zastupljenost tangi

koliko često nosite tange?

• one su moj jedini izbor veša

• uglavnom njih nosim

• pola-pola

• uglavnom nosim neke druge

• ne nosim tange uopšte

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

dragojIo

Aktivan član
Poruka
1.612
prvo, interesuje me koliko su tange, taj apsolutni trend što se veša tiče, realno zastupljene, ne u fiokama dakle, već u praksi. pa otud i anketa.

drugo, da li vam specifičnost njihovog dizajna smeta u smislu udobnosti? ili naprotiv, udobne su...
mene recimo nervira osećaj kad mi gaće upadnu u dupe, pa mi je enigma kako to ženama ne predstavlja problem...

i treće, imate li neku ličnu filozofiju kojom se rukovodite pri izboru veša?

hvala unapred

e dragojlo jbt:lol:
pita me cerka "mama a sto su ti gace tako male pa su upale u goozu?" :lol:
meni ne smeta taj osecaj,nije isto kao kad slip udje u goozu
inace volim sve-slip,tange,shorty-najvise imam tangi zbog pantalona da se ne ocrtava

kod mene su zastupljene u nekom minimalnom broju (uza haljine i neke pantalone) inace sam obozavaoc bebi gacica sa cveticima, sarama i iskljucivo od pamuka i jako plitke. A osecam jako girly u sarenim malim gacicama i sexy vise nego u tangama i cipci.

Meni nisu udobne tange.
jedno vreme sam ih i nosila, jer je to kao bio imperativ ( u mojoj glavi:) ), a sad jako retko i kratko. Ne bih mogla da provedem ceo dan u njima. Uglavnom nosim farke i ili suknje koje ispod kojih se ves ne ocrtava, a trudim se i da biram gacice sa tankom ivicom.
Mislim da tange nisu bas zdrave zbog provetravanja :) Tako kazu lekari.

Mogu da vas pitam nesto? Jeste skretanje sa teme, ali ne ljutite se?:D
da li vam smeta sto na vecini gacica pise da se peru na ruke, ili na 40 stepeni... sto ne treba da se kuvaju?

Meni nisu udobne tange.
jedno vreme sam ih i nosila, jer je to kao bio imperativ ( u mojoj glavi:) ), a sad jako retko i kratko. Ne bih mogla da provedem ceo dan u njima. Uglavnom nosim farke i ili suknje koje ispod kojih se ves ne ocrtava, a trudim se i da biram gacice sa tankom ivicom.
Mislim da tange nisu bas zdrave zbog provetravanja :) Tako kazu lekari.

Mogu da vas pitam nesto? Jeste skretanje sa teme, ali ne ljutite se?:D
da li vam smeta sto na vecini gacica pise da se peru na ruke, ili na 40 stepeni... sto ne treba da se kuvaju?

tacno da nisu bas zdrave vise su od materijala koji nije pamuk tako da se ne provetrava, a i nezgodne za one koje imaju malo problema sa gljivicama (pamuk je zakon).
A sto se tice onih koje se peru na 40 stepeni, to meni nisu gacice to je iskljucivo za jednokratnu upotrebu, narocito ako ne mogu da se peglaju. A sto se ostalih tice sa pranjem na 40, vazno je peglanje posle tako da nema frke:)

nemam problem sa tim,ako mogu da dam svoje sokice na lizanje bice da ne lucim nista gadno
sta znam,ne treba biti prevelika cistunica,normalno mi je higijena i to,ali bas iskuvavanje
aj neka neki doktor kaze koju pametnu

d058.gif

Tange nosim samo kad moram i ako se ne ocrtavaju...
Opet jedno skretanje sa teme... ako obratite pažnju na cice koje nose tange + plitke pantalone + kad sednu tanga seva, da li ste primetili da je u 90% slučajeva neka odrpana, isprana, sa popucalim lastišićima itd. a pritom je devojka full montirana?:):):)

Ne nosim ih. Zabranio mi ginekolog. Na svu sreću pa baš nisam bila ni neki veliki fan pre "zabrane". A da l' mi se veš ocrtava ili ne, tako me briga... Volim šarene gaćice u jarkim bojama. Nosim samo pamučan veš (i ovo mi naredio ginekolog).

bug.gif

nosim uglavnom plitke pamucne cega u jarkim bojama i sarene,te su mi bas lepe i udobne,a tange bas i ne volim,neudobne su a i odvratan mi je osecaj kada mi je dupe tako golo pa obucem preko farmerke,ne znam onda bolje ni da ne nosim gace realno :neutral:

Back