Zasto ....?

Juda 1 rugacima

18 Jer vam kazaše da će se u poslednje vreme nastati rugači, koji će hoditi po svojim poganim strastima.

19 To su oni što razdore izazivaju, ljudi strastveni i koji Duha nemaju.

A vi imate Duha,za vas je Duh Sveti Bezlicna sila.

No kada vec imate Duha Svetoga,opisi nam darove.
Reci mi jeste li kojeg demona izgonili,jeste li koga izlecili,jeste li govorili razlicite jezike,jeste li prorokovali, imate li pozorljivost itd?

znači krv ih je zaštitila?tako se neki danas štite amajlijama,krstićima..
doduše ima i onih koji se mažu krvlju da bi bili lepši i ko zna šta još..Ne bi me iznenadilo da zbog tih stihove smisle mazanje krvlju radi zaštite od uroka i zla:sad2:

pa ti ne tumacis bukvalno, zasto zapinjes iz petinih zila da se neko bavi magijom sto je bukvalno shvatio bibliju a?:D
ajd sad objasni kako je bog govorio kako da se napravi hram boziji metaforicno ili zavetni kovceg, zivo me interesuje

Hebo ga i zavetni kovčeg...Koji je to primitivizam tipa ivera od krsta,pokrova i dela koplja ko danisu od mučenja...Magija?Bljak...
Zar tvorcu Vaseljene kovčeg? Ste normalni???:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Mačak u čizmama (od sedam milja...)

sto da necu zavrsiti u pakao ili biti unisten, samo sto ti krivis sliku i osudjujes i presudjujes ko zna ko ne zna
vidim da si upucena u sotonine rabote kao i biserka, posto znas i on sta radi, a sve ti je magija, pa i to kad ja obuvam levu patiku prvo, kako da se ne smejem.

nadam se da te zavela svedokinja i da si u tom zanosu dosta toga gresila, imas priliku da ispravis, objasni joj zasto je hrist bog a ne andjeo.
nigde te nisam osuđivala
da li bi voleo da jesam
kada neprijatelja dobro upoznaš lakše ti je da se braniš od njega

reci mi ti zašto

12 Jer ću proći po zemlji misirskoj tu noć, i pobiću sve prvence u zemlji misirskoj od čoveka do živinčeta, i sudiću svim bogovima misirskim, ja Gospod.
13 A krv ona biće vam znak na kućama, u kojima ćete biti; i kad vidim krv, proći ću vas, te neće biti među vama pomora, kad stanem ubijati po zemlji misirskoj.

jasno je da krv predstavlja simbol izmedju boga i njegovog naroda...kao znak koji ih stiti i odvaja ih od misiraca

A vi imate Duha,za vas je Duh Sveti Bezlicna sila.

No kada vec imate Duha Svetoga,opisi nam darove.
Reci mi jeste li kojeg demona izgonili,jeste li koga izlecili,jeste li govorili razlicite jezike,jeste li prorokovali, imate li pozorljivost itd?
a ti isterujes demone izceljujes jel :rotf:

to radi Sotona danas i to bezuspesno

Duh nije bezlicna sila

opet izvrces

sluzis se lukavstvom

zatro ti necu ni ja odgovoriti

nauci sta su danas darovi duha

znači krv ih je zaštitila?tako se neki danas štite amajlijama,krstićima..
doduše ima i onih koji se mažu krvlju da bi bili lepši i ko zna šta još..Ne bi me iznenadilo da zbog tih stihove smisle mazanje krvlju radi zaštite od uroka i zla:sad2:

sramota sto ne citas sveto pismo i sto pljujes po krstu Hristovom a jos se pozivas da verujes u Njega

a ti isterujes demone izceljujes jel :rotf:

to radi Sotona danas i to bezuspesno

Duh nije bezlicna sila

opet izvrces

sluzis se lukavstvom

zatro ti necu ni ja odgovoriti

nauci sta su danas darovi duha

Ima ko to radi,ja sam mirjanin,nisam toliko pun darova.
Kakvim lukavstvom se sluzim?
Objasni, Ako po vama Duh Sveti nije Bog, onda je samo bezlicna sila,sta sam ja tu pogresno rekao?
Nije zato, nego sto nemate ni vi a ni Bruklinski starci.
Darovi su isti i sada, kao i tada,kao sto je Duh Sveti isti i sada kao i od vecnosti.

opet izvrćeš
vrat se unazad pa vidi koga ja smatram neprijateljem
neverovatno kakvim trikovim se služite da bi ste me oklevetali

ti kleveces, neo te lepo pitao, a ti presudjujes

rekla si da metaforicno tumacis bibliju, pa mi objasni kako tumacis (naravno metaforicki) zavetni kovceg i hram boziji, za sad samo ta dva zasto....?

Back