Zasto ....?

cemu se klanjam?

8552151.jpg

8552157.jpg

Jel ti ovo poznato ? :rumenko:

Slika onoga sto je na nebu ::whistling:

Ima u Bibliji puno primera gde je njegov narod sluzio sliama i idolima pa ih je kaznjavao zbog toga na kraju ..jer Bog idole mrzi i gadi se od njih :)

I kako sad Bog moze da podrzava sluzenje slikama nekim koji su kao sveci ...? :malav:

To je tako kontradiktorno ...i ne uklapa se jedno sa drugim nikako :aha:

Milion puta im je objašnjeno da se ne klanja ikoni, nego onome što je na njoj izobraženo. Ali ne vredi, sekta im oprala mozak temeljito, nema njima pomoći. A i šta očekivati od ljudi koji su bili verne sluge nacista?

Pa sta ima veze ..zar nisu i oni razbojnici razapeti isto ? :malav:

Vazno da nigde Isus i Bog nisu dali taj zakon da se klanjam krstu i da ga svetim ..ostalo je ljudska masta i zelja :)

upao si u klasicnu duhovnu samobmanu...sta kaze sveto pismo...

Jer mnogi, za koje vam mnogo puta govorih, a sada i plačući govorim, vladaju se kao neprijatelji krsta Hristova; njihov je kraj pogibao, njihov bog je trbuh, i slava u sramoti njihovoj, oni misle ono što je zemaljsko"

Jer me Hristos ne posla da krštavam nego da propovedam Jevanđelje, ne mudrim rečima, da se ne obesnaži krst Hristov. Jer je reč o krstu ludost onima koji ginu, a sila Božija nama koji se spasavamo" (1. Kor.

"I da pomiri sa Bogom i jedne i druge u jednom telu krstom ubivši neprijateljstvo na zemlji

razmisli malo...sidji sa strazarske kule....

al to ne vredi nista i nije ugodno Bogu jel kapirash ?

Mogu i ja nesto da izmisllim sto mi je volja i kazem ..kroz ovu stvar postujem Boga ..i mogu iskreno u to verovati i sve

Al Bog to ne voli da radim niti zeli niti imam nagradu na nebu od tog sto radim ...to je tastina :)

Sve sto cinite u slavu bozju cinite kaze sveto pismo.......sve sto je u slavu njegovu on blagosilja.....

Ti si tako uskopljen od Crkve i tih obicaja da ne vidis istinu koju ti pisem :eek:

Bog ne voli slike i idole niti amajlije ..jer to mozes da ukapiras nekako ? :aha:

Kako onda mogu ciniti sto je Bogu ugodno ako to isto sto on mrzi ja radim i jos prizivam Boga kroz to ? :malav:

Poslednja izmena:

Back