- Poruka
- 3.530
Da li mislite da je ovo korisna mera?
Da li je izvodljivo kod nas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja zabrana nije lekovita?Da.
Nekad zabrane mogu biti lekovite![]()
onda i nisi nekiIako sam pušač nisam za konzumiranje cigareta u zatvorenim prostorijama.
Pa je zabranjeno je, osim u ugostiteljskim objektima.Da li mislite da je ovo korisna mera?
Pa primarno sam mislio na ugostiteljske objekte, nešto kao po Rusiji i EUPa je zabranjeno je, osim u ugostiteljskim objektima.
Jedino ako misliš na zabranu u privatnim zatvorenim prostorijama
Uvodi se taksa za lokale koja je drastična, tako da im se ne isplati da imaju goste koji puše.To je stvar dogovora, ja ne sedam u lokale gde ne može da se puši. Pa nek vlasnik vidi šta mu se više isplati.

Ne smeta mi ako je dobra ventilacija.Pa primarno sam mislio na ugostiteljske objekte, nešto kao po Rusiji i EU
Zamenjujes teze. Ko hoce da pusi neka izadje, ode kuci i neka truje ukucane koliko god hoce. Niko mu ne brani a krimos Peconi trlja ruke od profita takvih mucenika zavisnika.Protiv, iako sam nepušač.
Kom smeta dim nek izađe.
Legalizovati marihuanu.
Ne.Zamenjujes teze. Ko hoce da pusi neka izadje, ode kuci i neka truje ukucane koliko god hoce. Niko mu ne brani a krimos Peconi trlja ruke od profita takvih mucenika zavisnika.
Marihuanu legalizovati u medicinske svrhe
Mozak pusaca svasta pise.Ne.
Kom smeta, taj nek napusti.
NE pušačaMozak pusaca svasta pise.
Mislim da bi bilo korisno,ali je teško izvodljivo.Da li mislite da je ovo korisna mera?
Gde koči?Mislim da bi bilo korisno,ali je teško izvodljivo.
Država je narod, a narod truje samog sebe cigaretama i zagađenjem kolima, porocima i lenjošću, dolazi do teških bolesti i prerane smrti. Ne postoji veći problem i ništa nije važnije od zdravlja naroda.Mislim da trenutno država ima većih problema od toga,i generalno mnogi pušači bi se bunili,kako "ugrožavamo njihova prava",itd.
Meni smeta dim napolju, jer nigde ne ulazim. Od kola, od cigareta, od loženja. Sve je to ugljen monoksid, otrov koji se vezuje za krv umesto kiseonika. Boleština. I sve se nalazi napolju.Protiv, iako sam nepušač.
Kom smeta dim nek izađe.
Legalizovati marihuanu.
NE pušača
Mozak pusaca svasta pise da bi odbranio pusenje cigara koje su dokazano stetne po zdravlje i okolinu.NE pušača