Zašto zimovanje?

Мени ништа није досадно, ни море ни планина. И могла бих се развлачити недељама.
Досадни ми је путовати на 3 дана где си више у путу него на одредишту. И досадно ми је чварење на плажи на 40 степени, оно сунчање ради боје.
Али волим и море и снег и могу и саму себе да забавим :lol:

Ma, kao, noćno probaš.
Kao i noćno kupanje na moru.

U brate, u 6 haha..pa ni čika Jova od 83 god se ne budi tad da ide na stazu.
Ništa ti dečaci i alkohol uveče? Haha...
Jednom nam stala žica na noćnom skijanju, to je bio kraj za mene noćnog skijanja...al zato danju, zmaj sam.
Moji "dečaci" čim otvore vrata i vide sneg,...ne izlaze iz kuće! :hehe:
Ne bi išli na skijalište, ni da im plate.
Leti na more ili u neki kamp i to je to.
Meni je pok.stric bio instruktor skijanja, pa su me forsirali još kao malu.
Na bord se nikad nisam ni usudila. To su staze za "kamikaze".😁
Ne smem ni da gledam.🙈

Nocno skijanje je dozvoljeno samo na osvetljenoj pisti. Ne svuda. :)
Ne isplati im se da osvetle sve piste, jer je uvece malo ljudi koji bi se skijali.
Kao sto je Manastirka vec napisala u toku noci je na planini veoma hladno. Dobar skijaski/zimski donji ves („dugacke gace“ and co. :D) dosta pomaze, kao i samo kretanje, ali je razlika izmedju nocne i dnevne temperature velika.
Neke planine imaju i staze sa sankanje. Dugacke 3-4, 5, pa cak i 8km. Tu je uvek vriska i cika u jako je zabavno. :D Obicno imas semafor koji iz sigurnosnih razloga odozgo regulise polazak sa sankama.
Seticu se jos necega. :)

Ma, kao, noćno probaš.
Kao i noćno kupanje na moru.

U brate, u 6 haha..pa ni čika Jova od 83 god se ne budi tad da ide na stazu.
Ništa ti dečaci i alkohol uveče? Haha...
Jednom nam stala žica na noćnom skijanju, to je bio kraj za mene noćnog skijanja...al zato danju, zmaj sam.
Ја у 6-7 идем на плажу, хаха... Пре свих пензионера. Када је море као огледало и моје само моје :lol:
И остајем последња. Али зато правим паузу по оној грозоморној врућини.

Виш колико смо ртауличити. :heart: : Дао би сво скијање на свету за један скок падобраном на топлој дестинацији. :lol: :
E, ne bih to.
Skakao sam sa rođakom padobranom iz sportskih aviona, al negde sam nahvatao strah. Otišlo u podsvest. Radije bih vozio neki avion, tu nemam uopšte frku. Čudno, al ne bih ni bandži, ni skokove, ni padobran :/

More više volim od skijanja.
Letnje sam dete, možda zbog toga.
E, idem i dalje na bazen konstantno. Mislim to mi je sport rekreacija za po kući : )

I voleo BiH da imam svoju barku ili jedrilicu. To maštam da imam.

Gledao sam obuku za skippere.
Ovde kod nas u BG
Deru. Mnogo skupo.
Možda mi Mardž sredi nešto na Paliću, tamo isto ima obuka, mislim.....

E, ne bih to.
Skakao sam sa rođakom padobranom iz sportskih aviona, al negde sam nahvatao strah. Otišlo u podsvest. Radije bih vozio neki avion, tu nemam uopšte frku. Čudno, al ne bih ni bandži, ni skokove, ni padobran :/

More više volim od skijanja.
Letnje sam dete, možda zbog toga.
E, idem i dalje na bazen konstantno. Mislim to mi je sport rekreacija za po kući : )
Jel se nešto desilo ili, onako?

Ovde kod nas u BG
Deru. Mnogo skupo.
Можеш и када одеш на море негде. Мој син има дозволу за бродић до 20 или нешто више м, заборавила сам од 17. године. У ХР је полагао са другим странцима. Не траје та обука дуго.

Evo npr. dnevna karta za odrasle ove sezone košta 42 km (21 euro). Ako u porodici četveročlanoj skijaju svi to je fina cifra za nekoliko sati skijanja. Može se kupiti i poludnevna, sedmična, sezonska ali i dalje ostaje skupo da bi to radio onoliko koliko želiš i voliš.
vi skijaši ste bre mlakonje pravi rekreativci bi se vraćali pešice na vr staze. sportski pozdrav!

Ovde kod nas u BG
Deru. Mnogo skupo.
Ćerka trenira jedrenje, ide i na neka takmičenja, ma to su sve čudaci, sve opušteno i ima sto "kade" što bi rekle babe. Sin je prošao neku obuku ali mislim da ništa nije primenjivo naučio jer je jednom prilikom ostao na sred jezera bez vetra sa jedrilicom od 12 m pa je veslao jer nije bilo pomoćnog motora. To po meni skiperu ne sme da se desi.

Back