Zasto ....?

jeremija rece jos dok nismo postojali ..500 godina pre hrista..

Evo, idu dani, govori Gospod, kad ću učiniti s domom Izrailjevim i s domom Judinim nov zavet
Ne kao onaj zavet, koji učinih s ocima njihovim, kad ih uzeh za ruku da ih izvedem iz zemlje misirske, jer onaj zavet moj oni pokvariše, a ja im bejah muž, govori Gospod.
Nego ovo je zavet što ću učiniti s domom Izrailjevim posle ovih dana, govori Gospod: metnuću zavet svoj u njih, i na srcu njihovom napisaću ga, i biću im Bog i oni će mi biti narod.

I neće više učiti prijatelj prijatelja ni brat brata govoreći: Poznajte Gospoda; jer će me znati svi od malog do velikog, govori Gospod; jer ću im oprostiti bezakonja njihova, i grehe njihove neću više pominjati.

i sve se ispunilo...cak i srce novo dobismo..ehehehe...
Iz stihova koje postavljate i sa kojima pokušavate nešto da pojasnite,ja dolazim do zaključka da vi uopšte ne čitate Sveto pismo nego samo odnekud citirate tuđa mišljenja.
Jeremija 31 je glava koja se odnosi na buduća vremena.Ta vremena su blizu ali ovo nisu ta vremena o kojima govori Jeremija.Zakon koji Jeremija spominje je isti onaj zakon dat preko Mojsija samo što će ovoga puta biti zapisan u ljudskim srcima.

Iz stihova koje postavljate i sa kojima pokušavate nešto da pojasnite,ja dolazim do zaključka da vi uopšte ne čitate Sveto pismo nego samo odnekud citirate tuđa mišljenja.
Jeremija 31 je glava koja se odnosi na buduća vremena.Ta vremena su blizu ali ovo nisu ta vremena o kojima govori Jeremija.Zakon koji Jeremija spominje je isti onaj zakon dat preko Mojsija samo što će ovoga puta biti zapisan u ljudskim srcima.

a ja iskreno dolazim do zakljucka da si ti u Boga pocela da verujes gledajuci predavanja Miroljuba Petrovica posto samo ponavljas njegove smesne teoloske mantre...

Evo šta jehovini svedoci čekaju i čemu se nadaju, da će vlasti početi da uništavaju crkvu:

Uskoro će se politički elementi svijeta okrenuti protiv religije dok budu ’činili [Božju] volju‘ kako bi uništili krivu religiju, koja je u cjelini hulila na ime Jehove Boga i na njegov naum.

Pokazali ste pravo lice...

Back