Zasto ....?

neozbiljan si i zlonameran ja sam ti dala informaciju a ti vidi šta ćeš s njom

pa valjda si citala stari zavet, jesam li nesto izmislio, od te tri stavke koje sam naveo.
prva

И кад се порађаше, једно дете помоли руку, а бабица узе и веза му црвен конац око руке говорећи: Овај је први.

pijes li kafu?

krst i sveta vodica nije u bukvalnom smilu vec simbolizuje sve ono sto pojedine religije prepisuju kao recept protiv demona. borba protiv demona jeste duhovna stvar a gde covek moze da oseti duhovnost ako ne u sebi? dakle borba protiv demona je borba koju covek vodi u sebi, ali ako se pridrzava pravila ponasanja data od strane neke organizacije, a ne vodi borbu po svom osecaju, ta borba je uzaludna.

Navela sam ti sta Biblija kaze, i koja je duhovna oprema....
Takodje covek vodi borbu protiv svoje nesavrsenosti u sebi...
A sveta vodica i krst nisu simboli nego obredni elementi kojima se prizivaju demoni

inace dobar dan :kafa:

Navela sam ti sta Biblija kaze, i koja je duhovna oprema....
Takodje covek vodi borbu protiv svoje nesavrsenosti u sebi...
A sveta vodica i krst nisu simboli nego obredni elementi kojima se prizivaju demoni

inace dobar dan :kafa:

ako ceovek vodi borbu ui sebi to onda znaci da su i demoni u njemu, deo njega zar ne :aha:
dakle nije reco nekim duhovnim bicima koja lunjaju oko nas vrebajuci priliku da nas zaposednu?

pa valjda si citala stari zavet, jesam li nesto izmislio, od te tri stavke koje sam naveo.
prva

И кад се порађаше, једно дете помоли руку, а бабица узе и веза му црвен конац око руке говорећи: Овај је први.

pijes li kafu?
Sotona je zaista lukav,neverovatno je šta vam radi,nekad me stvarno rastužite

Opet si zlonameran.Da li se ti drogiraš?

ako ceovek vodi borbu ui sebi to onda znaci da su i demoni u njemu, deo njega zar ne :aha:
dakle nije reco nekim duhovnim bicima koja lunjaju oko nas vrebajuci priliku da nas zaposednu?
ne nesu demoni su duhovna bica zasebna i nemogu uci u coveka...
mogu ga napadati opsedati uticati na njegove misli...
covek se bori protiv svog nesavrsenstva i uticaja demona...
zaposesti nije isto sto i uci

Back