Zasto ....?

Već sam rekao da smo opravdani Hristovom žrtvom, a da li to prihvatamo pokazujemo delima.
Opa, nisam znao da su i brojane. Pa ne bih se složio da su sve jednake, jer Bog od nas traži minimum minimuma, ono osnovno, a mi nismo u stanju ni to da ispoštujemo.
A šta ti kažeš, "kršim jednu zapovest, pa onda nemam okošta pokušavati sa ostalim"? :lol:

E moj ti, neznalico, pa zar jevreji dele zakon, ko deli zakon, rekoh ti kakava su njihova shvatanja zalpna,a to sto mi ga delimo to su nase izmisljotine

Za šta Jevreji smatraju hrišćanske narode, je sasvim suprotno od suludog hrišćanskog ideala da sve ljude smatraju braćom i jednakim sebi, pa i same Jevreje. Papa Jovan Pavle II, katolički poglavar, prilikom obeležavanja 50-godišnjice jevrejske države u Vatikanu upalio je prvu sveću u tradicionalnom jevrejskom svećnjaku sa 7 sveća. Ovaj čin katalički papa je propratio rečima: “Jevreji su naša starija braća”. A za šta nas ta starija braća smatraju, najbolje objašnjava Talmud:

Bokystamy, ovi "citati" iz Talmuda su nepostojeći ili pogrešno prevedeni. Više puta smo na ovom forumu, na raznim podforumima i raznim temama kolega krauter i ja dokazali da su to samo izmišljotine i laži u koje mogu da veruju samo poremećeni ziloti i retardirani neonacisti.

ja nikog ne optužujem samo razgovaram a vi se mnogo nervirate,nazivate sagovornike pogrdnim imenima,pišete velikim fontom kao da je neko ćorav i sl.neznam zašto kao da vas neki đavo na to tera.

Gde sam ja pisao velikim slovima?
A pogotovo tebi?
Inace lepo sam ti rekao da se vi orijentisete na stari zavet, na zakone, lepo sam ti objasnio da jevreji ne dele zakon, samo mi vi nije bitno, lepo znas da je zakon ukinut, a ako se ukinuo onda je ceo ukinut, jer nema podele zakona.
Onda sam ti lepo objasnio, da su ljudi osnovali razne sekte, i da ih lako mozes prepoznati, po raznim laznim prorocanstvima i lzima.
Lepo ti rekoh da ima Duse, Duha Svetoga, navodih razne stihove.
I sta?
Nista .
Ostaste isti ako ne i gori, onda normalno da covek mora da se naljuti da pomisli da sa vama nesto nije u redu.
ja slusam upijam gledam proveravam sve, a vi ?

Da, a za neznabosce tvrdi da ce se spasti sa 7 zapovesti Nojeve.
Onda zasto je Isus trebao da dodje, ako je taj zakon mogao da spasi?
Ili je samo sluzio da spoznamo greh?

Što se tiče Jevreja, sem mesijanskih (a i oni Mesiju shvataju nešto drugačije), Mesija još nije ni došao. Što opet ne znači da su one budalaštine, tzv. "citati" iz Talmuda istiniti, nego su obična laž, više puta razobličena.

Što se tiče Jevreja, sem mesijanskih (a i oni Mesiju shvataju nešto drugačije), Mesija još nije ni došao. Što opet ne znači da su one budalaštine, tzv. "citati" iz Talmuda istiniti, nego su obična laž, više puta razobličena.

Kao i njihovo misljenje o Hristu ,zar ne?
Pa se katolicka crkva sudila i cenzurisala njihove reci i recenice.
Sve sto oni misle i sto su pisali to u odredjenoj meri koriste sektasi.

Back