zasto ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
#Tvoja rodna gruda je kominternovska tv orevina. Srbi iz današnje Vovjodine su mahom srpski rodoljubi, Na terenu danšnje Vovodine je i nastao moderni srpski nacionalizam . Moja otadžbina je Srbija, a ja sam se rodio u deelu Srbije koji se zove Banat.
Ti si sasvim sigurno iz neke komunističke familije kad si ntako nakaradno vaspitan.

Ne, moji su bili iznad primitivnih podela na komuniste i četnike. A ti na tome zasnivaš celu svoju tupavu politiku na forumu :D

Ne, moji su bili iznad primitivnih podela na komuniste i četnike. A ti na tome zasnivaš celu svoju tupavu politiku na forumu :D

To je potpuno netačno. Moji su bili Srbi i ja na tome zansivam svaku diskusiju koja se Srba tiče. To nipošto ne znači da sam ja protiv bilo kog naroda. A odrastao sam u mešovitj sredini, gde je uvek bilo naših komšija Slovaka i Rumuna. Al ja sam Srbin i svaki Srbin mi je sunarodnik. I onaj iz Pirota i onaj iz Bosne i onaj izKaća u Bačkoj.

Video sam više sveta od tebe,
...и кад си се пробудио ноге у лавору.
Ае не тупи Меленчанину, твој свет је је Клиса и околина.
ali nisam BG-uvlakač poput tebe
Мени је сваки Србин сународник, а ти војвоЏанери о којима онанишеш по форуму су 1941. замало целу моју фамилију с очеве стране решили живота.
:D Moja rodna gruda je Vojvodina :D
Што би Бора лепо рекао неком је родна груда и г*****.
Провинцијалац, који се на анкети на ПДФ политика одушевљено приклонио опцији ,,желим да се одрекнем српства и постанем Немац!!!".
:cepanje:
Бтв јес оЦепио Вошу?
:tambalamba:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back