje mi skroz osetljivo, i bojim se da je uhvatim za dupe i sl, jer ce da me otkaci. Stekao sam utisak da nije spremna da prevari muza, iako sam joj verovatno simpatican itd, ili hrani ego muvajuci se sa mnom...

Genetsko testiranje može pomoći da se odredi kolika je verovatnoća da će vas partner prevariti.

Ljudi sa genetskom varijacijom DRD4 pod imenom 7R+ imaju veće verovatnoće da će počiniti neverstvo ili biti promiskuitetni, 50% ljudi sa 7R+ izjavilo je da su bili neverni, u poređenju sa 22% ljudi koji nemaju tu genetsku varijaciju.

Back