zastupljenost tangi

koliko često nosite tange?

• one su moj jedini izbor veša

• uglavnom njih nosim

• pola-pola

• uglavnom nosim neke druge

• ne nosim tange uopšte

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
nosim sve, mada najvise plitke - i pamucne i od vestackih materijala u skoro svim bojama. tange nosim uz uske pantalone, suknje, haljine, i kada ispod odece imam podvezice, korsete, haltere...nemam ih puno, nisu mi neudobne i ne kuvam ih. uopste ves ne kuvam, sa ekoloske tacke gledista je kuvanje vesa luksuz a posto je meni ekologija bitna u svakodnevnici, perem na nizim temperaturama.

Stalno ih nosim...navikla sam na njih...mada, leti iz ne znam kojih razloga ne mogu da spavam u njima...i smeta mi sto su pamucni modeli tanga gacica dosta siromasni u smislu dezena i boja....ponekad nosim slip gacice...

Не волим, нису ми удобне, ретко их носим, не дуже од пар сати. Углавном у излазак, због оцртавања, или за неку специјалну прилику. Не бих могла да спавам у њима или да идем на посао - унервозе ме.

Не волим, нису ми удобне, ретко их носим, не дуже од пар сати. Углавном у излазак, због оцртавања, или за неку специјалну прилику. Не бих могла да спавам у њима или да идем на посао - унервозе ме.
To je već, stvar temperamenta !!! :lol:

Tange (obavezno pamučne) mogu da obučem na par sati, ako sam prinuđena (putovanje) da provedem pola dana od tuša do tuša - obavezan je pamučni veš.
Volim da kompletiram; grudnjak i gaćice od istog materijala u raznim bojama, sa čipkama i bez njih, kao i pamučne komplete, npr. pamučne gaćice i ista takva potkošulja (npr. nježno siva boja ili na neke neupadljive linijice). Takođe biram i topiće u istoj boji sa pamučnom trenerkom, to volim da nosim ljeti po kući (i oko kuće).
Imala sam i par svilenih gaćica, dodir je fenomenalaan ali često osjećam kao da na sebi nemam ništa.
Pamuk je zakon.

Back