Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa nije onako kako izgleda. Nikada!zasto medved ima u sebi med a nije meden?![]()
Mene zanima zasto moramo spavati...sva bica...ipak je to jedan dobar, veliki deo zivotaZašto je istina da je kupus listina? To mene zanima.
Hmmmmmm, dobro zapažanje curo sa lepim usnamaMene zanima zasto moramo spavati...sva bica...ipak je to jedan dobar, veliki deo zivota![]()
kako kome.zasto medved ima u sebi med a nije meden?![]()
kod mene neka cetvrtina...ali opet punoHmmmmmm, dobro zapažanje curo sa lepim usnamazaista ispadne da prespavamo pola života, enigma..
![]()
Odmori malo, utiče na lepotu..kod mene neka cetvrtina...ali opet puno![]()
isti cika i medved
Ne moram postaviti pitanje. Rusija.
Mislis na poreklo medveda ili coveka?Ne moram postaviti pitanje. Rusija.
Inace...kazu AmerikaaaNe moram postaviti pitanje. Rusija.
Čovek, čovek.Mislis na poreklo medveda ili coveka?![]()
Pa to i kažem, rus u Americi.Inace...kazu Amerikaaa![]()
Covek se zove Jim...no na ancestry sajtu pise da mu je pradeda iz Pechora, lovio losose na istoimenoj reci....Onda je na internetu upoznao neku ljupku damu iz Amerike...ostalo je istorijaČovek, čovek.
To, to. Pra, pra, pra, pra, pra, pra djed bio je kozak.Covek se zove Jim...no na ancestry sajtu pise da mu je pradeda iz Pechora, lovio losose na istoimenoj reci....Onda je na internetu upoznao neku ljupku damu iz Amerike...ostalo je istorija
Meda nema u sebi med...sta misli @LBarbara ?