bird again
Elita
- Poruka
- 19.214
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkud te informacije?Zanima me zbog cega su zauzete zene privlacnije muskarcima od slobodnih zena?
I kakva je situacija sa zenama? Privlace li vas zauzeti muskarci ili ne?
Nema ankete.Otkud te informacije?
Ko je sproveo anketu?
A isto tako moze I biti da je taj zauzet mrzovoljan, mozda dosadan, brak, monotonija, kako to uglavnom bude...?ako je neko zauzet to znači da valja, neko ga je odabrao i već procenio kao dobar materijal
ako je slobodan mora da mu nešto fali, čim ga nijedna neće
Zavisi koliko taj neko ima godina, koliko ima životnog iskustva nezavisno od godina, kakve su mu ljubavne, a kakve seksualne ambicije.Nema ankete.
Ovo su pitanja.
sve je moguće, ali kroz ružičaste naočare se to ne vidiA isto tako moze I biti da je taj zauzet mrzovoljan, mozda dosadan, brak, monotonija, kako to uglavnom bude...?
A slobodan je svez?
OkZavisi koliko taj neko ima godina, koliko ima životnog iskustva nezavisno od godina, kakve su mu ljubavne, a kakve seksualne ambicije.
Kad pitaš " Zanima me zbog cega su zauzete zene privlacnije muskarcima od slobodnih zena?" ti zapravo konstatuješ.
Treba da pitaš sledeće: da li su vam privlačnije zauzete žene, od slobodnih žena".
Molim da ovo uđe u zapisnik.![]()
Glasam za formiranje anketne komisije u kojoj će biti osobe starije od 40 godina, oba pola, pod uslovom da ih drma klimaks.Okzabelezeno. Zapazila sam, tako je, kao “zabranjeno voce”
Ali opet stoji da su zauzeti privlacniji, bez obzira na bilo sta ruzicasto?sve je moguće, ali kroz ružičaste naočare se to ne vidi
mozda zbog zoga sto je nedostupno, ili szo je zabranjeno voce, ne znam, meni nisuZanima me zbog cega su zauzete zene privlacnije muskarcima od slobodnih zena?
Sto se godina i klimaksa tice to cemo lako, ali organizacija nas malo ....Glasam za formiranje anketne komisije u kojoj će biti osobe starije od 40 godina, oba pola, pod uslovom da ih drma klimaks.
Što se tiče organizacije, predlažem zbor kao vid delovanja.Sto se godina i klimaksa tice to cemo lako, ali organizacija nas malo ....
Inace, ideja je izvanredna, daj mi jos detalja, kako to urediti ?
Zanima me zbog cega su zauzete zene privlacnije muskarcima od slobodnih zena?
ako je neko zauzet to znači da valja, neko ga je odabrao i već procenio kao dobar materijal
ako je slobodan mora da mu nešto fali, čim ga nijedna neće
Uvek mi je čudno bilo kad se neko pali na zauzete. Među njima postoji toliko zapuštenih da ne znam šta je tu privlačno
Slazem se.Uvek mi je čudno bilo kad se neko pali na zauzete. Među njima postoji toliko zapuštenih da ne znam šta je tu privlačno
Mozda I ovo ...patologija.Secas se serija Bolji zivot i Srecni ljudi gde je doktor imao problema sa zenama
Ne znam sta to tera ljude, mozda zavist da da upropaste drugome srecu ako je oni nemaju.
Znaci moze I zauzet a privlacan ipak ?Hajmo obrnuto.
Nije sve jedno od koga je zauzet
Recimo zauzela ga je neka neprivlačna žena, njoj dobar, on pustio stomačinu, oblači se loše, slabo se i kupa...Jel to nešto privlačno?
Sa druge strane, onaj koji nije zauzet može izrazito da vodi računa, stalno je u prometu, viđa se sa nekom zgodnom cicom, imao je zgodne žene, slobodan je jer ne želi da se obavezuje.
Slično i za žene.
Šta ćemo sad?Ko je tu privlačniji?
Zato što nas odbijaju sve, a kad te odbije zauzeta, možeš reći ehhh da nije zauzeta gde bi nam kraj bioZanima me zbog cega su zauzete zene privlacnije muskarcima od slobodnih zena?
Vrlo pesimisticki zvuci ovo.Zato što nas odbijaju sve, a kad te odbije zauzeta, možeš reći ehhh da nije zauzeta gde bi nam kraj bio
Znaci moze I zauzet a privlacan ipak ?
Objektivnost se nikad ne ceni, istina je teška za prihvatiti.Vrlo pesimisticki zvuci ovo.