ZASTO?

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice ove diskusije o Albancima, moram nesto da dodam.. Ne procenjujem ljude po tome odakle su i to, ali.. Posto sam jako cesto u Makedoniji, imam mnogo iskustva sa Siptarima koji tamo zive. Koga god pitate u Makedoniji, reci ce vam da njih i Cigane gotovo izjednacavaju.. Preterano su napadni, nekulturni, a mnogo podsecaju na nase Cigane kad se obuku u one lazne Armani majicice i stave kilo parfema, pa spopadaju okolo. Desavalo mi se da me prate, da jure za mnom po ulicama, da smaraju baas.. Jednom se i meni dopao jedan fizicki, jako je bio lep.. ali dzabe to kad ima nesto sto odbija u celoj toj pojavi, navalentnosti..
Ne znam, mozda se ovi koji zive u Albaniji razlikuju..ali moje iskustvo je ovo..

Sto se tice ove diskusije o Albancima, moram nesto da dodam.. Ne procenjujem ljude po tome odakle su i to, ali.. Posto sam jako cesto u Makedoniji, imam mnogo iskustva sa Siptarima koji tamo zive. Koga god pitate u Makedoniji, reci ce vam da njih i Cigane gotovo izjednacavaju.. Preterano su napadni, nekulturni, a mnogo podsecaju na nase Cigane kad se obuku u one lazne Armani majicice i stave kilo parfema, pa spopadaju okolo. Desavalo mi se da me prate, da jure za mnom po ulicama, da smaraju baas.. Jednom se i meni dopao jedan fizicki, jako je bio lep.. ali dzabe to kad ima nesto sto odbija u celoj toj pojavi, navalentnosti..
Ne znam, mozda se ovi koji zive u Albaniji razlikuju..ali moje iskustvo je ovo..

tacno ne podnose ih Srbi,Crnogorci,Makednoci i Grci i preziru ih, tuzna je njihova sudbina :sad2:

arnauti zaostali...

Posto ste se dohvatili Albanaca a tema jos aktivna, evo da dodam nesto.

Zivim u naselju koje je po njenom stanovnistvu multietnicko. Kuce i stanovi su otprilike poredjani po sredecem redosledu: Crnogorac, Srbin, Albanac, Musliman, Crnogorac, Srbin, Albanac, Musliman i tako dalje. Nikad nijesam gledao po nacinalnoj pripadnosti kakav je ko, a najvise negativnog iskustva sam imao upravo sa mojim Crnogorcima, dok sa pripadnicima ostalih nacija skoro da nijesam imao nista lose.

Da li sam to samo ja ili uvek prilazimo devojkama jer hocemo sex? Ma **** devojku ako je ova bolja macka od te!:mrgreen: Ovo je bilo indirektno saopstavanje sledeceg prilaze ti momci jer hoce da te kmh,a to sto je tako cesto mora da ima neku pozadinu i mora da postoje neke price khm,khm!

Ja cu ti zaista reci o cemu se radi!
Lepo izgledas za svoje godiste i verovatno si lepsa od devojki koje doticni momci imaju,pa su krenuli da varaju svoje devojke sa tobom! A sad drugi deo price lozis se na likove koji su kao neke baje,macho tipovi a sa tim ces se opeci mnogo,od njih samo mozes dobiti sex i oni te ostave ili te ostave ako ne das i idu dalje jer imaju dosta devojki koje mogu da osvoje na jen dva! Dovoljno je da kazu ja sam taj i taj ,cak i da ne pricaju nista oni su osvojili devojku-klinku! Verovatno je taj lik hteo samo sex po nacinu kako te je "zaveo",a to da se smejete zar to uvek ne radite? Uvek volite da se neko glupira i zasmejava vas,to mu dodje kao pred muvanje!
Naravno....svrha svakog prilaska je sex....samo neki sex traje mesec dana, neki par godina...ona očigledno hoće onaj od par godina...xD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back