Zasto...

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.017
Zasto te nisam upoznao 10 god ranije,,
Zasto one hladne kisne veceri nisam ti ponudio svoju toplu jaknu kad si cekala bus 42 za Banjicu,,

Zasto ti se nisam predao/la jer bi sve bilo drugcije,,
Zasto nisam urezala to u lepo secanje a mogao/la sam,,,

Zasto.......pitate li se zasto,,,
jer je sad sve nemoguce,,,,,

koliko zasto ste imali do sad..dali od toga svega ste uspele/i da ispravite i nestane to zasto??

samo jedno zasto
a u pi cku materinu
sto se nisam ponasao kao ortaka i
polako zi usetao u cmar lazare
a znam da bi dao
negp ja otvorenih karata sve
mada realno daces ti i ovako

Eh, kome od nas ne padne na pamet bar ponekad ono "šta bi bilo kad bi bilo"?
Ali nema lijeka, sve se dešava s nekim razlogom, slučajnosti ne postoje, postoji samo razlog...i nema smisla razmišljati o tome, pusti život neka ide,izvuci najbolje od onoga što imaš danas, jer u cijelom ovom svemiru jedino ono što možemo mijenjati smo mi sami.

pa imam neko zasto ali ako napisem o tome onda sam fufa. mislim da nisam nabola zasto ne bih sad bila fufa i ne znam sta jos. tako mi se cini da je to kljucno a ne znam sto sam onda naterala onako. sta radis pa nista mislim i dalje moras ziveti jesti ali sam i fufa.
mislim da sam ludja i nesposobnija a onako nisam bila. eto mislim stvar je da ne smes da se zalis ali radim ovako neovlasceno nema kajanja. ali eto mislim da bih sad bila bolja da nema zasto, mislim da je postojala moc odlucivanja mada tesko i nekako sam sebe jako razocarala sto ce reci da sam pre toga bila ocarana sobom
mislim nekako nemas bas vremena i nisu okolnosti takve da smes da se razocaravas ali ovako kad imam vremena strasno sam sebe razocarala onako u nekim intimnim trenucima ludila ne mogu bas da oprostim sebi, a i ako oprostim opet je strasno sto sam to ja. zar nisam mogla ja da budem nesot bolje???? :(
mogla sam
eto nemam pojma mislim da je do 21. veka i njegovih zamki pala sam prosto. gledala sam sebe kako padam i onda sam uzivala u tome. ne znam stvarno imala sam mozga i svejedno. nisam imala bas snage i energije mozda. ne znam neki kompleksi izaslii koje sam smatrala da nemam. i tako dalje i tako dalje ne znam ako smem pisacu traktate al ne daju mi a mozda nije ni dobro
uzas : (((( ali da mi je stvarno bio uzas to ne bih radila. znaci radila sam nesto sto mi se nikad nije svidjalo i ranije mi se nije svidjalo. i tako nekako psih bolest kao sta?
kao da probam valjda ali covek se krece po uskom podrucju ne shirokom. nasla sam sta cu da probam. ili su to moji potencijall ali znam da je bilo trenutka kada nije moralo kao ali zasot ja ovo pisem ko ne znam sta

mislim da me od tad krecu zivotni gubici koje sam u dosta dugom periodu skroz zaboravila, nisam dugo imala gubitke odnosno mozda neku vrstu gubitaka NIKAD
i sad valjda da vidim kako to izlgeda ili sta ne znam... ne mora da se bas lupa glavom o zid nuzno. mada kako je krenulo moguce da cu opet da lupim

Poslednja izmena:
Zasto one hladne kisne veceri nisam ti ponudio svoju toplu jaknu kad si cekala bus 42 za Banjicu,,

koliko zasto ste imali do sad..dali od toga svega ste uspele/i da ispravite i nestane to zasto??
ja tebe poštujem, ti to znaš...al mi nekako pripadne muka kad vim muškarca da izliva romantiku na ovakav način
misim ok treba da smo romantični ponekad, al ne kroz reči
misim ovo zašto o zašto mi nekako mnogo tragično zvuči...znaš ono čupa se za kosu, udara glavu u zid i to :lol:

ma ne reci dvaput i ja sam nekad bila kul dok jednog dana nisam resila da vidim kako je to biti kreten

- - - - - - - - - -

dobro, nije to valjda tako, moglo bi se opovrgnuti. ali i ljudima koji su dobar deo zivota kul i tvrdi mogu da se dese nekakvi padovi mada mozda pravim igracima nikada
valjda sam ceo zivot pazila na svoj stav jer sam znala da imam mnogo mana i onda sam razjebala stav i mane su se otkrile. ima covek ponekad tako momente

medjutim kad jednom osetis kako je to biti kreten vise nisi kul kao sto si bio. mozes mozda asimptotski tome tezhiti (eheheh asipmtotski)
tako da ne znam cemu takvi eksperimenti ali eto izvrsila sam ih. mozda da u jednom trenutku nisam prikocila isla bih dalje tim putem.
tako da ne znam idem sad dalje a imam neku sad manu u glavi

Poslednja izmena:
ne smes da places vise ima i to
osecam recimo mateirjalno, falilo bi mi sad da nemam da jedem. a pre manje
:(
dobro da ne lamentiram mozda javno
ali kreten sve u svemu i to bez razloga potpuno odnosno bez dobrog razloga a onda ima neki losh :cry:

Adrijene nemoj da se duriš!
Vrati se!
Vrati se!
Grudva snega
koju si bacio na mene
u Šamoniju
prošle zime
sačuvala sam je
Eno je na kaminu
pokraj svadbenog venca
moje pokojne majke
koju je ubio
moj pokojni otac
što je giljotiniran
jednog tužnog zimskog jutra
ili proletnjeg ...
Grešila sam priznajem
znala sam ostati
duge godine
ne vraćajući se
kući
Ali nikada ti nisam rekla
da je to zato što sam bila u zatvoru
grešila sam priznajem
često sam tukla psa
ali sam te volela Adrijene nemoj da se duriš!
Vrati se!
I Vrbova grana
tvoj mali foksterijer
koji je crk'o prošle nedelje
sačuvala sam ga!
Eno ga u frižideru
i ponekad kad otvorim vrata
da uzmem pivo
ugledam jadnu životinju
i to me strašno rastuži!
A ipak to sam ja uradila
jedne večeri da skratim vreme
dok sam te čekala ...
Vrati se!
Sa vrha kule Sen-Žak
bacila sam se
prekjuče
zbog tebe sam se
ubila
Juče su me zakopali
u jedno divno groblje
i mislila sam na tebe
i večeras sam se vratila
u sobu
po kojoj si se šetao go
u vreme dok sam još bila živa
i čekala te
Vrati se!
U redu grešila sam
duge godine nisam se vraćala kući
ali sam ti uvek krila
da je to zato što sam bila u zatvoru!
Grešila sam priznajem
često sam tukla psa
ali sam te volela!
Vrati se!

zato shto nema potrebe na svako 'zashto" traziti odgovor ..

Jok :) nikad se ne pitam to zashto .

Zhivot je takav dobijrmo shansu donesemo odluku i tako se gomilaju godine :) odluke sam vazda donosila "hladne glave "

Ti ochito nisi zadovoljan pa mislish tako

:)

tamo gde nema "zasto", nema ni zala...
to zasto je pratilac svih onih nedorecenih susreta koje tesko zaboravljamo..
inace nisam mnogo analiticna i to sta bi bilo kad bi bilo i zasto mi nisu svojstveni..
ali par situacije su ostavile taj veliki znak pitanja u meni....

Ehhh zasto ?:lol:....Veorovatno sto nista od toga nije bilo dovoljno za nesto vise...netreba se pitati tako nesto.Nikada neces naci pravi odgovor.Mi ljudi uvek zaboravimo na detelje, koje su upravo u tadasnjem trenutku dovele do takve odluke. Tada je bila prava odluka.

Svaki put kada pomisliš da si ti nešto propustio, pomisli isto tako da je i ona tebe propustila... Ne znam zašto se automatski sam stavljaš u položaj manje vredne osobe? Meni je više žao onih koji mene propuste nego onih koje ja propustim. :)

Zasto

sam otisla da te sacekam na aerodromu ?

Zasto

sam dozvolila da me tvoji smaraju ?

Zasto

sam te upoznala sa svim prijateljima ?

Zasto

te nisam odhebbala ranije ?

Zasto

si se zakacio bas za mene , poremecena osobo ?

pa imam neko zasto ali ako napisem o tome onda sam fufa. mislim da nisam nabola zasto ne bih sad bila fufa i ne znam sta jos. tako mi se cini da je to kljucno a ne znam sto sam onda naterala onako. sta radis pa nista mislim i dalje moras ziveti jesti ali sam i fufa.
mislim da sam ludja i nesposobnija a onako nisam bila. eto mislim stvar je da ne smes da se zalis ali radim ovako neovlasceno nema kajanja. ali eto mislim da bih sad bila bolja da nema zasto, mislim da je postojala moc odlucivanja mada tesko i nekako sam sebe jako razocarala sto ce reci da sam pre toga bila ocarana sobom
mislim nekako nemas bas vremena i nisu okolnosti takve da smes da se razocaravas ali ovako kad imam vremena strasno sam sebe razocarala onako u nekim intimnim trenucima ludila ne mogu bas da oprostim sebi, a i ako oprostim opet je strasno sto sam to ja. zar nisam mogla ja da budem nesot bolje???? :(
mogla sam
eto nemam pojma mislim da je do 21. veka i njegovih zamki pala sam prosto. gledala sam sebe kako padam i onda sam uzivala u tome. ne znam stvarno imala sam mozga i svejedno. nisam imala bas snage i energije mozda. ne znam neki kompleksi izaslii koje sam smatrala da nemam. i tako dalje i tako dalje ne znam ako smem pisacu traktate al ne daju mi a mozda nije ni dobro
uzas : (((( ali da mi je stvarno bio uzas to ne bih radila. znaci radila sam nesto sto mi se nikad nije svidjalo i ranije mi se nije svidjalo. i tako nekako psih bolest kao sta?
kao da probam valjda ali covek se krece po uskom podrucju ne shirokom. nasla sam sta cu da probam. ili su to moji potencijall ali znam da je bilo trenutka kada nije moralo kao ali zasot ja ovo pisem ko ne znam sta

mislim da me od tad krecu zivotni gubici koje sam u dosta dugom periodu skroz zaboravila, nisam dugo imala gubitke odnosno mozda neku vrstu gubitaka NIKAD
i sad valjda da vidim kako to izlgeda ili sta ne znam... ne mora da se bas lupa glavom o zid nuzno. mada kako je krenulo moguce da cu opet da lupim

Ne razumem bas gde si zgresila i postala fufa, ali zelim ti da opet postanes kul;):ok:

Bilo je nekoliko zašto, ali posle skapiraš da je sve to OK i deo
odrastanja i formiranja sebe kao zrele i odrasle osobe.
Krivo mi zbog nekih reakcija, ali šta sad... ae! :D

Uglavnom se ne bavim mišlju zašto nešto jesam nekada ili nisam.
Ne živim u prošlosti.
Živim u sadašnjem trenutku.

Back