Zasto zene imaju potrebu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja mislim da im je to u prirodi
jako su zavidne
al vecina nece to nikad priznati
zavide mushkarcu shto je prirodno fizichki snazniji,u vecini slucajeva i inteligentniji,sposobniji...
i shta ostaje?
pica
koliko puta kad neshto kukaju kazu"kako bih volela da sam mushko..."..taj rad,tu isplivava

ja mislim da im je to u prirodi
jako su zavidne
al vecina nece to nikad priznati
zavide mushkarcu shto je prirodno fizichki snazniji,u vecini slucajeva i inteligentniji,sposobniji...
i shta ostaje?
pica
koliko puta kad neshto kukaju kazu"kako bih volela da sam mushko..."..taj rad,tu isplivava

A nisu ni muski svi inteligentni ni sposobni. Imas svakakvih kalapusana.

A nisu ni muski svi inteligentni ni sposobni. Imas svakakvih kalapusana.

Nažalost slažem se sa tobom , enormno uvećanje broja šupaka je diglo ženski ego u nebesa a otežalo nama pametnim muškarcima normalno delovanje.Kad čovek realno pogleda na svoj život, veći deo svog ljubavnog života je više proveo boreći se protiv gluposti takvih idiota, negoli što je imao problema sa samim ženama.Žene su prost rebus za rešavanje a pri tom nemaju ideju da su intelektualci kao takvi likovi.

chak i najveci majmun ima neki kvalitet u kom je bolji od nje
zashto bi inache bila s njim ako joj bash nishta ne valja?

Ma pusti ti to, znas kakvi kalapusani imaju cure.

Dodjem na dostavu i zena me zamoli i placa koliko god trazim da joj sklopim mali ormaric koji ima sve zajedno 10 srafova. A ima kuci kalapusana koji je glup ko kaubojska cutura. Ali njemu se tako poklopilo, a i njoj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back