Zašto žene plaču?

aj, uzhas, zhivot mi se smuchio sad :lol: ne pominji mi meso fuj :lol:
galebchicju a shta cjesh ti ovde, nisi zhena :lol: nego dobro, mozhda si vredan pa chistish i seckash luk chesto:lol:
pa si tuzhan , onda...pa plachesh pa si ljut pa ja pricham gluposti :lol:

brbljiva_kisa:
Ne mogu da kazem da volim da placem.
Ali i to je za ljude. Pa placem.
Placem i to su uvek iskrene suze. Posle mi je malo lakse.
Placem sa razlogom i bez...
A posle suza treba da dodje - smeh.

------------------
Kisa *sa razlogom

bash si lepo srochila ono shto sam ja htela da kazem:D:D:D
Pozz za tebe...:-):wink:8-)

Betty:
e,maco, pitaj lekare šta ti je to i ima li ikakve pomoći..mislim, baš je dosadno da stalno plačeš :roll:
I saznaj kako to eventualno utiče na bebsa, da ne bude depresivan možda u rl :shock:
Neće moj mačak da bude depresivan U RL:razz: :lol: Ni mama ni tata mu nisu depresivci, nego veseljaci:wink:
Nisam ja tako preterano TUŽNA, samo suze tako cure bez reda i obzira:roll:

E, a kako misliš u rl... Jel' i on sad u vr:razz:

mackica ns:
Neće moj mačak da bude depresivan U RL:razz: :lol: Ni mama ni tata mu nisu depresivci, nego veseljaci:wink:
Nisam ja tako preterano TUŽNA, samo suze tako cure bez reda i obzira:roll:

E, a kako misliš u rl... Jel' i on sad u vr:razz:

ma pusti beti, beti nema pojma :lol:
pa jeste...u vr...pa zar nije? Na neki način? :P
Joj, sve sam pomešala :D
to je od estrogena 8)

Draga Strujo,

Možda se pitaš zašto baš tebi pišem ovo? :) Pa, ti tvrdiš da sam romantičar, a ja dodajem na to i njanjavi. Nisam neka tanana dušica, možda više plačipi(biiip). Priznajem. Znaš kad sam još na ivici suza? Na venčanjima. Ozbiljno. Takne me ta radost koju vidim i osećam. Suze radosnice. Zadržim ih, nekako. Nema smisla, naročito kad sam kuma. :) I kad gledam decu, razgovaram ili se igram sa njima, i tad sam na ivici da isplačem čitavu reku. Volim onu njihovu otvorenost, jednostavnost, prijemčivost, crno-belo poimanje sveta. :)

Bilo je i onih čudnih, teških dana i noći. Tad sam plakala da se pokrijem suzama, da ih hladnoća zaledi u oklop bez pukotine. Znam da me razumeš, makar i ne pravdala to. Dobro znaš da mi to treba, čak i one ubistvenošiljate ledenice. :|

P.S. Još nešto da ti kažem. Boli me tjoshak šta će ko misliti posle ovih reči. Jesam plačipi(biiip)! Pa, šta?! :p

kad ja tamo a ono ja! ne ne draga,samo je jedna tanana ! mi ostale smo placljive, jer smo nejebane, nedojebane, prejebane, sjebane ili zajebane.u svakom slucaju zbog nekog seksa.tako kaze veliki manitu!
ja tebe volim i mislim da bi trebalo da budes loma surovija, tek zbog sebe, da ti bude lakse.ali to je opet vidjenje iz mog ugla. neprimereno i nepristojno je davati bilo kakve savete,bilo kome.ja ne placem na svim svadbama, ali na nekima ridam.ne znam zasto je tako.i zasuzim cesto kada me razneze deca.bas kao i ti.i sve je to normalno i sve je to u redu.i pusti mene ne slusaj me.ne znam ja bas nista.

prijatelji jesu vazni;)

a svi smo ono sto smo...i mozda naucimo da sebe volimo bas take, loode, placljive, tople nezne, grube, zanesene, omamljene, jebene, prejebane, zajebane, otete, proklete:D saljive ranjive blesave mudre danasnje..nocasnje:-)

ali, ni slucajno me ne shvatati ozbiljno...ni ja ne znam bas, bas nista...:wink:

Back