Zasto zene...

Nikakvi klošari nisu dobrodošli. Ni s tetovažama, ni bez njih. Klošari ne poštuju nikoga, pa tako ni svoje drugarčiće klošare. Zašto?
Zato što su to šta jesu.

Ako su postovani uvijek su dobrodosli.A ti kao i svaka zena imas taj esencijalni problem da shvatis da ono sto su tvoji kriterijumi,vaspitanje,sredina u kojoj si odrasla,uzore koje si imala itd ne odredjuje tebe nikako u izboru partnera vec te determinise bioloski narativ vrijednosti preko kojeg su zene evoluirae od praistorie pa do ovog 21 vijeka u kojem zivimo.Zato tvoj komentar koji si dala je ono sto ti svjesno mislis ali sve zene se na svijetu razlikuju po onome sto misle odnosno po svjesnom.Ali u podsvjesnom nivou sve zene su iste kao i muskarci,ono sto nas razlikuje jeste svjesni um a tu su nam nivo obrazovanja,sprema,fizicki izgled, roditelji i vaspitanje koje su nam dali knjige koje smo citali sve ono sto formira nasu svijest i misljenje.Biranje partnera nije proces svjesnog uma niti ijedna zena bira na osnovu, misljenja,osjecaja i uvjerenja iako je svaka ubijedjena da ona bira svjesno,ne pita se nista.Automatizovane su zene da biraju bioloski podsvjesno partnere.Intuitivno i refleksno biraju partnera a da toga nisu ni svjesne.Tako i psa biraju

Zato neke zene kazu,ne znam sta mi bi pa izabrah ovog lika,ili kao narod kojem su puna usta o tome kako zele casnog vodju koji ih razumijeko njihove probleme i koji ce samo za narod raditi,a onda izaberu nesto skroz suprotno drugi profil osobe

Ako su postovani uvijek su dobrodosli.A ti kao i svaka zena imas taj esencijalni problem da shvatis da ono sto su tvoji kriterijumi,vaspitanje,sredina u kojoj si odrasla,uzore koje si imala itd ne odredjuje tebe nikako u izboru partnera vec te determinise bioloski narativ vrijednosti preko kojeg su zene evoluirae od praistorie pa do ovog 21 vijeka u kojem zivimo.Zato tvoj komentar koji si dala je ono sto ti svjesno mislis ali sve zene se na svijetu razlikuju po onome sto misle odnosno po svjesnom.Ali u podsvjesnom nivou sve zene su iste kao i muskarci,ono sto nas razlikuje jeste svjesni um a tu su nam nivo obrazovanja,sprema,fizicki izgled, roditelji i vaspitanje koje su nam dali knjige koje smo citali sve ono sto formira nasu svijest i misljenje.Biranje partnera nije proces svjesnog uma niti ijedna zena bira na osnovu, misljenja,osjecaja i uvjerenja iako je svaka ubijedjena da ona bira svjesno,ne pita se nista.Automatizovane su zene da biraju bioloski podsvjesno partnere.Intuitivno i refleksno biraju partnera a da toga nisu ni svjesne.Tako i psa biraju
A mačke?

Macke kao i zene biraju kao narod vlast a muskarac svaki treba da tumaci zenu ne kao vilu neku ili ratnicu itd to je stranputica tako gledat zenu, vec svaku zenu treba da tumaci kao politcara,jedno govori,drugo misli a trece radi.Samo sto kod realnih politicara je to svjesno,dok kod zena je nesvjesno to i ja to uopste ne gledam kao nesto negativno kod zena,to je njihova biologija i ja to postujem

Biranje partnera nije proces svjesnog uma niti ijedna zena bira na osnovu, misljenja,osjecaja i uvjerenja iako je svaka ubijedjena da ona bira svjesno,ne pita se nista
Ne slažem se.
Automatizovane su zene da biraju bioloski podsvjesno partnere.Intuitivno i refleksno biraju partnera a da toga nisu ni svjesne
Ovo zvuci zastrašujuće.
Takođe, smatram da možda neke žene tako biraju partnere. Ne sve. Ne ja.

sada samo napipavaju situaciju, i smišljaju odgovore
žena kada ćuti je naj opasnija , ne sviđa mi se ovo njihovo ćutanje
jao si ga nama kada nagrnu
9d909a1dc2a5d5262b6b2bcc3ae0522f.jpg

Back