- Poruka
- 131.927
Kao sto rekoh na prethodnoj temi..sam sebi dadoh ideju za temu 
Zasto je normalno i cool placati internet, bioskopsku kartu, ulaznicu u muzej itd..itd.. ali ne i seks?
Ako kazes da to radis odmah te gledaju drugacije i ispod oka... a jos gore ako kazes da zaradjujees tako a recimo sasvim je ok da zaradis tako sto peres prozore..ali oprati nekome djoku je vec ..auuuu sta ti radis
da li smo postali licemerno drustvo?
Zasto je normalno i cool placati internet, bioskopsku kartu, ulaznicu u muzej itd..itd.. ali ne i seks?
Ako kazes da to radis odmah te gledaju drugacije i ispod oka... a jos gore ako kazes da zaradjujees tako a recimo sasvim je ok da zaradis tako sto peres prozore..ali oprati nekome djoku je vec ..auuuu sta ti radis
da li smo postali licemerno drustvo?
to je prihvatljiv trosak ali konkretno cusnuti 50€ u ruku nije?
. Dalje, te dileje se cesce uvuku u tu njenu klopku - ja nsiam laka, ne padam na prvom dejtu, pa onda saltaju tikete vise puta. Njega sve to na jednu izadje najmanje 100 do 200 evra i onda mu ona kaze: waa? kako se usudjes? ja sam sve ovo shvatila drugarski i sto si kavaljer. I onda ajd ponovo s drugom i tako ih obrne ko zna koliko dok ne dobije medioskritetski seks.