chuck.
Aktivan član
- Poruka
- 1.007
Prvo, i ti i Čak malo stišajte doživljaj. Ako se nastavi dalje unakrsno vređanje, moraću da počnem da brišem poruke.
Ne zelim da vrijedjam, niti sam prvi poceo. Tema je Teorija zavere tj. psevdonauka i nauka. Nazivati nekoga ovako ili onako samo sto iznosi misljenje one druge strane, i to na temi koja podrazumijeva suprotno misljenje, zaista nema smisla. Ko misli da su oni sa suprotne strane nenormalni ljudi, budale, taj neka svoje misljenje zadrzi za sebe i ako nema sta da kaze o samoj temi, neka produzi put.
Hm... povodom endonucleaseovog odgovora na ono sto je Hrastovnik linkovao, nacelno sam pisao o jednom problemu vezano za desavanja na forumu, ali i sire. Sa Hrastovnikovim forumskim aktivnostima zaista nisam bio upoznat, tako da ono sto sam napisao nije ni moglo da se odnosi na njega. Zaista ne znam otkud takav utisak, pogotovo kod endonucleasea koga smatram prilicno inteligentnim bicem. Zar su moje poruke toliko nejasne?
Pogotovo su mi ovolika ustalasalost emocija, ljutnja, srdzba nejasne u konteksu drugih poruka u okviru kojih postoje izjave koje bi daleko pre mogle da se shvate kao nesto sto se tice nekog od ucesnika diskusije...
A kao i većina drugih paranoika, i on je na kritike odgovarao sa:
Ipak, izvinjavam se ako se neko pronasao uvredjenim, ali nikakvog tu "unakrsnog vredjanja" nije bilo, jer s moje strane nije bilo nikakve reci upucene na Hrastovnikov racun, vec samo povodom onoga sto je napisao. A sto se tice njegove reakcije, ne uzimam forumske diskusije bas toliko ozbiljno, bar ne u licnom smislu. Zato, sto se mene tice, svako moze da pise na moj racuna sta mu je volja. Ne pravim od toga neki problem. Uostalom, verujem da je posle ove poruke i sam shvatio da je pogresno procenio situaciju i da mu je zao zbog toga.
-
Poslednja izmena:

Jeste, to je razlog. 
Vauu... kakva zanimljiva polemika...

). Trevbalo bi da shvatiš više da lupaš грдне глупости. Bar što se твоје науке tiče. I ne šalji me po smirenost.