Jestira
Ističe se
- Poruka
- 2.268
naravno da imam ali ja nisam sveštenikA ti nemaš greha?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da imam ali ja nisam sveštenikA ti nemaš greha?
sad ćeš još i reći kako bi ja popove balvanima tuklaMisliš, zato treba da upiremo prstom u druge a spominjemo nekakve balvane?

za mene ti stihovi nisu bili nezgodni,nego za tebe zato ovoliko mrsišKakav toša? Odgovori kako su nezgodni stihovi samo "metafora" ne znače puno. Na taj način bilo šta iz Biblije možemo proglasiti metaforičkim.
jel pravoslavac onaj što slavi slavu?Biće da nisi pitala pravoslavce.
ako paze odkud onda ovoliki grh svud oko nas?Šta ne paze?
izvini ali u ovo ni malo dete nebi poverovalo
znači samo se ti krsti a onda možeš da radiš šta hoćeš,bre što ste naivni prave ste ovce za šišanje
odgovaraće on ali nije na nama ni da ćutimo i da pustimo da se zlo širi
naravno da imam ali ja nisam sveštenik
A sveštenik ne sme da ima greha?naravno da imam ali ja nisam sveštenik
Jeste.jel pravoslavac onaj što slavi slavu?
A otkud greh uopšte?ako paze odkud onda ovoliki grh svud oko nas?
Interesantno je kako izvrćete sve što kažem.Kada bi smo pričali u živo vi bi ste me zaista stavili na sprave za mučenje.Ja volim da razgovaram sa ljudima koji imaju drugačija religijska shvatanja jer je to jedan od načina da ispitujem svoje stavove.Da li vi to radite ponekad ili slepo verujete autoritetima?Samo sam malo zatalasala ono u šta vi verujete a vi ste svi kao jedan počeli da me nazivate pogrdnim imenima kao što su "sektaš","subotar" i sl.Zar se toliko plašite,zar je vaša vera tako slaba?pa dobro ja cu da verujem, a ti veruj u lazne proroke i lazne hristose.
sudis, nazivas svinjom korisnika, ocrnjavas svestenike a da nisi videla nijednog koje se k*urva, kocka ili je pijandura, pa kad dodjes pred onaj dan ti se zapitaj sta si sve radila i pricala
Ja svoje grehe ne ispovedam grešnom čoveku nego svome Ocu Nebeskom i prepuštam Mu da me vodi i trudim se da nizašta na svetu tu vezu ne pokidam.Naravno, covek u slobodi Hristovoj moze da radi sta hoce,ali ne i dokle hoce,cas naidje smrt i cao.
Zato ako covek i zgresi postoji sveta tajna pokajanja i ispovesti.dobije se epitimija i covek se ispravlja.
A sta si ti mislila, objasni kako ces ti da opravdas svoje grehe?
Oces li caru nebeskom da pricas svoje prljavstine, ili ces svesteniku koji je dobio vlast razresiti ih,ako vidi da se kajes zaista.
Mislim da nebi treba li da ćutimo kada vidimo nedolično ponašanje.Grupa ozbiljnih muškaraca bi uvek trebala da reaguje kada vidi tako nešto jer crkva je naša a ne samo sveštenička.Ali danas nema ozbiljnih muškaraca.Pa sta mozemo?
pa zašto onda sprovodi paganske običaje i priča o istim.Mene takvi razgovori ne zanimaju.Jeste.
postojaće ali kada bi sveštenici radili svoj posao kako treba ne bi ga bilo ovoliko.A otkud greh uopšte?
Grešnici će postojati do kraja vremena : Zato Hristos poredi Crkvu sa pričom o kukolju i pšenici. (Mt. 13:24-41).
Nema razumevanja bez poznavanja i poznanja Boga.
trudim se da imam razumevanje i poznala sam Bogaнемаш разумевање ил си познала бога?
Interesantno je kako izvrćete sve što kažem.Kada bi smo pričali u živo vi bi ste me zaista stavili na sprave za mučenje.Ja volim da razgovaram sa ljudima koji imaju drugačija religijska shvatanja jer je to jedan od načina da ispitujem svoje stavove.Da li vi to radite ponekad ili slepo verujete autoritetima?Samo sam malo zatalasala ono u šta vi verujete a vi ste svi kao jedan počeli da me nazivate pogrdnim imenima kao što su "sektaš","subotar" i sl.Zar se toliko plašite,zar je vaša vera tako slaba?
Ja verujem u Biblijske proroke(nikada nigde nisam napisala da verujem u neke druge proroke)i verujem u Hristosa koji nam je to Sveto pismo dao i smatram se obaveznom da branim svoja ubeđenja.
Dotični korisnik je sebi dao za pravo da vrlo pogrdno vređa moje religijsko ubeđenje a da pri tom o istom ništa ne zna i da mi na sve to postavlja privatna pitanja.Ja sam mu na to odgovorila da ne bih da bacam bisere pred svinju.Ako si čitao Bibliju znaš šta to znači.Znači nisam ga nazvala svinjom nego sam upotrebila Biblijski način komunikacije.
Lažeš da sudim.
O sveštenicima sam govorila hipotetički,nikoga nisam ocrnila mada znam neke koji svašta rade.
Zapitaj se koiko si hrišćanin.

pa zašto onda sprovodi paganske običaje i priča o istim.Mene takvi razgovori ne zanimaju.
nisam ja namerno zatalasala da bi bilo šta dokazivala,nego sasvim slučajno jer sam rekla šta mislimkazes izvrcemo, a onda si zatalasala da bi sta dokazala, a brecas se sto ti neko kaze da verujes laznim prorocima. ta fraza "slepo verovanje" meni nikad nije bila jasna, verovatno ko zna sta to znaci on ce mi i objasniti.
vera kod coveka nekad je jaka nekad je slaba, neko se i po tri puta odrekne svoje vere pa se pokaje a neko je proda za 30 srebrnjaka, tako to ide, sve je zapisano.
otkud ja znam sta ti mislis, ja samo vidim ono sto pises, a nigde nisi spomenula pre nekog primera rec "hipoteticki" nit sam vidovnjak nit prorok
ovo oko bisera i svinja i komunikacija preko biblijskih stihova je omiljena poslastica sektasa poput jehovinih svedoka i subotara u to mozes i sama da se uveris, dokazi su na ovom pdf.
pitam se uvek i navek
a ti?
Mogo ih je možemo i da ih rezimiramo jedan po jedan ali pod uslovom normalne komunikacije.koji su to paganski obicaji i ako jesu sta ima lose u tome?
nisam ja namerno zatalasala da bi bilo šta dokazivala,nego sasvim slučajno jer sam rekla šta mislim
pa zar pravoslavci ne koriste biblijske stihove u komunikaciji?
pitam se,takoreći svakog trena
Mogo ih je možemo i da ih rezimiramo jedan po jedan ali pod uslovom normalne komunikacije.
Misliš da je Bogu milo što kao narod prihvatamo paganske običaje?
Pa zavisi sta su za tebe paganski praznici.pa zašto onda sprovodi paganske običaje i priča o istim.Mene takvi razgovori ne zanimaju.
Svestenici rade svoj posao ali neki kao ti ih nazivaju paganima i nece ni da kroce u crkvu. A, slozices se, nije pristojno za svestenike da jure ljude po ulicama kao Jehovini svedoci.postojaće ali kada bi sveštenici radili svoj posao kako treba ne bi ga bilo ovoliko
kad sam ja to sveštenike nazvala paganima?Zaista bi mogao da prestaneš da izvrćeš sve što kažem.Svestenici rade svoj posao ali neki kao ti ih nazivaju paganima i nece ni da kroce u crkvu. A, slozices se, nije pristojno za svestenike da jure ljude po ulicama kao Jehovini svedoci.
kad sam ja to sveštenike nazvala paganima?Zaista bi mogao da prestaneš da izvrćeš sve što kažem.
pa zašto onda sprovodi paganske običaje i priča o istim.Mene takvi razgovori ne zanimaju.
gde ti tu vidiš reč sveštenik? ti si mi rekao da pitam starije ljude,pravoslavce a ne sveštenikeEvo ovde >>>pa zašto onda sprovodi paganske običaje i priča o istim.Mene takvi razgovori ne zanimaju.
gde ti tu vidiš reč sveštenik? ti si mi rekao da pitam starije ljude,pravoslavce a ne sveštenike
Stvarno nema smisla ovo što radiš.