Зашто? Да ли им то не причињава задовољство? И зашто је то у толикој мери изражено?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkud ti ovo misljenje?Зашто? Да ли им то не причињава задовољство? И зашто је то у толикој мери изражено?
Нпр. због разних прича "само хоће да ме искористи". Али ово је узрок већине компликација у мушко-женским односима, колико је небројено људи који су привлачни и секси једни другима и уздржавају се због тога и пате.Otkud ti ovo misljenje?
To je nekad bilo, sada je vreme slobodne ljubavi, menja se svest ljudi.Нпр. због разних прича "само хоће да ме искористи". Али ово је узрок већине компликација у мушко-женским односима, колико је небројено људи који су привлачни и секси једни другима и уздржавају се због тога и пате.
slagale teЗашто? Да ли им то не причињава задовољство? И зашто је то у толикој мери изражено?
Auto - Prekidacem to zovem. Imaju te skokove u reakcijama.Зашто? Да ли им то не причињава задовољство? И зашто је то у толикој мери изражено?
brate zene vole da si fin i kulturan i smiren i stalozen i zabavan i sta godAuto - Prekidacem to zovem. Imaju te skokove u reakcijama.
Na pr prvi utisak. Pogresna rec ili govor tela. Kod nas to nije tako jer nemamo jedan usadjen mehanizam koji one imaju iz pra-vremena. Potreba da se oseti bezbednom. A i danas je ta potreba jaka. Ipak si ti krupniji od nje i zato joj je potrebno da te "skenira" da pronadje moguce obrasce ponasanja zbog kojih ce biti ugrozena njena bezbednost. Izmedju ostalog, to je i ako ostane trudna a muzjak zapali i ostavi je sa detetom. U vreme pecinskih ljudi bilo je veoma sirovo. Otud tebi na pr onaj iskonski strah od prilaska. Na pr kod pecinskih ljudi retko pronadju citavu lobanju muskarca u zrelijim godinama. Dakle pridje pogresnoj zenki iza njega grupa sa kamenicama mu razbiju lobanju. I danas se te stvari na zalost desavaju. Ok, to je praiskonski mehanizam. Danas ide u iracionalno a cesto i manipulativno.
rekao ti je da ti je sluzio samo za sexNe poznajem zene sa ovakvim stavom.
Ipak, znam jednog muskarca koji me je optuzio da sam ga samo sexualno iskoristila....![]()
femkaju se ko seljacka mladaНпр. због разних прича "само хоће да ме искористи.
pa zaljubjo seNismo imali nista, bukvalno i jeste bio sex na jedno vece.
Izgleda da je on ocekivao vise, pa se nismo razumeli...
Ali kako iskoriscen ako je i njemu bilo lepo?
Vole da, mozda su perverznije i od nas. Medjutim tu imas generalno dve kategorije, po meni ,muskaraca sa kojima ce spavati.brate zene vole da si fin i kulturan i smiren i stalozen i zabavan i sta god
u seksu je druga prica
vole da se rastavljaju
ko i ti sto volis
sigurno neces neku mlaku anemicnu polupokretnu katatonicnu
Vole da, mozda su perverznije i od nas. Medjutim tu imas generalno dve kategorije, po meni ,muskaraca sa kojima ce spavati.
Prva je uzbudljiv sa kojim su im ganglije popustene i hoce sve
Drugi je provajder. Muskarac kojeg kritikuju, ne vole im drugare, ne vole im mamu i tatu, ne vole im kako se oblace, ne vole njihove viceve, kako nije fin na forumu i seks je takav. Nemoj ovako, nemoj onako. Ne po meni, ne po odeci, svrsi u wc-u.
malo je rastavljas a kad se zadises onda uprilici senzualni spori momenat sa pogledom u ociI kada taj muskarac hoce da je sljisne po dupetu i pocupa za kosu, to je za njih degradirajuce. A ovaj drugi - odnosno, veomaaa napaljujuce.
Pa naravno, ako se kojim slucajem zbuni i pomisli da si druga kategorija, sledece sto moze je da gleda kako strasno rasturas drugu i ceka rezultat ispod pozudno ustima i moli da kane na ciniju. Inace ide u azil.budi lep budi jak za sve druge mrak
budi pravi madafak
a ta sto je gadljiva na ***** nek ide u dupenavasar u kupus
Ma nije sam sex degradiranje. Nego posebno ako je žena neiskusna ili osetljiva itd, ali i inače, ne želi da joj se desi da je neko loše tretira za vreme ili posle sexa, a velika je verovatno ća. Loše u smislu da joj ne bude kako je očekivala ili da je on bio grublji nego što želi, ili da će je posle prezreti i ne zvati više, odbaciti, ismejavati pred drugima. Potrebne su joj garancije da joj se to neće desiti. Jer nekako je fizička priroda sexa da žena muškarca prima u sebe i na sebe. I tu je vrlo osetljiva šta će biti s tim. Dovoljno je par loših iskustava i eto.Зашто? Да ли им то не причињава задовољство? И зашто је то у толикој мери изражено?