ZAŠTO ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
admin:
Postovani,

cilj je da forumi pod kategorijom 'Licni kontakti' sluze svrsi zbog koje su postavljeni.

Posto su se ipak razvile neke diskusije i okupile neke grupe ljudi, nema smisla brisati te teme, pa sam ih prebacio u Svastaru, jer Svastara postoji za one koji nemaju nista konkretno da napisu na nekim postojecim forumima.

Ne znam zasto neki ovde uzimaju za pravo da prisvajaju sebi forum Svastara i ponasaju se kao gazde, ali nadam se da to posle ove poruke vise nece raditi.

Pozdrav
Poštovani,

'ajde dobro, ali da ih STROGO upozoriš da se OVDE previše ne šire !!!

Pozdrav

...svastara je podforum sa dusom...
...forum koze i robota...duple kleke i osobe iznad...batka_mije i banegada...
...tu sam i ja...niko ne sme da vas dira...:)

...novima:recite tko ste i bidite fini...
...starima:zasto stojite na vratima?...ajmo malo ka sredini,ima mesta za sve...

Fin Giran:
Филмском производњом и дистрибуцијом очаја, бавили су се, по казни, увређени што су их њихови другови уклонили из дневне политике. О њима се са мешавином дивљења и гађења шапутало:
- Да све време нису јели "ОНО", могли су да буду регистровани чланови - за пример! :D :lol:

П.С. Шабане, каже се разбежала... тинтара ти се разбегла :lol:
Narednog dana, svedoci su se sastali u restoranu ZAŠTO... o zašto :smile: Za nekoga ko nije znao šta je posredi... bili smo grupica lepo vaspitanih frendova, koja je čavrljala o vremenu, politici i usedelicama... sve dok ti nisi popio jedan pravi-pravcati, nefingiran ban :mrgreen:

Ja moram da pohvalim administratore i modelatore.Naime, otvarala naizgled slicne stare teme na "ljubav i seks"da bih nasla jednu temo o kojoj sam se nesto setila da napisem, i videla sam da su pravilno ostale otkljucane teme koje su vrlo slicne, ali su ipak razlicite.

kojote:
Narednog dana, svedoci su se sastali u restoranu ZAŠTO... o zašto :smile: Za nekoga ko nije znao šta je posredi... bili smo grupica lepo vaspitanih frendova, koja je čavrljala o vremenu, politici i usedelicama... sve dok ti nisi popio jedan pravi-pravcati, nefingiran ban :mrgreen:
Ma, TI si bio posebno LEPO VASPITAN, ali tek posle sedativa i elektrošokova, na intervenciju pola članica foruma " Ljubav i sex " !!! :lol:

?:
i zasto ima zato a ja nemam nista
Kako nemas nista?

"You got life, mother
You got laughs, sister
You got freedom, brother
You got good times, man

You got crazy ways, daughter
You got million-dollar charm, cousin
You got headaches and toothaches
And bad times too
Like you