Zauzeto

Zato što su to situacije gde ljudi ne traže ozbiljnu vezu već kombinaciju, šemu, kako god. A slobodni ljudi u glavnom traže nekog za ozbiljnu vezu a zauzeti jedino kombinaciju i mogu. A skloni su tome. Naročito u ovo vreme klimavih brakova.

Zato što su to situacije gde ljudi ne traže ozbiljnu vezu već kombinaciju, šemu, kako god. A slobodni ljudi u glavnom traže nekog za ozbiljnu vezu a zauzeti jedino kombinaciju i mogu. A skloni su tome. Naročito u ovo vreme klimavih brakova.
Vreme klimavih brakova?
Nema tog vremena, i svaki brak dolazi u neku krizu, sada da li ce uspeti ili ne zavisi od supruznika.
Zar je resenje za takav “klimav” brak svljanje sa strane ili je prosto osoba koja svrlja takva karakterno?

Zanima me zbog cega su zauzete zene privlacnije muskarcima od slobodnih zena?

I kakva je situacija sa zenama? Privlace li vas zauzeti muskarci ili ne?
Meni odgovara zauzeta ne zbog tih kompleksa kod nekih da ima ono zabranjeno vec zato sto ona ti daje neki vid garancije.
Zna sta zeli i dogovor je samo seks povremeni a ne obavaze bilo kakve.
Prenos polnih bolesti jer normalno da ce birati s,kim ce se upustiti u avanturu a ne kao slobodne koje svaki drugi dan skacu na drugi kura..c.
Raspustenice ili Razvedene nikako one ti ebu. M..em te deru finasijski em te sjebu ako im ne udovoljis njihove izvezbane taktike.
Znaci zauzeta ,,lepo vam je..Poebeteee se lepo i svako svojoj kuci pa dok traje trajalo je.

Oko mene ne 😂

Trudi se jer želi da te osvoji. Zanimljivo mu. Samo pecanje mu uzbudljivo. I sat vremena bi mu bilo sasvim dovoljno. 😀 Nije to za njih problem, što bi bio? Uobičajen muškarac, nije to neobično.
hm, mac sa dve ostrice.
Mozda da, a mozda i ne.
Moja poznanica, udata desetak god, i desi se avantura sa likom, krenulo sve ok, nasli se cak za seme i to, i on se zaljubi do usiju, kad joj zivot nije unistio, i pretio da ce reci sve muzu, proganjao, uvenjivao, bio posrsivan... pakao joj od zivota napravio

hm, mac sa dve ostrice.
Mozda da, a mozda i ne.
Moja poznanica, udata desetak god, i desi se avantura sa likom, krenulo sve ok, nasli se cak za seme i to, i on se zaljubi do usiju, kad joj zivot nije unistio, i pretio da ce reci sve muzu, proganjao, uvenjivao, bio posrsivan... pakao joj od zivota napravio
Pa to.
Ja uvek pišem da i za sex mora da bude stabilna ličnost itd

Ponoviću, za ove koji se čude kako može da bude privlačan neko sa stomakom i lošim ukusom za oblačenje. Inače, mislim da je fora u tome šta čoveku tog trenutka treba i šta dobija od okoline.

Screenshot_20250126-110428__01.jpg

Može, ukoliko je zauzet od neke dobre ribe koja plus vodi računa o njemu i šta jede, kako se oblači itd.

Mada to najviše zavisi od samog muškarca. Ako je kvalitet biće privlačan kako god.

Samo... Meni su daleko interesantniji slobodni koji su u prometu. Šta možeš dobiti od nekog zauzetog? Par sati vremena?
Некад је пар сати времена и више него довољно у поређењу са некимм другима са којима имаш времена колико хоћеш.

Back