Zauzeto

Nema ankete.
Ovo su pitanja.
Zavisi koliko taj neko ima godina, koliko ima životnog iskustva nezavisno od godina, kakve su mu ljubavne, a kakve seksualne ambicije.
Kad pitaš " Zanima me zbog cega su zauzete zene privlacnije muskarcima od slobodnih zena?" ti zapravo konstatuješ.

Treba da pitaš sledeće: da li su vam privlačnije zauzete žene, od slobodnih žena".

Molim da ovo uđe u zapisnik. :rtfm:

Zavisi koliko taj neko ima godina, koliko ima životnog iskustva nezavisno od godina, kakve su mu ljubavne, a kakve seksualne ambicije.
Kad pitaš " Zanima me zbog cega su zauzete zene privlacnije muskarcima od slobodnih zena?" ti zapravo konstatuješ.

Treba da pitaš sledeće: da li su vam privlačnije zauzete žene, od slobodnih žena".

Molim da ovo uđe u zapisnik. :rtfm:
Ok :lol: zabelezeno. Zapazila sam, tako je, kao “zabranjeno voce”

Zanima me zbog cega su zauzete zene privlacnije muskarcima od slobodnih zena?

I kakva je situacija sa zenama? Privlace li vas zauzeti muskarci ili ne?

Nisu, meni treba slobodna.

ako je neko zauzet to znači da valja, neko ga je odabrao i već procenio kao dobar materijal
ako je slobodan mora da mu nešto fali, čim ga nijedna neće

To je rasprostarnjeno misljenje uglavnom posle 30, ispada jos teze naci nekoga.

Hajmo obrnuto.

Nije sve jedno od koga je zauzet 😀
Recimo zauzela ga je neka neprivlačna žena, njoj dobar, on pustio stomačinu, oblači se loše, slabo se i kupa... 😂 Jel to nešto privlačno?

Sa druge strane, onaj koji nije zauzet može izrazito da vodi računa, stalno je u prometu, viđa se sa nekom zgodnom cicom, imao je zgodne žene, slobodan je jer ne želi da se obavezuje.
Slično i za žene.

Šta ćemo sad? 😀 Ko je tu privlačniji?

Uvek mi je čudno bilo kad se neko pali na zauzete. Među njima postoji toliko zapuštenih da ne znam šta je tu privlačno

Secas se serija Bolji zivot i Srecni ljudi gde je doktor imao problema sa zenama ;)

Ne znam sta to tera ljude, mozda zavist da da upropaste drugome srecu ako je oni nemaju.

Hajmo obrnuto.

Nije sve jedno od koga je zauzet 😀
Recimo zauzela ga je neka neprivlačna žena, njoj dobar, on pustio stomačinu, oblači se loše, slabo se i kupa... 😂 Jel to nešto privlačno?

Sa druge strane, onaj koji nije zauzet može izrazito da vodi računa, stalno je u prometu, viđa se sa nekom zgodnom cicom, imao je zgodne žene, slobodan je jer ne želi da se obavezuje.
Slično i za žene.

Šta ćemo sad? 😀 Ko je tu privlačniji?
Znaci moze I zauzet a privlacan ipak ?

Znaci moze I zauzet a privlacan ipak ?

Može, ukoliko je zauzet od neke dobre ribe koja plus vodi računa o njemu i šta jede, kako se oblači itd.

Mada to najviše zavisi od samog muškarca. Ako je kvalitet biće privlačan kako god.

Samo... Meni su daleko interesantniji slobodni koji su u prometu. Šta možeš dobiti od nekog zauzetog? Par sati vremena?

Back