Zauzeto

Može, ukoliko je zauzet od neke dobre ribe koja plus vodi računa o njemu i šta jede, kako se oblači itd.

Mada to najviše zavisi od samog muškarca. Ako je kvalitet biće privlačan kako god.

Samo... Meni su daleko interesantniji slobodni koji su u prometu. Šta možeš dobiti od nekog zauzetog? Par sati vremena?
Da, a i nekako je kao kradja :think:
Ili iznajmljivanje? Ne zvuci dobro...
A da li bi odbila npr. da ti se bas dopadne a znas sve ovo ?

Da li bi odbila tu vezu da sve to znas (zena, zauzet, ... ) a privlaci te I ti njega ?
Ne može tad, ne može sad, ne može noću ili vikendom, može na kratko... Takav odnos se isplati samo onima koji imaju paralelne veze sa više osoba pa ta dođe kao jedna od. Za sve one koji žele sa 1 osobom da se seksaju zauzeti su propast!

Ne može tad, ne moe sad, ne može noću ili vikendom, može na kratko... Takav odnos se isplati samo onima koji imaju paralelne veze sa više osoba pa ta dođe kao jedna od. Za sve one koji žele sa 1 osobom da se seksaju zauzeti su propast!
A zasto se onda on toliko trudi oko svega zarad dva sata neke zabave?
Ok mu je veza, ne zeli to prekidati, a recimo dugo vec se trudi oko tebe?
Sad analiza: Kakav je to muskarac, sta mislis?

A zasto se onda on toliko trudi oko svega zarad dva sata neke zabave?
Ok mu je veza, ne zeli to prekidati, a recimo dugo vec se trudi oko tebe?
Sad analiza: Kakav je to muskarac, sta mislis?

Oko mene ne 😂

Trudi se jer želi da te osvoji. Zanimljivo mu. Samo pecanje mu uzbudljivo. I sat vremena bi mu bilo sasvim dovoljno. 😀 Nije to za njih problem, što bi bio? Uobičajen muškarac, nije to neobično.

Ko je sproveo anketu?
1743027342770.jpeg

Zanima me zbog cega su zauzete zene privlacnije muskarcima od slobodnih zena?

I kakva je situacija sa zenama? Privlace li vas zauzeti muskarci ili ne?
Ja ne znadoh unapred da li je zauzeo neki. Na kraju se u većini slučajeva ispostavilo da jeste. Nije ona kriva sto je lepa, moj tip i još više sto sama voli da flertuje i privuče jednog i više momaka da je muva.

Back