Zasto zene misle da su bolje...

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
luckastalutkica:
Ja mislim da si potpuno u pravu i ja se isto kad bih bila gaborka ofarbala bih se u plavo, slobodnije se obukla i gledala bih sa visine na gabore muskog pola. To je Bog tako ostavio i to ce uvek biti tako.Ali ne zaboravi, i dalje postoje gaborke koje to nisu ukapirale tako da su ove o kojima pricamo znaci ipak pametnije i u nekoj prednosti.Nesto sto pocne seksom moze da postane ozbiljna veza.

pa glupaco shto odajesh tajne, ostace tebi manje....il se ti ebesh najbrzhe pa niko ne mozh da te stigne ; ))) nemoj osveshcivati..
ok nisi sebichna
salim se bre...znachi isprobas ih 10, pa 1 bude veza..koja je statistika..to MOZE

salim se valjda je bitno prepustiti se trenutku...
ok znamo da ima i toga

e inache Bog obichno ne voli promiskuitet...mada ima raznih Bogova valjda : )
mada smaram ne znam ja shta bog voli al kad ga vec personifikujemo mislim vidim da si ti na Ti s gospodinom Bogom

chitaj knjige o mlm-u...kako prodati shto vishe...mislite pozitivno...trgovina za 1 mnut i slichno

ovo su ok knjige

mislim da je to ok pristup...obicno je problem shto se mnogo misli...

ti sharmeri ne razmishljaju mnogo..oni cepaju...u prilazhenju...od 10 recenica koje kazhu mozda je 2 "pametno"..ali umeju da pokazhu interesovanje recimo
pa i njih odbiju...

?:
kako zashto pa procitaj ponovo...zhena se snadje za jedno vece nadje lako, a ti morash na plavi most!! i ko je onda bolji

hi hi hi hi sam si sebi odgovorio
:)

a shto pa to je unisex zene=>mushkarcima.. mozda samo gde sam tu ja, to je pitanje, pa ne bih da se.rem da me ne otkrijete

e bash su ... chudne... teme... dobro elaborirane...
ona s malim pishama pa ova : ))
ok, necu d akazem da su glupe..ali jedan deo mene to misli mada ga ja necu uvazhiti ; )))

Procitaj ti ponovo.

Znaci i njaprosecnija riba moze da nadje tipa za jedno vece ako ce da mu da ili menipulise nagovestajem da ce biti sex, a za to vreme tip misli

"boli me tuki, nije nesto nije za setanje, ali opalicu je da ispraznim muda"

A riba misli

"kako sam ja superiorna, mogu kad god hocu da se kresnem!"

Cime se budala ponosi toga se pametna stidi.

Aleksej_BASO:
:?: ...od muskaraca zato sto mogu lakse da nadju sex!? :?:

Svaka zena osim TOTALNIH grobova moze da izadje u grad sa velikom verovatnocom da ce naci tipa koji bi je opalio isto vece, cak i ako je sasvim prosecna.

A to nije isto kod muskaraca (ako ne racunam varijanti plvi most i sl.). Retko ko moze da bude siguran da ce naci nesto za sex isto vece.

Ne mora ni isto vece mozemo govoriti uopsteno. Zena ce uvek lakse da se snadje za sex nego muskarac.

Zasto zene misle da su zbog toga vrednije i bitnije, a cesto to i koriste da bi dokazale nesto...

Ovde izgleda spadaju i one forumasice koje u svoj avatar stave sise koje pridrzavaju sa obe ruke jer su se u godinama verovatno okesile, i napisu ispod u potpisu "moje su!" pa kontaju da su extra bitne jer ce se svaki normalan tip naloziti na njene sise.

Kako bi bilo da svako stavi svoje sise ili kitu u avatar.... :?

Aleksej_BASO:
Ovde izgleda spadaju i one forumasice koje u svoj avatar stave sise koje pridrzavaju sa obe ruke jer su se u godinama verovatno okesile, i napisu ispod u potpisu "moje su!" pa kontaju da su extra bitne jer ce se svaki normalan tip naloziti na njene sise.

Kako bi bilo da svako stavi svoje sise ili kitu u avatar.... :?
pa sta se ti bunis kada ni tvoj avatar nije bolji...a tek slika u profilu na koju si morao da skrenes paznju tamo na zk na automobilima. :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back