Завера против Србије

• Začetnik teme Začetnik teme daxt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Завера против Србије ће:

• Уништити Србију

• Ослабити је и свести на београдски пашалук

• Ојачати србију

• Створити Србију са српском мањином

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Mislim da na pogresan nacin posmatras celu stvar oko zavere.

Nema tu nikakve zavere protiv Srbije u klasicnom smislu, vec kao nadhebavanje istoka i zapada i igranje shaha sa manjim drzavama.

Dakle to sto prezivljavaju Srbi prezivljavaju i Gruzijci, Ukrajinci itd, a preziveli su Poljaci, Rumuni...

u tom nadjebavanju doci ce do nestanka srbije i unistenja srpske nacije.....:rtfm:

postoji zavera itekako,cak i nasa vlast je pustila siptarske teroriste,kao ovog na primer
cup1nyiwwkt5hx2fddt.jpg

srbija je suvishe mala i nebitna,da se bilo ko normalna bavi s njom.

Мала јесте али као ВЕЧИТИ експонент Русије на Балкану и трн у оку западном свету.Они се неће смирити док Србија не нестане јер за њих Србија никад није довољно мала.Ко не верује у заверу против Србије је или 1)демократски идиот
2)страни плаћеник
3) усташа

Mislim da na pogresan nacin posmatras celu stvar oko zavere.

Nema tu nikakve zavere protiv Srbije u klasicnom smislu, vec kao nadhebavanje istoka i zapada i igranje shaha sa manjim drzavama.

Dakle to sto prezivljavaju Srbi prezivljavaju i Gruzijci, Ukrajinci itd, a preziveli su Poljaci, Rumuni...

:ok: Blago nama kada se nama drugi bave i na nas misle,sve dok ne moramo mi sami :roll:

Rade, nego šta, i protiv domovine i protiv otadžbine.:per:Samo se okupljaju, i nešto ćućore međusobno, i povremeno se bućnu u vodu...i svi onako uniformno crno-beli, kao sekta...nije to bez neke...:per::mrgreen:

Ma ti Pingvini su mi uvek bili sumnjivi... posebno otkad je na pomolu njihova koalicija sa Marsovcima na celu. Spijunska gamad ubacena da opstruise srpski narod... :hahaha:

@daxt
18 Асимилација влаха у румуне?

Upitanju je Srbizacija Rumuna i denacionalizacija Rumuna u Vlahe!

Procitaj (Dr.Atanasije Popovic - Predsednik Nacionalnog odbora Rumuna u Srbiji) MEMORANDUM RUMUNA SRBIJE upucen Mirovnoj Konferenciji u Parizu 1919

TIMOCKI RUMUNI:Rumuni izmedju Dunava,Timoka i Morave

MEMORANDUM RUMUNA SRBIJE

Prvo to da nadjes da lepo procitas pa onda da prestanes da kleveces i da napadas Rumuniju da rumunizuje Vlahe a to vazi i za danasnje Vlahe koji hoce da sacuvaju svoj nacionalni identitet!

KRAJ DISKUSIJE!

vlasi nisu rumuni shvati to vec jednom covece

Ima ih i danas.
Isto kao i Bošnjaka, Iraca, Engleza, Amera i svih ostalih koji nastanjuju taj kraj.
Ima i lijepa, velika pravoslavna crkva na Stradunu.
Ne razumijem otkud si Dubrovnik uzeo za primjer bilo kakvog unijačenja ili prevođenja iz jednog naroda u drugi, ko da je to moguće?
Ajd da se radi o vjeri, pa još i možda, ali o naciji - nemoguće.

Ако је то тако, како настадоше вјере и нације? Све данашње вјере и нације су постојале од почетка!? Чисто сумњам! Као да никад ниси чуо за Србе са Жумберка, као да не знаш за поунијаћене Украјинце и сл.? Човјек промјени вјеру да би се прилагодио агресивној или бољој средини (углавном је ово прво), да му дијете не би тукли вршњаци у школи и слично. А када се са неким изједначиш у вјери, послије тога је лакше прихватити и нацију, опет да се не издвајаш и да би удобровољио средину око тебе. Таквих случајева имамо и у овом рату на свим странама. Ја неке лично познајем. Заплети су као у најружнијем кошмару. Неки од Ковачевића, који су прије 2 вијека примили ислам, у току рата су се вратили у православље и остали у свом селу, а остали из њиховог рода су отишли са Муслиманима. Послије рата, Муслимани Ковачевићи су се вратили у своје село, а ови који су "превјерили" морали су побјећи од својих. Што је најтужније, ови који су остали Срби и прије два вијека протјерали су ове који су тада прихватили ислам. Све исти род, а само зло између њих. Тужно и трагично, а ипак-дешава се и данас и дешаваће се и у будућности.

Ако је то тако, како настадоше вјере и нације? Све данашње вјере и нације су постојале од почетка!? Чисто сумњам! Као да никад ниси чуо за Србе са Жумберка, као да не знаш за поунијаћене Украјинце и сл.? Човјек промјени вјеру да би се прилагодио агресивној или бољој средини (углавном је ово прво), да му дијете не би тукли вршњаци у школи и слично. А када се са неким изједначиш у вјери, послије тога је лакше прихватити и нацију, опет да се не издвајаш и да би удобровољио средину око тебе. Таквих случајева имамо и у овом рату на свим странама. Ја неке лично познајем. Заплети су као у најружнијем кошмару. Неки од Ковачевића, који су прије 2 вијека примили ислам, у току рата су се вратили у православље и остали у свом селу, а остали из њиховог рода су отишли са Муслиманима. Послије рата, Муслимани Ковачевићи су се вратили у своје село, а ови који су "превјерили" морали су побјећи од својих. Што је најтужније, ови који су остали Срби и прије два вијека протјерали су ове који су тада прихватили ислам. Све исти род, а само зло између њих. Тужно и трагично, а ипак-дешава се и данас и дешаваће се и у будућности.

Za promjenu vjere niko ne spori, ali promjena nacije nikako.
Nove nacije nastaju miješanjem postojećih i pod geografskim i kulturnim utjecajem, a ne prihvaćanjem druge vjere.
Ako bi naciju izjednačavali s vjerom, onda bi svi pravoslavci bili recimo Rusi, katolici Talijani i slično.

U ankete treba dodati opciju "Zavjera ne postoji". :rtfm:
Ja se pitam zašto uopšte gubiš vreme sa ovakvim stvorovima. Ja bih, da sam na nekom hrvatskom forumu, pandanu ovom, naleteo na ovakve Hrvate, konstatovao bih da su ograničeni fašisti i terao dalje. Boli me falus za sve ovakve slučajeve, ne treba to komentarisati nego vratiti u prvi razred osnovne da uče matematiku i logiku, pa da nauče da povezuju stvari, kako ih ne bi pripisivali zaverama, božjim kaznama i sličnim.

Mis'im, pazi, ipak su ove ultra-Srbende problem Srbije i građana te zemlje. Jed'no ako mnogo brineš za Srbiju pa da im držiš časove iz friške istorije. :)

Poslednja izmena:
Ja se pitam zašto uopšte gubiš vreme sa ovakvim stvorovima. Ja bih, da sam na nekom hrvatskom forumu, pandanu ovom, naleteo na ovakve Hrvate, konstatovao bih da su ograničeni fašisti i terao dalje. Boli me falus za sve ovakve slučajeve, ne treba to komentarisati nego vratiti u prvi razred osnovne da uče matematiku i logiku, pa da nauče da povezuju stvari, kako ih ne bi pripisivali zaverama, božjim kaznama i sličnim.

Mis'im, pazi, ipak su ove ultra-Srbende problem Srbije i građana te zemlje. Jed'no ako mnogo brineš za Srbiju pa da im držiš časove iz friške istorije. :)

Ma kakvi! Pa nisam ja ovdje da nekoga obrazujem.
Ja se samo jaaaako dobro zabavljam! ;)

Za promjenu vjere niko ne spori, ali promjena nacije nikako.
Nove nacije nastaju miješanjem postojećih i pod geografskim i kulturnim utjecajem, a ne prihvaćanjem druge vjere.
Ako bi naciju izjednačavali s vjerom, onda bi svi pravoslavci bili recimo Rusi, katolici Talijani i slično.

Љубо, на Жумберку (он је само примјер, имаш и фратара коју су признавали да су Срби по Славонији и другдје) више нема Срба, а када би мало закопао по блиској прошлости тих породица, свашта би се нашло. Да, и нацију су промијенили али увијек прво иде промјена вјере па тек онда нације. Унијаћење је само међукорак. Ово не наводим како бих тврдио да су Хрвати настали од Срба него само да ти кажем какви се процеси дешавају. Да, унија је покушај католичке црква да ријеши проблем "шизме" и то је њена вишевијековна политика. Српска православна црква нема сличну политику, бар колико ја знам. Да ли је нема зато што се држи неких "канона", зато што је искључива или зато што није довољно јака да то проведе, не бих знао да ти одговорим.

хехе а што ти сметају србенде,па у вовјодини су се населили крајишници,то су највеће србенде,мора да су те нагузили па си искомплексиран?:hahaha::bye:

1 Унијаћење Срба и превођење у Хрвате,очит пример је Дубровник и залеђе
2 Превођење исламизираних Срба у измишљену бошњачку нацију
3 Протеравање 300 000 Срба са Косова од стране арбанаса и забрана њиховог враћања
4 Насељавање 1 000 000 арбанаса из албаније на Косово и метохију
5 Јасеновац и прикривање геноцида над 800 000 Србима од стране ватикана у ww2
6 Ликвидација српске омладине на сремском фронту
7 Формирање црногорске и македонске нације
8 Етничко чишћење у хрватској
9 Покушај уништења Срба у босни,НАТО бомбардује србе у босни
санкције против србије и оснивање антисрпског хашког трибунала
10 Бомбардовање Србије од стране НАТО 99 године,копнена агресија албаније и нато на Србију 99 године
11 Условљавање уласка србије у ЕУ
12 Стварање исламистичке независне државе Косово
13 Стварање милогорске антисрпске државе монтенегро
14 Рад америке и ЕУ на укидању републике Српске
15 Екуменизација и подела у српској цркви
16 Потпуно уништење породице и српске омладине која се одала алкохолу,површности и оргијању
17 Осуђивање срба у хагу док харадинај и орић шеткају по приштини и сарајеву.....
18 Асимилација влаха у румуне
19 Сецесија војводине
20 Постепено одвајање санџака
21 Распродаја српске привреде
22 Гушење пољопривредне производње
23 Катастрофалан наталитет у србији која се смањује и нестаје аа држава то посматра скрштених руку
наставиће се

Наставља се . . .

Back