Zasto?

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.601
Kao sto rekoh na prethodnoj temi..sam sebi dadoh ideju za temu :D

Zasto je normalno i cool placati internet, bioskopsku kartu, ulaznicu u muzej itd..itd.. ali ne i seks?
Ako kazes da to radis odmah te gledaju drugacije i ispod oka... a jos gore ako kazes da zaradjujees tako a recimo sasvim je ok da zaradis tako sto peres prozore..ali oprati nekome djoku je vec ..auuuu sta ti radis :D
da li smo postali licemerno drustvo?

Зар није јадно видети да мушкарац мимо новца не може да освоји жену? Под овим не мислим само на проституцију, већ и на разне варијанте плаћања које имају за циљ да се дође до секса.

Зар није јадно видети да мушкарац мимо новца не може да освоји жену? Под овим не мислим само на проституцију, већ и на разне варијанте плаћања које имају за циљ да се дође до секса.
mislis da ne placas zensku time sto je izvedes na veceru, bioskop i pice? :think: :mrgreen: to je prihvatljiv trosak ali konkretno cusnuti 50€ u ruku nije?

Zasto je normalno i cool placati internet, bioskopsku kartu, ulaznicu u muzej itd..itd.. ali ne i seks?
Ako kazes da to radis odmah te gledaju drugacije i ispod oka... a jos gore ako kazes da zaradjujees tako a recimo sasvim je ok da zaradis tako sto peres prozore..ali oprati nekome djoku je vec ..auuuu sta ti radis :D
sad mi dade ideju da se setim da sam gledala neki film u kome žena mora da radi ne tako sjajan posao ali je to jedino radno mesto u tom trenutku pritom je toliko dobra u tome i ima tako nežan a čvrst dodir da su se muškarci navadili pa čekaju red da ga stave u njenu belu ručicu.
znači žena se bavi drkanjem
to joj je profesija
i sjajna je u tome stvorio se red. ne sećam se kako se film zvao neka b produkcija ...

drugim rečima
nije sramotan nijedan posao koji te lebom rani. to je poenta

Pa ima nas koji nemamo drugi put nego da platimo
jbg

drugim rečima
dok je posten

jer po tvom bi ispalo da nije sramotno ni botovanje
nekog i to hlebom rani zar ne...

nemam nista protiv onih koje to rade ,i to je postenije od lopovluka kradja...
no opet cestit covjek ima onu u sebi ''moje tjelo i utroba nije kafana da ulaze izlaze usput se ispovracajuci''

vise sam odgovorio na temi autoru na ono da je odlazak u bioskop na veceru isto trosak kao i trosak sa prostitutkom...
time se ostale zene devojke stavljaju maltene u isti kos sa onim koje prodaju tjelo...

mislis da ne placas zensku time sto je izvedes na veceru, bioskop i pice? :think: :mrgreen: to je prihvatljiv trosak ali konkretno cusnuti 50€ u ruku nije?
Zato sto ne ide na fakturu i nemas jasnu predstavu koliko je sve. Pa ovako ispadne da je simbolicno. A ovamo koliko likova vidim: pa bioskop (koliko je? 1k dinara ovaj klasican, nisam davno bio), pa vecera? bez 1.5 k obrok i pice je minimum, a obicno bude 3-4 hiljade po proseku. Izlasci ovako kafe pica0 jos magare izvodi nju i njene isprazne drugarice vikendima, saberi :). Dalje, te dileje se cesce uvuku u tu njenu klopku - ja nsiam laka, ne padam na prvom dejtu, pa onda saltaju tikete vise puta. Njega sve to na jednu izadje najmanje 100 do 200 evra i onda mu ona kaze: waa? kako se usudjes? ja sam sve ovo shvatila drugarski i sto si kavaljer. I onda ajd ponovo s drugom i tako ih obrne ko zna koliko dok ne dobije medioskritetski seks.
ahahahahahaha haaaaaaa

У нормалним односима то није трошак већ задовољство. Но, ако је једини начи на који долазиш до секса... То је онда за жаљење.

Najgore teme otvaraš kad predugo ne ebeš. Zeznuo si i Senseia. Daj račun da ti uplatimo jednu, ne peglaj se bioskopima, muzejima..

Zato što je ... protivzakonito?

sad mi dade ideju da se setim da sam gledala neki film u kome žena mora da radi ne tako sjajan posao ali je to jedino radno mesto u tom trenutku pritom je toliko dobra u tome i ima tako nežan a čvrst dodir da su se muškarci navadili pa čekaju red da ga stave u njenu belu ručicu.
znači žena se bavi drkanjem
to joj je profesija
i sjajna je u tome stvorio se red. ne sećam se kako se film zvao neka b produkcija ...

drugim rečima
i strucnjak se uvek prepozna i napravi se red kod njega

kao za burek na drugoj temi
:mrgreen:

У нормалним односима то није трошак већ задовољство. Но, ако је једини начи на који долазиш до секса... То је онда за жаљење.
imas ljude kojima je to najjedonstavnije, bez obaveze ...

Back