Zašto žene vole švalere xD

Опет због других жена. Ни једна поштена жена неће себи да дозволи да не буде са јебачем најбоље пријатељице или непријатељице.
То је тешко разумети јер жене нису комплексна бића лол...

ma znas s kim imas posla... to je ekvivalentno onoj temi "zasto muskarci vole qrve" - nije da ih volimo ali su zabavni, i kad nam je samo do seksa, za to su ok.
kvalitetno risetovanje i zdravo, sta ce nekom takav tip.
tj, zaljubljuju se valjda mladje ili neiskusnije zene, mi preko 30 bi trebalo da znamo ko je za sta.

i tad...vjeruj...švaler se namiriše...samo što nisi 100 % sigruan pa moraš rizikovati

Ako si u tako nesto 95% sigurna, ne vidim logiku u ovom "moras rizikovati". Valjda je logicnije da se distanciras, ako si procenila da su sanse da nije od tih 5%. :think:

ma znas s kim imas posla... to je ekvivalentno onoj temi "zasto muskarci vole qrve" - nije da ih volimo ali su zabavni, i kad nam je samo do seksa, za to su ok.
kvalitetno risetovanje i zdravo, sta ce nekom takav tip.
tj, zaljubljuju se valjda mladje ili neiskusnije zene, mi preko 30 bi trebalo da znamo ko je za sta.

Eeeee....kad bi to bilo tako u praksi.
Zapitaj se sama koliko njih znas koje su se zaj*bale? ;)

pa bas sad razmisljam, preko 30 i ne znam nesto... ajde mozda razvedene zene koje su dugo bile u braku pa i nemaju neko iskustvo. inace ne znam ko se prima na njih, ono bas da padne. to su standardne zvake, provalis ih brrrzo :lol:

Ti se druzis sa drugacijim zenama tj. poznajes drugacije, pretpostavljam.

Ja znam za vise primera....ono nadaju se necemu, valjda da ce lik zbog njih da ostavi zenu itd. I tako godinama....

svaleri sluze za seks, zabavu, izlaske a ne za dramaticnu filmsku ljubav do kraja zivota uz vino, sampanjac i kamin u hladnim zimskim nocima :mrgreen:
ali koja ne zna da proceni koji je muskarac za sta, bolje da se u startu ne petlja sa njima jer ce zavrsiti slomljenog srca, ponosa i sujete :)

Back