zastupljenost tangi

koliko često nosite tange?

• one su moj jedini izbor veša

• uglavnom njih nosim

• pola-pola

• uglavnom nosim neke druge

• ne nosim tange uopšte

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja volim da nosim tange, ali se trudim da nosenje svedem na minimum. Najvise mi prija pamucni ves, ali imam ga najmanje (jbg uvek me ponese dezen, a ne materijal pri izboru gacica). Bokserice nosim, ali mi nisu udobne imam osecaj kao da nosim sorts.

prvo, interesuje me koliko su tange, taj apsolutni trend što se veša tiče, realno zastupljene, ne u fiokama dakle, već u praksi. pa otud i anketa.

drugo, da li vam specifičnost njihovog dizajna smeta u smislu udobnosti? ili naprotiv, udobne su...
mene recimo nervira osećaj kad mi gaće upadnu u dupe, pa mi je enigma kako to ženama ne predstavlja problem...

i treće, imate li neku ličnu filozofiju kojom se rukovodite pri izboru veša?

hvala unapred

Ne nosim tange nikad .. probala jesam, ali sam sve vreme imala veoma neprijatan osećaj. Nisu mi udobne, niti su higijenske .... a da ne pričamo o zaštitnom faktoru.

Najviše volim veš koji je kombinacija satena i čipke, ili pamuka i čipke .... Obično biram veš u boji, najčešće crnoj ... beli skoro da i ne nosim.

A ti se kao ne lozis kad tvoja cura obuce tangice! ;)

ja ne, čak ih doživljavam kao smetnju pri loženju... ali sam verovatno usamljen u tome...
kad mi se desi neka neželjena erekcija, npr u autobusu, samo pomislim na tange i odmah prođe.

mislim da je tange smislio neko ko želi da ponižava i ismeva žene. da se šetkaju sa gaćama u dupetu, čisto nasilje i omalovažavanje...
ali naravno kako su one nametnute kao sinonim za biti seksi i u trendu, i zbog toga učestale, nailazim na probleme kod svojih devojaka...
obično me dočekaju tangama, tako jedna nakon prvog našeg odnosa krenu da se oblači a ja gledam na drugu stranu. i ona misli stidim se da je gledam kako se oblači, i kaže možeš da me gledaš ne smeta mi... a ja naravno nisam želeo da kvarim trenutak izjavom da me tange nerviraju...
ali kad sam video komšiku slučajno kroz prozor, da sa tangama leže da spava, ono neke drečave tangetine maltene svetle u mraku, pomislih e sirota klinka...
srećom, rezultat ove ankete je ohrabrujuć i potvrđuje da većina žena ipak nisu ovce ispranih mozgova...

ja ne, čak ih doživljavam kao smetnju pri loženju... ali sam verovatno usamljen u tome...
kad mi se desi neka neželjena erekcija, npr u autobusu, samo pomislim na tange i odmah prođe.

mislim da je tange smislio neko ko želi da ponižava i ismeva žene. da se šetkaju sa gaćama u dupetu, čisto nasilje i omalovažavanje...
ali naravno kako su one nametnute kao sinonim za biti seksi i u trendu, i zbog toga učestale, nailazim na probleme kod svojih devojaka...
obično me dočekaju tangama, tako jedna nakon prvog našeg odnosa krenu da se oblači a ja gledam na drugu stranu. i ona misli stidim se da je gledam kako se oblači, i kaže možeš da me gledaš ne smeta mi... a ja naravno nisam želeo da kvarim trenutak izjavom da me tange nerviraju...
ali kad sam video komšiku slučajno kroz prozor, da sa tangama leže da spava, ono neke drečave tangetine maltene svetle u mraku, pomislih e sirota klinka...
srećom, rezultat ove ankete je ohrabrujuć i potvrđuje da većina žena ipak nisu ovce ispranih mozgova...

jean paul gaultier ih je smislio, koliko ja znam, u prvi max za muskarce...ahahaa...hteo je da vas ponizi...a bre bratac, pa ne moras da volis, ali ne znaci da su one koje ih ne nose ovce ispranih mozgova...vive la liberte aaa

rekla bih da tange vise nisu trendi kao sto su nekad bile

slazem se sa tobom! tj i ja sam primetila da devojke u mojoj okolini oblace tange samo kad treba da se izadje u grad... pa mi padne na pamet dal se to spremaju za nesto ili planiraju da se skinu ili ili... nemam pojma ja ih imam dosta ali ih nosim samo u spec prilikama kad treba zavesti i napaliti...:D

Ja ranije nisam bila ljubitelj tangi ali u zadnje vreme sam pocela da ih nosim. Ne zbog ocrtavanja ne zbog specijalnih prilika nego eto cisto mi dodju pod ruku. Sad ce neko da kaze a sto ih kupujes. Pa obicno mi se dopadne neki ukraščić na njima. Neko srculence ili lančić ili..... I moram da priznam da meni stvarno nisu neudobne.
A ako moram da se izjasnim za specijalne prilike preferiram cipkane sorcice

Back