Pilgrim
Veoma poznat
- Poruka
- 10.754
Danska je obećana zemljaPravo je pitanje da li bi zatvorenici stvarno trebalo ikad da imaju takve uslove baš![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danska je obećana zemljaPravo je pitanje da li bi zatvorenici stvarno trebalo ikad da imaju takve uslove baš![]()
predivnone ja sam pomislio kad sam vidio naslov svoje teme zatvor kao ne možeš da se pokakiš
mochi voliš li me iskr, šalim se... kad ćeš da me staviš na ignoreeeepredivno
misliš jaje, mudo je kad si hrabar ...Из искуства мог брата.....и чувари и робијаши воле да виде карактер од човека. Можеш да будеш слаб и емотиван и да плачеш......само немој бити мудо од човека.
a jel ste ga zezali ono kao tipa.. brate jel te boljelo, jesi uzeo štikle i tako te kretenske foriceMoj jedan blizak drugar je bio u zatvoru...
I u principu ga nismo nikada konkretno nešto pitali o celokupnom iskustvu, uvek smo se vodili time da to nije nešto gde bi trebalo da guramo svoju radoznalost... Ali recimo dobije dopust za vikend, i ti sad očekuješ on će ono biti ili smoren max, ubijen u pojam zbog kao teškog tog života, a on bude ono skroz kul, kao kad se inače družimo, relaksiran, skroz u vajbu kao da je završio radnu nedelju.
Mislim da filmovi i serije dosta prenaglašavaju okrutnost...
a jel ste ga zezali ono kao tipa.. brate jel te boljelo, jesi uzeo štikle i tako te kretenske forice![]()
...
Mislim da filmovi i serije dosta prenaglašavaju okrutnost...
ne i uskoro.mochi voliš li me iskr, šalim se... kad ćeš da me staviš na ignoreeee![]()
HahahahahahhahahaЈедном мом брату дали петак, суботу и недељу да дође кући. Иначе је робијао овде у Ужицу где и живимо. Он дошао у петак, у суботу се диже и каже: "Е кево...одо ја у затвор....сморих се нешто данас" !! Ја га питам шта ће тамо поред своје куће, каже....."Имам екипу другара тамо, добро се зезамо".
Nisam čuo za Crni Delfin daj neke infoNije svaki zatvor isti, kao i tretman, od srpskih recimo, zatim na Tajlandu, Turskoj, Americi, Rusiji, a pogotovo Crni Delfin u Rusiji koji je trenutno najstroži na svetu mislim ima razlike.
https://www.google.com/url?sa=t&sou...ChAWegQIBxAB&usg=AOvVaw33fKDORjfZUPeDnbXpTtNkNisam čuo za Crni Delfin daj neke info
A sta je sa doživotnom robijom ?P.S. gora je ova pandemija jer se ne zna dokle će. Pa ljudi pucaju i skaču sa zgrada. Ubijaju se masovno.
Nemaš zbog čega da "budeš jak" kad ti je svega preko K...
Vojska i zatvor imaju rok. Ovaj košmar koji živimo je kavez od magle bez ključa, kako reče neko.
"I doživotna robija ima kraj" grafit na zidu upravo u KPZ. I znaš vremenom da se snađeš, znaš ko te laže ko te krade iako nije lepo biti glup hah.A sta je sa doživotnom robijom ?