gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
gde pise u bibliji da neko sme da ubije....? u bibliji pise ne ubi....a masonstvo to dozvoljava...i ubiti ako je potrebno za svoje ciljeve
prvo, nije masonstvo nego masonerija. i ubica imas svuda, pa cak i u crkvi. i?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde pise u bibliji da neko sme da ubije....? u bibliji pise ne ubi....a masonstvo to dozvoljava...i ubiti ako je potrebno za svoje ciljeve
...zavisi..nemamo svi...nekima to moral ne dozvoljava..nekima vera...ona prava zasnovana na bibliji...a nekima to vera dozvoljava....o tome upravo pricam

I opet lupas gluposti...
prvo, nije masonstvo nego masonerija. i ubica imas svuda, pa cak i u crkvi. i?
ja...stvarno...?...zasto mislis?
...da ali crkva to osudjuje dok masonerija dozvoljava da ne kazem tera ili primorava svoje sledbenike...pa stoga,je polaganje zakletve na bibliji prilikom ulaska u masoneriju samo mazanje ociju lakomnih naivcina,koji misle da ce tako nesto da ostvare...svi mozemo da ostvarimo sve...bez ulaska u bilo koju organizaciju..ako radimo na sebi...prvo, nije masonstvo nego masonerija. i ubica imas svuda, pa cak i u crkvi. i?
...da ali crkva to osudjuje dok masonerija dozvoljava da ne kazem tera ili primorava svoje sledbenike...pa stoga,je polaganje zakletve na bibliji prilikom ulaska u masoneriju samo mazanje ociju lakomnih naivcina,koji misle da ce tako nesto da ostvare...svi mozemo da ostvarimo sve...bez ulaska u bilo koju organizaciju..ako radimo na sebi...
...da ali crkva to osudjuje dok masonerija dozvoljava da ne kazem tera ili primorava svoje sledbenike...pa stoga,je polaganje zakletve na bibliji prilikom ulaska u masoneriju samo mazanje ociju lakomnih naivcina,koji misle da ce tako nesto da ostvare...svi mozemo da ostvarimo sve...bez ulaska u bilo koju organizaciju..ako radimo na sebi...
...dobro de...sta znas o masonima?...da ne pricam o tome kako si jako kulturan,kad kazes nekom da lupa,posebno kad govorim istinu...Zato sto ne kazes odakle ti to da Masoni smeju da lazu mladju bracu i da smeju da ubijaju zarad ostvarivanja svojih ciljeva...
Sve ides okolo naokolo i neozbiljno iznosis svoje misljenje bez navodjenja na cemu je zasnovano...
S obzirom da znam ponesto o Masonima, odgovorno tvrdim da lupas gluposti...
..kazu najveci mozgovi masonerije....a.pike i m.holcuj tera...kaze ko? ivantic?
...dobro de...sta znas o masonima?...da ne pricam o tome kako si jako kulturan,kad kazes nekom da lupa,posebno kad govorim istinu...
...moje misljene je zasnovano na teznji da saznam istinu,pa stoga sam procitao par knjizica na tu temu....ovo za masone je istina...to u svojim knjigama pisu najveci pisci masonerije...dakle jasno i glasno...visi po rangu mason sme da laze i obmajuje nizeg po rangu masona...i isto masonstvo nalaze svojim clanovima da ubiju ako je potrebno za svoje ciljeve...to vam je deco istina...

...veceras,sad nemam vremena...citiracu...ili dacu vam i broj stranice...cudim se da za to niste culi....i neznam zasto vam je to cudno...ako se uzme u obzir kojem bogu se mole masoni...ak te ne mrzi daj nam ime pisca i dela![]()
...veceras,sad nemam vremena...citiracu...ili dacu vam i broj stranice...cudim se da za to niste culi....i neznam zasto vam je to cudno...ako se uzme u obzir kojem bogu se mole masoni...

...dobro de...sta znas o masonima?...da ne pricam o tome kako si jako kulturan,kad kazes nekom da lupa,posebno kad govorim istinu...
...moje misljene je zasnovano na teznji da saznam istinu,pa stoga sam procitao par knjizica na tu temu....ovo za masone je istina...to u svojim knjigama pisu najveci pisci masonerije...dakle jasno i glasno...visi po rangu mason sme da laze i obmajuje nizeg po rangu masona...i isto masonstvo nalaze svojim clanovima da ubiju ako je potrebno za svoje ciljeve...to vam je deco istina...
...ako znas,zasto trazis dokaze..?moze.![]()
inace ne cudim se nicemu samo sam zamolila za pisani trag. ak se uzme u obzir da vrlo dobro znam kom bogu se mole masoni![]()
...ako znas,zasto trazis dokaze..?
...samo da se javim da nisam mogao tako brzo da pronadjem gde sam to procitao,ali radi se o 2-3 knjige...naci cu i postovacu tu...za par dana...nije lako naci...treba mi vremena..

Само за оног што га мрзи посо је то је ли треба наћи оно што он лаже...
Ево ја гуглао 3 минута...
Деветнаести век обележиле су бројне познате личности и покрети који су дали значајан допринос развоју сатанистичке “културе” у Европи. То су на плану философије Огист Конт са својим позитивизмом, “религијом човечанства”. Био је масон великог степена у француској ложи “Велики Оријент”. Острашћени непријатељ хришћанства, Конт је предлагао човечанству једног новог Бога – људску врсту и синкретичку светску религију састављену од римокатолицизма, ислама и православља.
“Великани” овога века врше покушај спајања магије и науке. Западноевропски песници (Иго, Бодлер, Ренан, Бајрон, па и Љермотов) сви редом масони, химнама и одама које пишу у част Луцифера, покушавају да оправдају свог патрона оптужујући хришћанског Бога за “неправедну” осуду палог анђела.
Ђузепе Мацини, италијански револуционар, у сарадњи са америчким генералом Албертом Пикеом, шефом Врховног масонског савета у Чарлстону (САД) и масоном Палмерстоном, министром краљице Викторије, ствара управни апарат, звани паладизам, преко кога врхови масонерије контролишу рад свих ложа у свету. Циљ им је да уз помоћ тајних сатанистичких друштава створе “универзалну републику”. Пике је у свом стану и у масонским храмовима у Вашингтону призивао духове. Пикеов наследник, Адриано Леми, морбидни непријатељ хришћанства и егзалтирани поштовалац сатанистичког култа, шеф италијанске масонерије, мултимилијардер и финансијер италијанске револуције, Гарибалдијев пријатељ, уредио је у свом римском стану, у вили Боргезе, олтар Сатани. Када су општински чиновници после његове смрти, отворили његову радну собу угледали су огромну слику Луцифера изнад које је писало: Паладијски храм.
Најзад, 19. век је на свом крају (1888) доживео и оснивање “Кабалистичког реда ружиног крста (Розенкројцери)”, с циљем да се хришћанском свету објаве тајне из астрологије и алхемије.
Преузето са форума ве-ве-ве.сто-посто-забава.цом
...ja ne lazem i ne mrzi me....samo sam knjige posudio na citanje....dobijem u nedelju nazad,pa nadjem i citiram za nekoliko dana...Само за оног што га мрзи посо је то је ли треба наћи оно што он лаже...
Ево ја гуглао 3 минута...
Деветнаести век обележиле су бројне познате личности и покрети који су дали значајан допринос развоју сатанистичке “културе” у Европи. То су на плану философије Огист Конт са својим позитивизмом, “религијом човечанства”. Био је масон великог степена у француској ложи “Велики Оријент”. Острашћени непријатељ хришћанства, Конт је предлагао човечанству једног новог Бога – људску врсту и синкретичку светску религију састављену од римокатолицизма, ислама и православља.
“Великани” овога века врше покушај спајања магије и науке. Западноевропски песници (Иго, Бодлер, Ренан, Бајрон, па и Љермотов) сви редом масони, химнама и одама које пишу у част Луцифера, покушавају да оправдају свог патрона оптужујући хришћанског Бога за “неправедну” осуду палог анђела.
Ђузепе Мацини, италијански револуционар, у сарадњи са америчким генералом Албертом Пикеом, шефом Врховног масонског савета у Чарлстону (САД) и масоном Палмерстоном, министром краљице Викторије, ствара управни апарат, звани паладизам, преко кога врхови масонерије контролишу рад свих ложа у свету. Циљ им је да уз помоћ тајних сатанистичких друштава створе “универзалну републику”. Пике је у свом стану и у масонским храмовима у Вашингтону призивао духове. Пикеов наследник, Адриано Леми, морбидни непријатељ хришћанства и егзалтирани поштовалац сатанистичког култа, шеф италијанске масонерије, мултимилијардер и финансијер италијанске револуције, Гарибалдијев пријатељ, уредио је у свом римском стану, у вили Боргезе, олтар Сатани. Када су општински чиновници после његове смрти, отворили његову радну собу угледали су огромну слику Луцифера изнад које је писало: Паладијски храм.
Најзад, 19. век је на свом крају (1888) доживео и оснивање “Кабалистичког реда ружиног крста (Розенкројцери)”, с циљем да се хришћанском свету објаве тајне из астрологије и алхемије.
Преузето са форума ве-ве-ве.сто-посто-забава.цом
...ja ne lazem i ne mrzi me....samo sam knjige posudio na citanje....dobijem u nedelju nazad,pa nadjem i citiram za nekoliko dana...
...inace istina je da su glavni ciljevi masona i iluminata unistenje hriscanske religije...
bice da je to samo tvoja istina. nekom mozda nije![]()

...ma to je svakako istina...ko god je malo ozbiljnije proucavao na temu masona ili iluminata MORA da dodje do tog zakljucka...bice da je to samo tvoja istina. nekom mozda nije![]()
...ma to je svakako istina...ko god je malo ozbiljnije proucavao na temu masona ili iluminata MORA da dodje do tog zakljucka...
...ti ne mislis tako? ...dobro de,zasto postoje iliminati i masoni...?..sta im je cilj po tebi ?