Zasto zene nece da pridju?

Said Al-Shaikh

Primećen član
Banovan
Poruka
735
Bulje, smiskaju se, padnu u neki poluzatvoreni ocni trans, pipkaju, al nece da kazu jednu jedinu yebenu rechenicu od koje pochinje sve (sem ako ne skupi hrabrost pod uticajem substanci).
Sto su zene kukavice, kolege i nase gosce koleginice?
Sta ti je bre? Koj ti je moj?
- - - - - - - - - -

sto mi moramo da radimo sve a zenski kukavicluk je nama sasvim prihvatljiv a ne odbojan kao sto je nas kukavichluk odbojan njima?

Poslednja izmena:
ocu da pijem pivo za shankom i na osnovu mog izgleda da mi prilaze ******. imam malo dupe i buzdu. pipkanje i small talk nije dovoljno. direktno i u vugla molim lepo.

kukavice jedne.

- - - - - - - - - -

odgovor je naravno - ne. ali ovo je generalan topik.
o zenskom kukavichluku.

Bulje, smiskaju se, padnu u neki poluzatvoreni ocni trans, pipkaju, al nece da kazu jednu jedinu yebenu rechenicu od koje pochinje sve (sem ako ne skupi hrabrost pod uticajem substanci).
- - - - - - - - - -

sto mi moramo da radimo sve a zenski kukavicluk je nama sasvim prihvatljiv a ne odbojan kao sto je nas kukavichluk odbojan njima?
očekuju da muško bude muško jer su ih učili da muško mora da priđe i ako ne priđe prvi nije muško...:bljak:
srećom tu su naše forumerice kod kojih sam pročito da se ne libe da priđu prve ako im se lik sviđa...:zaljubljena:
za u RL neam pojma kako je jer davno ne izlazim pa se možda nešto promenilo tipa da su počele stvarno da prilaze prve

To samo ovde na jugu. Od mađarica pa nadalje na sever i zapad nemaju taj problem. Ako im se sviđaš staviće ti do znanja pa ti onda pokaži šta znaš ako hoćeš da ih smuvaš. Ali prvi korak im nije problem da naprave.
A i nekako su opuštenije,neopterećene nekim stvarima,pa i nama lakše da se opustimo. Čak i kad te odhebu to urade na finjaka,posle ovih naših ostaju traume :D

Ali jbg. sad tu smo gde smo, prilagodi se uslovima ili apstiniraj.

loše je zbog njih samih što ne prilaze.
toliko se sređuju i trude da budu privlačne, da se dopadnu ljudima i onda umesto da uzmu aktivnog učešća u izboru muškarca, one u pasivi čekaju udvarače i od tog malenog stratuma prave izbor.
zato po pravilu i završe sa nekim koji ne kažem da mora biti kreten, ali da su bile aktivne mogle su i boljeg imati.

loše je zbog njih samih što ne prilaze.
toliko se sređuju i trude da budu privlačne, da se dopadnu ljudima i onda umesto da uzmu aktivnog učešća u izboru muškarca, one u pasivi čekaju udvarače i od tog malenog stratuma prave izbor.
zato po pravilu i završe sa nekim koji ne kažem da mora biti kreten, ali da su bile aktivne mogle su i boljeg imati.

jes vala

- - - - - - - - - -

Ni jjedna Srpkinja neće sa Turčinom,
a bulama zabranjuje Kurraan ...

Eto ravana, jel si sad nešto shvatio ....

Back