Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako ne bih mogao da odem, pre bih prihvatio da me streljaju nego da idem da ratujem za gadove političare koji svoju decu sklanjaju. Kad će neki poslanički sin, ili sin nekog od ovih podguznih "heroja" da ide da ratuje? Prosto mrzim vojsku i da mi neko naređuje bilo šta.

Па да, оно, нећу да ратујем за политичаре, стари штос. Да су сви тако размишљали, данас би Србија била у границама БГ пашалука, са неких 9 милиона становника.

Шта чекате ,мислите да ће неко сутра да се сажали на поклане Србе са Космета ,неко можда из ЕУ ,мало сутра ...

На оћи ће да нам кољу народ и сутра ће уници да вас питају ГДЕ СТЕ БИЛИ

Čekaju tebe da pošalješ nekog osim što filozofiraš s one strane monitora

Pa vi ste prevaranti, pretite lomljenjem nogu i nekim jurisima a nikako to da uradite.
Jel bi i ti zapalio kad bi bila mobilizacija? Nego bilo bi to i smejurija, da bezite od svojih demokrata, cirkus.

šta očekuješ od pičkica koje oće crknu što su pičkice i znaju da to ne mogu da promene pa iz pičkastog očaja dođu ovde da druge nazivaju kukavicama kako bi smirili svoje traume izazvane nedostatkom testikalija? :lol:

Па да, оно, нећу да ратујем за политичаре, стари штос. Да су сви тако размишљали, данас би Србија била у границама БГ пашалука, са неких 9 милиона становника.

A sad ima 6. :lol:
Prosto neću da ratujem za tuđe hirove i greške. Srbin da im šije uniforme, a ja da ginem. Oću, malo sutra. Ko pravi ratove, taj neka ratuje.

A pitaj braću Grke jel im se isplatilo ratovati za Kipar,ustvari nije bilo klasično ratovanje ali tu negdje.Vidiš i oni su dali svoju sobu i kujnu kako kažeš

Ti lepo da se jalvljas gelnikologu svake srede i da pbrines da imas kondoma u svakom casu, a ne da se petljas u stvari koje su iznad tvojih poimanja.... I mi ce mo dati KiM, cim vi date Dalmaciju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back