Zašto žene seks smatraju degradiranjem njih samih?

Leto, jutro, postaje ponovo toplije. Plaza, suncanje, mirisi, vetar, poljubac padne tik iznad kolena, malo ka unutra,, otvori joj pore i upiju tu nadrazujucu senzaciju koja se razlije svuda po kozi u valovima sladostrasca.
I onda joj se nasmeje i pozove u vodu. A njoj ostane taj vlazan otisak, poput obecavajuceg talismana, od kojeg joj srce zagra i pozeli sta sve jos ispunjujuce moze da se desi. Ustade, vetar joj prosara kosu, topla jeza niza ledja i pogleda ka vodi.

Али шта радити ако је то већина..

Ја желим да испоштујем туђе жеље. Али збуњен сам кад налећем од стране жена час на једно, час на друго, и то на супротстављена мишљења и то још која су агресивна и са паљбом ако се не испоштују. Ако се прилагодиш на једно што кажу не ваљаш (уз разне увреде), ако на нешто што кажу друго опет не ваљаш.

Њима су можда потребни мушкарци који су подвојене личности или који су мазохисти (али који не смеју да уживају у мазохизму), и морају да буду некако недоминантно доминантни. Пре пола сата сам опет по ко зна који пут налетео на две супротстављене женске захтеве које ако неки мушкарац не испоштује он "тражи слушкињу, неамбициозан је, површан, паћеник, импотентан, мамин син" и сл.

Крећем се по разним местима на интернету јер ту се види баш право њихово мишљење јер не морају да се прилагођавају никоме, а и наслушао сам се разних женских прича из којих би се ово закључило, оне не воле секс, то им је понижавајуће, "дају" мушкарцима и истрпе их само ако им нешто треба. Ммоги мушкарци би волели да имају само секс али су их жене осудама научиле да је то искоришћавање, и овде сад исто наилазим на супротна мишљења, мада недостатак секса код мушкараца је јасан знак да жене не желе и то није због лошег секса него не дају ни прилику да се мушкарци покажу.
To što opisuješ je upravo jedna od metoda manipulisanja.

Нпр. због разних прича "само хоће да ме искористи". Али ово је узрок већине компликација у мушко-женским односима, колико је небројено људи који су привлачни и секси једни другима и уздржавају се због тога и пате.
Vecinom je to istina.Muskarci prave statistiku,sa koliko ce zena spavati,a ne razmisljaju,da li ce se neka od njih uvrediti,jer verovatno ocekuje vise od jednog odnosa.

Vecinom je to istina.Muskarci prave statistiku,sa koliko ce zena spavati,a ne razmisljaju,da li ce se neka od njih uvrediti,jer verovatno ocekuje vise od jednog odnosa.
Žene uopšte ne smatraju seks (ni za jednu noć, uopšte) za nekakvo “degradiranje”: to se najprostije zove ‘uterivanje krivice’ i podizanje sopstvene cene u očima lakovernih. :kafa:

Muškarci mogu ispuniti ženina očekivanja i pružiti više od jednog odnosa, ovi što vode statistiku i nabijaju recke nisu muškarci nego dripci :manikir: a na ženi je da se potrudi takve prepoznati i eliminirati u startu

I druga strana se bavi statistikama, ali u njih ulaze samo, jedino i isključivo muškarci koji su poželjni (što) većem broju žena. Što je poželjniji drugim ženama to mu je vrednost u ‘statistici’ veća.

I druga strana se bavi statistikama, ali u njih ulaze samo, jedino i isključivo muškarci koji su poželjni (što) većem broju žena. Što je poželjniji drugim ženama to mu je vrednost u ‘statistici’ veća.
To su ti one fore kao muskarci se hvake okolo koliko su hebali i sl a zene joook. A u stvari je obrnuto. Znaci sa ortacima ako sam na tu temu ukupno 3x popricao, a ovamo, evri grl ever, spavas s njom, jos ako uradite nesto kinki, odmah drugarice prve zadirkuju i nju i tebe, sestra, rodjaka, komsinica ova ona. Ma murs bre.

To su ti one fore kao muskarci se hvake okolo koliko su hebali i sl a zene joook. A u stvari je obrnuto. Znaci sa ortacima ako sam na tu temu ukupno 3x popricao, a ovamo, evri grl ever, spavas s njom, jos ako uradite nesto kinki, odmah drugarice prve zadirkuju i nju i tebe, sestra, rodjaka, komsinica ova ona. Ma murs bre.
osećaš se jeftino :lol: :rotf:

Jeste to obostrano,ali mislim da se muskarci vise hvale po tom pitanju,nego zene.
Žene striktno pred drugim ženama i isključivo uslovima poželjnih muškaraca. O ostalima se samo ćuti ili se slože da je bila nekakva greška. Sve pikanterije o ženama u životu sam saznavao od devojaka i po neke drugarice koja je morala da za valja neko društvo nečim što je čula o nekoj drugarici neke svoje drugarice.

Žene striktno pred drugim ženama i isključivo uslovima poželjnih muškaraca. O ostalima se samo ćuti ili se slože da je bila nekakva greška. Sve pikanterije o ženama u životu sam saznavao od devojaka i po neke drugarice koja je morala da za valja neko društvo nečim što je čula o nekoj drugarici neke svoje drugarice.
To pricanje drugarice,nikada nisam shvatao ozbiljno.I ako sam hteo da budem sa nekom,uopste me nije interesovali,s kime je bila pre mene.To je bilo normalno dok sam bio mladji.

Back